- 12 Temmuz 2006
- 55.851
- 214.635
- 52
-
- Konu Sahibi accessdenied
- #2.441
Her pazartesi diyete başlar her hafta sonu spora niyetleniriz, hepimiz belgeselciyizNiyet ettim bugün yatmadan spor yapmaya
İki üç gündür yapamıyorum haftasonuyla birlikte değerlendirmek istiyorum. Asıl hedefim kilo vermekten çok forma girmek
Yok abla haftaiçi biraz aksatsam da hiç bırakmadım başladığımdan beri şükür. 22 Kasımdan beri diyetteyim ben. Eski topicten geldik kızlarlaHer pazartesi diyete başlar her hafta sonu spora niyetleniriz, hepimiz belgeselciyiz
Herkese iyi hafta sonları, inşallah önümüzdeki hafta tartıları ağlatırız
Ay darısı başıma, g.tüm büyük ama düşersem yastık görevi görür diye avutuyorum şimdilik kendimi jfjfjYok abla haftaiçi biraz aksatsam da hiç bırakmadım başladığımdan beri şükür. 22 Kasımdan beri diyetteyim ben. Eski topicten geldik kızlarlaSpor hep hayatımda olsun istiyorum artık. Yaparken zevk de almaya başladım üşenerek yapardım eskiden niyeyse.
Bence biraz büyük olabilir ama şekilli olsun ahshsjsAy darısı başıma, g.tüm büyük ama düşersem yastık görevi görür diye avutuyorum şimdilik kendimi jfjfj
İşin kilo verme kısmına bir şey diyemem Cledyana ama evet sporu yaşam tarzı haline getirmek sağlık için faydalı.Yok abla haftaiçi biraz aksatsam da hiç bırakmadım başladığımdan beri şükür. 22 Kasımdan beri diyetteyim ben. Eski topicten geldik kızlarlaSpor hep hayatımda olsun istiyorum artık. Yaparken zevk de almaya başladım üşenerek yapardım eskiden niyeyse.
Evet abla kesinlikle istedigim bu zaten bunları düzenli yapınca fazlalıklar da gidiveriyor.İşin kilo verme kısmına bir şey diyemem Cledyana ama evet sporu yaşam tarzı haline getirmek sağlık için faydalı.
Düzenli yapılan bir yürüyüşün dahi tansiyondan kan şekerini düzenlemeye, bağışıklığı güçlendirmeden stresi azaltmaya kadar birçok yararı var.
Aynen, burada 75’lik bir hatun var, kadın pire gibi.Evet abla kesinlikle istedigim bu zaten bunları düzenli yapınca fazlalıklar da gidiveriyor.
Yamyaş tabakllarla geleceğim sözO kuru tabakları bırak artık.
Grubun etkisi buPazar kahvaltısına simit yeme isteği geldi bak offbugün daha ilk günüm üstelik
Bizi bu diyette olma fikri iştahlandırıyor hep
Ay Ege deyince bi an İzmir sandım. Olsun yine de yakın saylırız. İzmire gelirsen görüşelim mutlakaAydın.
Nasıl yaaakadınlar 51 oynamıyor muydu ki okeyin kâğıt versiyonu işte, çifte gitme, renge gitme, çift okeyle gözlük yapma 51, okey, tavla bilirim
Ben kafaya geçirecektim diyorum sen benim için kart çek diyorsunadam belli ki yeni yeni başlamış tecrübe kazanmak için sallayacak birilerini arıyor, 3-5 aylık bir tecrübe sonrası her karta para alır