Diyetin Sultanları 😎

Reglden emekli olana kadar vücuduna da iyi bakman gerektiğini biliyorsun değil mi? Su içeceksin, kemik sağlığını korumak, kansızlık, vitamin eksikliği vs yaşamamak için sağlıklı ve dengeli besleneceksin, spor yapacaksın.

Henüz 1 yılı biraz geçti şimdilik bir sıkıntım yok, zaten kış aylarında bile pek üşümeyen biriydim lakin arada bir de yangın var diye böğüresim geliyor 🤣 askılılarla kısa kollularla sokağa atabiliyorum kendimi 😵‍💫
İzmirde artık kış olmuyo diyolaa😑 ay keşke ben de orda olsam ya 🥺

image.jpg

Mune abla ben bir halt yedim bebek bakım örtüsü almaya gittim dönünce bir baktım keşkül de almışım ben keşkülle kafayı bozdum galiba annem çamaşır suyu ve buzdolabı poşeti istemişti onları bile almamışım sadece örtü ve keşkül

O kadar mı gözün döndü:KK70: kararlı şekilde alışverişe gidip alması gerekenler yerine ne kadar almaması gereken şey varsa onları alan yengem gibisin :KK70:

Mune abla ben bir halt yedim bebek bakım örtüsü almaya gittim dönünce bir baktım keşkül de almışım ben keşkülle kafayı bozdum galiba annem çamaşır suyu ve buzdolabı poşeti istemişti onları bile almamışım sadece örtü ve keşkül
Püü şu saatte niye aklımıza düşürüyorsun

Abla az kaldı etmaa😵‍💫🤣
Sen kesin vermişsindir gerçi yesende yürüyüş yapar halledersin🧿vay bizim halimize🤣
içeriklerindeki sağlıksız katkı maddeleri ve mısır şurubu kullanmaları sebebiyle yememem gereken kakaolu şeyleri arada kaçamak yapıp yiyordum, 2-3 gündür markete gittikçe kendimle savaşıyorum 🤣
Dün iyi yürüdüm ama bugün 3-4 bin adımda kalırım muhtemelen, galiba en son temmuz gibi karın kası çalışıyordum sonra deniz kum güneş, kızın evlenme telaşı derken bırakmıştım, 1-2 gündür yine karın bel bölgesi çalışıyorum acıyor :KK70:

X