- 15 Şubat 2013
- 24.895
- 94.345
-
- Konu Sahibi accessdenied
- #2.061
İzmirde artık kış olmuyo diyolaaReglden emekli olana kadar vücuduna da iyi bakman gerektiğini biliyorsun değil mi? Su içeceksin, kemik sağlığını korumak, kansızlık, vitamin eksikliği vs yaşamamak için sağlıklı ve dengeli besleneceksin, spor yapacaksın.
Henüz 1 yılı biraz geçti şimdilik bir sıkıntım yok, zaten kış aylarında bile pek üşümeyen biriydim lakin arada bir de yangın var diye böğüresim geliyoraskılılarla kısa kollularla sokağa atabiliyorum kendimi
Annen kaç yaşında girmiş? Ergenliğe girme, menopoza girme gibi durumlarda genelde anne kadar varsa teyzeyi de soruyorlar, bizimkiler hep 50’yi devirmiş.Ben de bitse de kurtulsam diyorum
sıkıldım artık her ay migrenim tutuyor.
Annem benim yaşımdayken çoktan girmişti menopoza
Annem 39 unda girdi.Annen kaç yaşında girmiş? Ergenliğe girme, menopoza girme gibi durumlarda genelde anne kadar varsa teyzeyi de soruyorlar, bizimkiler hep 50’yi devirmiş.
Mune abla ben bir halt yedim bebek bakım örtüsü almaya gittim dönünce bir baktım keşkül de almışım ben keşkülle kafayı bozdum galiba annem çamaşır suyu ve buzdolabı poşeti istemişti onları bile almamışım sadece örtü ve keşkül
Püü şu saatte niye aklımıza düşürüyorsunMune abla ben bir halt yedim bebek bakım örtüsü almaya gittim dönünce bir baktım keşkül de almışım ben keşkülle kafayı bozdum galiba annem çamaşır suyu ve buzdolabı poşeti istemişti onları bile almamışım sadece örtü ve keşkül
Sizi düşündüğüm için yapıyorum benim gibi olmayın nefsinize yenik düşmeyin arkadaşlarım…Püü şu saatte niye aklımıza düşürüyorsun
Artık takviye ürünlerle bu oranlar değişti kalsiyum ,d vitamini ,magnezyum vb kullanıyorsunEvet bi de o var kemik erimesi muhabeti galiba menopoz sonrası başlıyor çok emin değilim ama
Ovvv çok gençmişAnnem 39 unda girdi.
Ben 46 yim hala devam.
Teyzeyi bilmiyorum ikisi de rahmetli oldu.
Uslu uslu oğlumu uyuttacağımSizi düşündüğüm için yapıyorum benim gibi olmayın nefsinize yenik düşmeyin arkadaşlarım…
Bak şimdi, profiterolü yiyecek sonra bebek örtüsüne yerde yuvarlanarak sarılmaya çalışacaksın, örtü her yerini sararsa yemeye devam hahahahahahahaSizi düşündüğüm için yapıyorum benim gibi olmayın nefsinize yenik düşmeyin arkadaşlarım…
Ağağağaağ müne abla örtü her yerimi saracak umuduyla deneyeyim mi vücudumun %99 açık vaziyette ağlayarak yerimBak şimdi, profiterolü yiyecek sonra bebek örtüsüne yerde yuvarlanarak sarılmaya çalışacaksın, örtü her yerini sararsa yemeye devam hahahahahahaha
Tartıya saatler kala düşman hatlardan atılmış el bombası gibisinAğağağaağ müne abla örtü her yerimi saracak umuduyla deneyeyim mi vücudumun %99 açık vaziyette ağlayarak yerimEki Görüntüle 3518897
Abla az kaldı etmaaTartıya saatler kala düşman hatlardan atılmış el bombası gibisintatlı yemeyeceğim tatlı yemeyeceğim tatlı yemeyeceğim
Abla bitter çikolata yesenTartıya saatler kala düşman hatlardan atılmış el bombası gibisintatlı yemeyeceğim tatlı yemeyeceğim tatlı yemeyeceğim
Ay valla ya aklıma düşürdü ndnxjTartıya saatler kala düşman hatlardan atılmış el bombası gibisintatlı yemeyeceğim tatlı yemeyeceğim tatlı yemeyeceğim
içeriklerindeki sağlıksız katkı maddeleri ve mısır şurubu kullanmaları sebebiyle yememem gereken kakaolu şeyleri arada kaçamak yapıp yiyordum, 2-3 gündür markete gittikçe kendimle savaşıyorumAbla az kaldı etmaa
Sen kesin vermişsindir gerçi yesende yürüyüş yapar halledersinvay bizim halimize