Diyetin Sultanları 😎

Perde asarken fazla efor harcamamak dışında hiçbir avantajını görmedim minyon olmak en güzeli
Bir yerlere erişmek, kalabalıkta birini görmek sahneyi izlemek için parmak uçlarımızı aktif kullanıyoruz yine de erişemiyoruz çok cam eşya kırmışlığım var. Bir de her şeyin paçasının uzun gelmesi yok mu

sinemada da 500 kişilk salonda kim 1.90 sa kesinlikle gelir önüme oturur

Belki benim derdim de geyik yapmak birazdan banlancam
Bdv gibi derin konuda tepsi hikayesi anlatırsam olacağı budur diyip kabullenmek mesela
Sanki hepimiz 1.80 boyundayız tübe tübeeeeee

Ben uzun kimseyi görmezsem maymun gibi rafa tırmanmaya çalışıyorum bazen de rafları düzenleyen elemanlar tabure bırakıyor onu alıyorum.
Bazen benimde elimin yetmedigi yerler oluyor herzaman gitdigim market var hastanenin yaninda orda Allah katına çıkariyorlar resmen rafı niye o kadar yüksege koyuyorlar anlamış degilim. Çalışanlarda tabureyle çikip aliyor şunu normal boya getirsenize

Onlar gross markette çok oluyo adam dizmiş piramit gibi en üstle altın arasında 2 derece sıcaklık farkı var ben oraya nası çıkiim şimdi

Aldığım tüm jeanlerin paçasını kestiriyorum, Allahtan genelde spor giyiyorum eşofman altlarına bizi düşünüp paça lastiği koydular da yırttım

Uzunlar mağazaların çocuk reyonundan giyinmek nedir bilmez, ben bazı parçaları çocuk reyonundan alıyorum, 15-16 yaş etiketliler oluyor

Üzülme abla ben de çocuk reyonundan beğendiğim taytları alıyorum kapri oluyo ama olsundu

Onlar gross markette çok oluyo adam dizmiş piramit gibi en üstle altın arasında 2 derece sıcaklık farkı var ben oraya nası çıkiim şimdi
Ben o an çok stres oluyorum devirip rezil olucam ya da yoktan kendime iş çıkarıcam diyebir defasinda az daha aşırıyordum iyi kurtardım o yüzden artık ya çalışanı çağırıyorum ya da sakince uzaklaşıyorum.

ay paçası lastiklilerin şalvar gibi durma riski çok yüksek bende

Ya ben yillardir 55 olmaya çalışıyorum ama yok siz nasil 49 olabiliyorsunuz yaaaanerde yanlis yapiyirum acaba
Hayranim bu kadar zayiflayanlara

Ahretlik bedenin olan jeanlerin boyu kısa olanlarını al,beden numaran misal 26 ise boyu 30 ise 28 olanını al öyle bak alırken.

Çocuk pantolonu bendede var merak etme,bazı şortlarım çocuk reyonundan

jahsjska evet bilinen markaların çocuk bedenleri iyi ki var 35 buçuk 36 numara ayakkabılar için de aynısı geçerli
Asla geniş paça şeyler giyemiyorum bi de muhakkak ayağım takılıp düşerim illa lastikli olacak ki boyunu kestirmeye gerek kalmasın.

Üzülme abla ben de çocuk reyonundan beğendiğim taytları alıyorum kapri oluyo ama olsundu
Ya şaka bir yana da boy olarak hadi neyse de kilo olarak şimdiki halime şükrediyorum, evlenirken 39 kiloydum o zamanlar kıyafet bulmak daha zordu çünkü ara beden üretimi diye bir şey yoktu pek.
Beli lastikli değilse hiç etek alamazdım, eteği normalde giymem ama bir düğün bir davet oluyor etekli takım beğeniyorum diyelim, Allahım etek üstümden kaçıyor, üstünün göğüs kısmı göbeğime iniyor

Düz kesim elbise alıyordum mecburen.
Boy neyse de aşırı zayıflık da kötü oluyor, boya yapacak bir şey yok, anam babam uzun değildi ki ben uzun olayım ama kilonun aşırısı kötü, çok kilo da çok zayıflıkta sıkıntılı.

Ahretlik bedenin olan jeanlerin boyu kısa olanlarını al,beden numaran misal 26 ise boyu 30 ise 28 olanını al öyle bak alırken.

Çocuk pantolonu bendede var merak etme,bazı şortlarım çocuk reyonundan
Ahretliğim öyle alıyorum ama benim bacak boyu uzun değil, bol paça olursa paçalar yerleri öpüyor, kestirsen model bozuluyor neyse ki skinnyler var onları tercih ediyorum paçaları aldırsan da abes durmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…