- 30 Mart 2009
- 14.296
- 64.086
-
- Konu Sahibi accessdenied
- #2.101
fış fış su sesi diye şarkı vardı gshshsjBitmeyen bir ferahlik hissi
O beste bana ait zaten, bugun besteledim ahahahahafış fış su sesi diye şarkı vardı gshshsj
O beste bana ait zaten, bugun besteledim ahahahaha
Tuvaletten bildiriyorum, sus artik nolur ahshahshs
Çişim geldi ya hdhdhsjka
Diyet aynı anda farklı tuvaletlerde işemek gibidndbdjskslTuvaletten bildiriyorum, sus artik nolur ahshahshs
Su içtiğim yok öyle yazdıklarınızı okuyorum benim bile çişim geldi yapmayın beDiyet aynı anda farklı tuvaletlerde işemek gibidndbdjsksl
İç hadi iç bi bardak hatır için kalk iç
Ahahahah valla benimde geldi gittim geldim
Bak mutfağa giderim su içmekle kalmam biliyorum kendimi emin misin gideyim mi hatır için keşkülün yarısı duruyorİç hadi iç bi bardak hatır için kalk iç
Bırak o içinde hangi kimyasal olduğu belli olmayan yapışık sıvıyı bi şişe su doldur koy yanına. Sabah tartı varBak mutfağa giderim su içmekle kalmam biliyorum kendimi emin misin gideyim mi hatır için keşkülün yarısı duruyor
Sabah ayaklarımı popoma vura vura eczaneye tartılmaya gideceğimBırak o içinde hangi kimyasal olduğu belli olmayan yapışık sıvıyı bi şişe su doldur koy yanına. Sabah tartı var
Gecmis olsun, balla karabiber yedin mi?Uykusuzluktan bayılıcam öyle bir öksürük var ki uyuyamıyorum başım dönüyor artık.
Geçmiş olsun bir tane tarif atayım mı hemen kesiyor…Uykusuzluktan bayılıcam öyle bir öksürük var ki uyuyamıyorum başım dönüyor artık.
Gecmis olsun, balla karabiber yedin mi?
Teşekkür ederim kızlar yemedim keser diyorsanız tüketirim tarifi de alırımGeçmiş olsun bir tane tarif atayım mı hemen kesiyor…
Buraya atsana hepimiz ogrenelimGeçmiş olsun bir tane tarif atayım mı hemen kesiyor…
Atmam mı sultanım buyrunuz,Buraya atsana hepimiz ogrenelim
İster sicak suya bal, karabiber limon sık ic, istersen de bir kasik bal ve karabiber yeTeşekkür ederim kızlar yemedim keser diyorsanız tüketirim tarifi de alırım