- 17 Şubat 2015
- 7.743
- 20.530
-
- Konu Sahibi accessdenied
Bir yerlere erişmek, kalabalıkta birini görmek sahneyi izlemek için parmak uçlarımızı aktif kullanıyoruz yine de erişemiyoruzPerde asarken fazla efor harcamamak dışında hiçbir avantajını görmedimminyon olmak en güzeli
ay o kadar iyi biliyorum ki bunların hepsini yapmış biri olarakBen uzun kimseyi görmezsem maymun gibi rafa tırmanmaya çalışıyorumbazen de rafları düzenleyen elemanlar tabure bırakıyor onu alıyorum.
sinemada da 500 kişilk salonda kim 1.90 sa kesinlikle gelir önüme otururBir yerlere erişmek, kalabalıkta birini görmek sahneyi izlemek için parmak uçlarımızı aktif kullanıyoruz yine de erişemiyoruzçok cam eşya kırmışlığım var. Bir de her şeyin paçasının uzun gelmesi yok mu
Bdv gibi derin konuda tepsi hikayesi anlatırsam olacağı budur diyip kabullenmek meselaBelki benim derdim de geyik yapmakbirazdan banlancam
Sanki hepimiz 1.80 boyundayız tübe tübeeeeeeBir yerlere erişmek, kalabalıkta birini görmek sahneyi izlemek için parmak uçlarımızı aktif kullanıyoruz yine de erişemiyoruzçok cam eşya kırmışlığım var. Bir de her şeyin paçasının uzun gelmesi yok mu
Hahahaa bazen insan kendi haline gülüyoray o kadar iyi biliyorum ki bunların hepsini yapmış biri olarak
Bazen benimde elimin yetmedigi yerler oluyor herzaman gitdigim market var hastanenin yaninda orda Allah katına çıkariyorlar resmen rafı niye o kadar yüksege koyuyorlar anlamış degilim. Çalışanlarda tabureyle çikip aliyor şunu normal boya getirsenizeBen uzun kimseyi görmezsem maymun gibi rafa tırmanmaya çalışıyorumbazen de rafları düzenleyen elemanlar tabure bırakıyor onu alıyorum.
Onlar gross markette çok oluyo adam dizmiş piramit gibi en üstle altın arasında 2 derece sıcaklık farkı var ben oraya nası çıkiim şimdiBazen benimde elimin yetmedigi yerler oluyor herzaman gitdigim market var hastanenin yaninda orda Allah katına çıkariyorlar resmen rafı niye o kadar yüksege koyuyorlar anlamış degilim. Çalışanlarda tabureyle çikip aliyor şunu normal boya getirsenize
Aldığım tüm jeanlerin paçasını kestiriyorum, Allahtan genelde spor giyiyorum eşofman altlarına bizi düşünüp paça lastiği koydular da yırttımBir yerlere erişmek, kalabalıkta birini görmek sahneyi izlemek için parmak uçlarımızı aktif kullanıyoruz yine de erişemiyoruzçok cam eşya kırmışlığım var. Bir de her şeyin paçasının uzun gelmesi yok mu
Üzülme abla ben de çocuk reyonundan beğendiğim taytları alıyorum kapri oluyo ama olsunduAldığım tüm jeanlerin paçasını kestiriyorum, Allahtan genelde spor giyiyorum eşofman altlarına bizi düşünüp paça lastiği koydular da yırttım
Uzunlar mağazaların çocuk reyonundan giyinmek nedir bilmez, ben bazı parçaları çocuk reyonundan alıyorum, 15-16 yaş etiketliler oluyor
Ben o an çok stres oluyorum devirip rezil olucam ya da yoktan kendime iş çıkarıcam diyeOnlar gross markette çok oluyo adam dizmiş piramit gibi en üstle altın arasında 2 derece sıcaklık farkı var ben oraya nası çıkiim şimdi
ay paçası lastiklilerin şalvar gibi durma riski çok yüksek bendeAldığım tüm jeanlerin paçasını kestiriyorum, Allahtan genelde spor giyiyorum eşofman altlarına bizi düşünüp paça lastiği koydular da yırttım
Uzunlar mağazaların çocuk reyonundan giyinmek nedir bilmez, ben bazı parçaları çocuk reyonundan alıyorum, 15-16 yaş etiketliler oluyor
Benim de ya, belki de bana 190 geliyordur sadece 170 tir. Benim için ikisi de aynı parmak ucuyla ikisine de yetişemiyorum hdhdjjskssinemada da 500 kişilk salonda kim 1.90 sa kesinlikle gelir önüme oturur
1.80 olsam da dile dolayacak bir şey bulurdum benSanki hepimiz 1.80 boyundayız tübe tübeeeeee
Ya ben yillardir 55 olmaya çalışıyorum ama yok siz nasil 49 olabiliyorsunuz yaaaaŞu mesajı gözyaşları içinde okuyorum
Höh gerçekten mimiden de mi bozulmuyor, cır cır da mı olmuyorsun
Lütfen ama 49,6’yım şu an, menopozluyum kaynanayım, menopozlu kaynana göbeği yapmamak için buradayım, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
onun sırrı hiç şişman olmamaktaYa ben yillardir 55 olmaya çalışıyorum ama yok siz nasil 49 olabiliyorsunuz yaaaanerde yanlis yapiyirum acaba
Hayranim bu kadar zayiflayanlara
Ahretlik bedenin olan jeanlerin boyu kısa olanlarını al,beden numaran misal 26 ise boyu 30 ise 28 olanını al öyle bak alırken.Aldığım tüm jeanlerin paçasını kestiriyorum, Allahtan genelde spor giyiyorum eşofman altlarına bizi düşünüp paça lastiği koydular da yırttım
jahsjska evet bilinen markaların çocuk bedenleri iyi ki varAldığım tüm jeanlerin paçasını kestiriyorum, Allahtan genelde spor giyiyorum eşofman altlarına bizi düşünüp paça lastiği koydular da yırttım
Kesin buluruz zatenBenim de ya, belki de bana 190 geliyordur sadece 170 tir. Benim için ikisi de aynı parmak ucuyla ikisine de yetişemiyorum hdhdjjsks
1.80 olsam da dile dolayacak bir şey bulurdum ben
Ya şaka bir yana da boy olarak hadi neyse de kilo olarak şimdiki halime şükrediyorum, evlenirken 39 kiloydum o zamanlar kıyafet bulmak daha zordu çünkü ara beden üretimi diye bir şey yoktu pek.Üzülme abla ben de çocuk reyonundan beğendiğim taytları alıyorum kapri oluyo ama olsundu
Ahretliğim öyle alıyorum ama benim bacak boyu uzun değil, bol paça olursa paçalar yerleri öpüyor, kestirsen model bozuluyorAhretlik bedenin olan jeanlerin boyu kısa olanlarını al,beden numaran misal 26 ise boyu 30 ise 28 olanını al öyle bak alırken.
Çocuk pantolonu bendede var merak etme,bazı şortlarım çocuk reyonundan