- 12 Temmuz 2006
- 55.860
- 214.691
- 52
-
- Konu Sahibi accessdenied
- #2.081
bitterim yokAbla bitter çikolata yesen
Anneme dedim ki keşkül’in yarısını yemen lazım sabah tartılacağım
Alışırsın abla ilk zamanlar çok yoruluyor spor yapinca en çokta sporun sonra ki günü insan hissediyor.Ben ilk yaptıgimda çok acidigi için sonra ki gun hevesim kaciyoriçeriklerindeki sağlıksız katkı maddeleri ve mısır şurubu kullanmaları sebebiyle yememem gereken kakaolu şeyleri arada kaçamak yapıp yiyordum, 2-3 gündür markete gittikçe kendimle savaşıyorum
Dün iyi yürüdüm ama bugün 3-4 bin adımda kalırım muhtemelen, galiba en son temmuz gibi karın kası çalışıyordum sonra deniz kum güneş, kızın evlenme telaşı derken bırakmıştım, 1-2 gündür yine karın bel bölgesi çalışıyorum acıyor
Mune abla maalesef bende ya asla yemekle aram yok etle hiç yok otçulum ama tatlı mahvetti beni kiloların %99u sebebi tatlıbitterim yokeşime yaptığım kek var onu da yemem, muz var ondan atarım ağzıma, kendimi frenlemekte en zorlandığım şey o güzelim tatlılar, nasıl da güzeller nasıl da can çektiriyorlar meretler
Kendimi KK’de canlı yayına açabilsem de görsenizAlışırsın abla ilk zamanlar çok yoruluyor spor yapinca en çokta sporun sonra ki günü insan hissediyor.Ben ilk yaptıgimda çok acidigi için sonra ki gun hevesim kaciyor
Seni çoook iyi anlıyorum, ben hepçilim, otu da eti de acımam gömerim ama tatlı aşkım başka, her şeyi kontrollü yiyebilirim ama tatlıyıMune abla maalesef bende ya asla yemekle aram yok etle hiç yok otçulum ama tatlı mahvetti beni kiloların %99u sebebi tatlı
Bir bize bak birde sana bak ablaKendimi KK’de canlı yayına açabilsem de görsenizKoltuktayım mesela, örgü örüyorken karın kaslarını sıkıp bacakları indirip kaldırıyorum, yukarı kata çamaşır asmaya giderken merdivenleri step tahtası gibi kullanıyorum, müzik eşliğinde mekik çekiyorum, bir ara kendimi orta sehpa üzerinde oynarken buldum hahahahahaha
Annem de çalışırken karnını kasıyormuş abla gençkenKendimi KK’de canlı yayına açabilsem de görsenizKoltuktayım mesela, örgü örüyorken karın kaslarını sıkıp bacakları indirip kaldırıyorum, yukarı kata çamaşır asmaya giderken merdivenleri step tahtası gibi kullanıyorum, müzik eşliğinde mekik çekiyorum, bir ara kendimi orta sehpa üzerinde oynarken buldum hahahahahaha
İnce belini canlı canlı görmeye hazır değilim abla yapma kahretme bizi beKendimi KK’de canlı yayına açabilsem de görsenizKoltuktayım mesela, örgü örüyorken karın kaslarını sıkıp bacakları indirip kaldırıyorum, yukarı kata çamaşır asmaya giderken merdivenleri step tahtası gibi kullanıyorum, müzik eşliğinde mekik çekiyorum, bir ara kendimi orta sehpa üzerinde oynarken buldum hahahahahaha
Ya bu benim yapımla da alakalı sanırım, ev işlerinde acayip tembelim ama seyahat ediyor olmak haricinde bir yerde saatlerce oturamam, illa ayağa kalkacağım, hiperaktif de değilim fakat hep bir hareket halinde olmak istiyorum, hoplayıp zıplamam oynamam lazım değişik bir türBir bize bak birde sana bak ablautandık bee
Umarım sağlıksız değildir ben de yürüyüş yaparken karın kaslarını sıkıp bırakıyorum çalışsınlar diye, bir ara ritimli olsun diye oryantal müzikle yürüyordum, onda da insanın kendini tutamayıp sokakta oynayası geliyor, oynarken yakalıyorum da kendimiAnnem de çalışırken karnını kasıyormuş abla gençkenyürürken de kasıyodum diyor ben öyle yürümeye çalışsam yengeçe benzerim
Müzik dinleyerek yürürken insanın hep dans edesi geliyorUmarım sağlıksız değildir ben de yürüyüş yaparken karın kaslarını sıkıp bırakıyorum çalışsınlar diye, bir ara ritimli olsun diye oryantal müzikle yürüyordum, onda da insanın kendini tutamayıp sokakta oynayası geliyor, oynarken yakalıyorum da kendimi
Bu çok iyi birşey işte ne kadar çok hareket o kadar zayiflikYa bu benim yapımla da alakalı sanırım, ev işlerinde acayip tembelim ama seyahat ediyor olmak haricinde bir yerde saatlerce oturamam, illa ayağa kalkacağım, hiperaktif de değilim fakat hep bir hareket halinde olmak istiyorum, hoplayıp zıplamam oynamam lazım değişik bir tür
Heee evet valla doğru diyor, benim evlere şenlik çok eğlenceli bir yengem var, o kilo vermek için beline poşet bağlayıp yürüyüşe gidiyordu haşır huşur sesler eşliğinde, o zamanlar neredeeee öyle zayıflamaya yardımcı tekstil ürünleri falan, sonra yengem streç filmle tanıştı onu sarmaya başladı belineMüzik dinleyerek yürürken insanın hep dans edesi geliyorben sağlıksız olduğunu sanmıyorum abla annem bana; aaa biz gençken herkes öyle yapıyordu ayol diyor
Babsbsbshshshs abla onu kuzenim ben çocukken hadi sen de benimle yap diye yaptırmıştı Recep İvedik gibi olmuştukHeee evet valla doğru diyor, benim evlere şenlik çok eğlenceli bir yengem var, o kilo vermek için beline poşet bağlayıp yürüyüşe gidiyordu haşır huşur sesler eşliğinde, o zamanlar neredeeee öyle zayıflamaya yardımcı tekstil ürünleri falan, sonra yengem streç filmle tanıştı onu sarmaya başladı belinekasları sıka sıka yürürdü ama poşetlerden pişik olmuştu
Ferahlık hissiBen bugun kac lt su ictim bilmiyorum, wc’den cikamiyorum kizlar ansgakzbjsjs