Diyetin Sultanları 😎

Abla bitter çikolata yesen
Anneme dedim ki keşkül’in yarısını yemen lazım sabah tartılacağım
bitterim yok eşime yaptığım kek var onu da yemem, muz var ondan atarım ağzıma, kendimi frenlemekte en zorlandığım şey o güzelim tatlılar, nasıl da güzeller nasıl da can çektiriyorlar meretler

Alışırsın abla ilk zamanlar çok yoruluyor spor yapinca en çokta sporun sonra ki günü insan hissediyor.Ben ilk yaptıgimda çok acidigi için sonra ki gun hevesim kaciyor

bitterim yok eşime yaptığım kek var onu da yemem, muz var ondan atarım ağzıma, kendimi frenlemekte en zorlandığım şey o güzelim tatlılar, nasıl da güzeller nasıl da can çektiriyorlar meretler
Mune abla maalesef bende ya asla yemekle aram yok etle hiç yok otçulum ama tatlı mahvetti beni kiloların %99u sebebi tatlı

Alışırsın abla ilk zamanlar çok yoruluyor spor yapinca en çokta sporun sonra ki günü insan hissediyor.Ben ilk yaptıgimda çok acidigi için sonra ki gun hevesim kaciyor
Kendimi KK’de canlı yayına açabilsem de görseniz Koltuktayım mesela, örgü örüyorken karın kaslarını sıkıp bacakları indirip kaldırıyorum, yukarı kata çamaşır asmaya giderken merdivenleri step tahtası gibi kullanıyorum, müzik eşliğinde mekik çekiyorum, bir ara kendimi orta sehpa üzerinde oynarken buldum hahahahahaha

Bir bize bak birde sana bak ablautandık bee

Annem de çalışırken karnını kasıyormuş abla gençken yürürken de kasıyodum diyor ben öyle yürümeye çalışsam yengeçe benzerim

İnce belini canlı canlı görmeye hazır değilim abla yapma kahretme bizi be

Bir bize bak birde sana bak ablautandık bee
Ya bu benim yapımla da alakalı sanırım, ev işlerinde acayip tembelim ama seyahat ediyor olmak haricinde bir yerde saatlerce oturamam, illa ayağa kalkacağım, hiperaktif de değilim fakat hep bir hareket halinde olmak istiyorum, hoplayıp zıplamam oynamam lazım değişik bir tür

Annem de çalışırken karnını kasıyormuş abla gençken yürürken de kasıyodum diyor ben öyle yürümeye çalışsam yengeçe benzerim
Umarım sağlıksız değildir ben de yürüyüş yaparken karın kaslarını sıkıp bırakıyorum çalışsınlar diye, bir ara ritimli olsun diye oryantal müzikle yürüyordum, onda da insanın kendini tutamayıp sokakta oynayası geliyor, oynarken yakalıyorum da kendimi

Müzik dinleyerek yürürken insanın hep dans edesi geliyor ben sağlıksız olduğunu sanmıyorum abla annem bana; aaa biz gençken herkes öyle yapıyordu ayol diyor

Bu çok iyi birşey işte ne kadar çok hareket o kadar zayiflikyedigini eritiyorsun normal yedigin içinde o kilo olarak dönmüyor.

Müzik dinleyerek yürürken insanın hep dans edesi geliyor ben sağlıksız olduğunu sanmıyorum abla annem bana; aaa biz gençken herkes öyle yapıyordu ayol diyor
Heee evet valla doğru diyor, benim evlere şenlik çok eğlenceli bir yengem var, o kilo vermek için beline poşet bağlayıp yürüyüşe gidiyordu haşır huşur sesler eşliğinde, o zamanlar neredeeee öyle zayıflamaya yardımcı tekstil ürünleri falan, sonra yengem streç filmle tanıştı onu sarmaya başladı beline kasları sıka sıka yürürdü ama poşetlerden pişik olmuştu

Babsbsbshshshs abla onu kuzenim ben çocukken hadi sen de benimle yap diye yaptırmıştı Recep İvedik gibi olmuştuk

Mune ablanın yaptıklarını okurken zayıflasam keşke bende başka türlü mümkün görünmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…