- 17 Şubat 2015
- 7.704
- 20.368
-
- Konu Sahibi accessdenied
- #2.121
Acliktan donuyor iste, yesene bi seylerSiyah turp oyup içine bal doldurup bekletme vardı bi de aklıma geldi.
Geçer inşallah uyurum yürürken başım dönüyor ciddi ciddi.
O değilde yine yemeye içmeye bağladık geceyi hahshsjsk
Yok ya sıcak çikolata iç geçer demedikçe bağlamış sayılmıyoruzSiyah turp oyup içine bal doldurup bekletme vardı bi de aklıma geldi.
Geçer inşallah uyurum yürürken başım dönüyor ciddi ciddi.
O değilde yine yemeye içmeye bağladık geceyi hahshsjsk
Hiç aç değildim womencığım ben diyet yapmıyorum baya sağlam yemiştim hattaAcliktan donuyor iste, yesene bi seyler
Kızlar bu şekilde keserek attım fotoyu çünkü tartı cam olduğu ve ben de çamaşırımla tartıldığım için her şey ortadaydı
Ben yakınlaştırıp çekiyorumKızlar bu şekilde keserek attım fotoyu çünkü tartı cam olduğu ve ben de çamaşırımla tartıldığım için her şey ortadaydı
O zaman kilom oynuyorBen yakınlaştırıp çekiyorum
Evde tartıyı bulamıyorum yaMargaret Hale tarti gunu kız nerdesin hiç gruba girmiyon
Öyle degil uzaktan işte ekranin yakinlaştırma özelligiyle yoksa kilo oynar tabiO zaman kilom oynuyor
Biz yabancı mıyızKızlar bu şekilde keserek attım fotoyu çünkü tartı cam olduğu ve ben de çamaşırımla tartıldığım için her şey ortadaydı
Evde tartıyı nasıl kaybettinEvde tartıyı bulamıyorum ya
Kız onu yaparken bir anda gidiyor ekran. See you later diyor yetişemiyorumÖyle degil uzaktan işte ekranin yakinlaştırma özelligiyle yoksa kilo oynar tabi
Bir tartı nereye kaybolur değil mi? Kayboluyor işte…Evde tartıyı nasıl kaybettin
Ben telefonu hemen yanimda koyuyorum hazirliyorum kamerayi hemen şak çekiyorum sen antremansızsın ondan ögrenirsinKız onu yaparken bir anda gidiyor ekran. See you later diyor yetişemiyorum