Diyetin Sultanları 😎

Niyet ettim bugün yatmadan spor yapmaya😂
İki üç gündür yapamıyorum haftasonuyla birlikte değerlendirmek istiyorum. Asıl hedefim kilo vermekten çok forma girmek🥺
Her pazartesi diyete başlar her hafta sonu spora niyetleniriz, hepimiz belgeselciyiz✌️

Herkese iyi hafta sonları, inşallah önümüzdeki hafta tartıları ağlatırız🧿🧿🧿🧿🧿

Her pazartesi diyete başlar her hafta sonu spora niyetleniriz, hepimiz belgeselciyiz✌️

Herkese iyi hafta sonları, inşallah önümüzdeki hafta tartıları ağlatırız🧿🧿🧿🧿🧿
Yok abla haftaiçi biraz aksatsam da hiç bırakmadım başladığımdan beri şükür. 22 Kasımdan beri diyetteyim ben. Eski topicten geldik kızlarla😂 Spor hep hayatımda olsun istiyorum artık. Yaparken zevk de almaya başladım üşenerek yapardım eskiden niyeyse.

Yok abla haftaiçi biraz aksatsam da hiç bırakmadım başladığımdan beri şükür. 22 Kasımdan beri diyetteyim ben. Eski topicten geldik kızlarla😂 Spor hep hayatımda olsun istiyorum artık. Yaparken zevk de almaya başladım üşenerek yapardım eskiden niyeyse.
Ay darısı başıma, g.tüm büyük ama düşersem yastık görevi görür diye avutuyorum şimdilik kendimi jfjfj

IMG_1426.jpeg

İşin kilo verme kısmına bir şey diyemem Cledyana ama evet sporu yaşam tarzı haline getirmek sağlık için faydalı.
Düzenli yapılan bir yürüyüşün dahi tansiyondan kan şekerini düzenlemeye, bağışıklığı güçlendirmeden stresi azaltmaya kadar birçok yararı var.

İşin kilo verme kısmına bir şey diyemem Cledyana ama evet sporu yaşam tarzı haline getirmek sağlık için faydalı.
Düzenli yapılan bir yürüyüşün dahi tansiyondan kan şekerini düzenlemeye, bağışıklığı güçlendirmeden stresi azaltmaya kadar birçok yararı var.
Evet abla kesinlikle istedigim bu zaten bunları düzenli yapınca fazlalıklar da gidiveriyor.

Evet abla kesinlikle istedigim bu zaten bunları düzenli yapınca fazlalıklar da gidiveriyor.
Aynen, burada 75’lik bir hatun var, kadın pire gibi.
Sabah ve akşam olmak üzere her gün 2 kere sokak hayvanlarını beslemek için evden bir çıkıyor kmlerce sokak sokak yürüyor ama ne yürüme, kadın annem yaşında ama vallahi bazen öyle hızlı yürüyor ki beni geçiyor, vücudu yılardır bu tempoya alışmış ne yoruluyor ne soluklanmak için duruyor, 1 gram fazlalığı olmadığı gibi sigara tiryakisi olmasına rağmen ciğerlerinin kondisyonu çok iyi.

Sabah kahvaltı yapmadım, öğlen 3 kaşık haşlama et, akşam da bi tabak karnabahar ve biraz yogurt yedim. 2.5 litre falan su içtim.
Yarın 2 günlüğüne yatılı misafirliğe gideceğim. İnşallah "ye ye" ısrarlarına dayanabilirim 🤣

Aydın.
Nasıl yaaa 😂 kadınlar 51 oynamıyor muydu ki 😵‍💫 okeyin kâğıt versiyonu işte, çifte gitme, renge gitme, çift okeyle gözlük yapma:KK70:51, okey, tavla bilirim 😵‍💫

Ben kafaya geçirecektim diyorum sen benim için kart çek diyorsun 🤣🤣 adam belli ki yeni yeni başlamış tecrübe kazanmak için sallayacak birilerini arıyor, 3-5 aylık bir tecrübe sonrası her karta para alır :KK70:
Ay Ege deyince bi an İzmir sandım. Olsun yine de yakın saylırız. İzmire gelirsen görüşelim mutlaka 😍

X