- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
- Konu Sahibi accessdenied
-
Kilo vermeli yannız burasıHayırlı olsunbu konuda da rahat rahat yiyebiliyo muyuz cemosunki gibi
Orda da veriyozz cemos ve access hariçÖnce psikolojimi toparlayıp sonra kilo vereceğim almasam yeteröyleyse cemosun konusunu izliyeyim en azından kilo alınamıyordur
-1 kilo gönderdim sana yolda falandır agshdhs dedim sister mistere gitVayyyy beeee azimle duvarı deleceksiniz
Helal len size
Allah seni ne yapmasınBiz bdbxbxb bizi yazcam oraya işte bi ara boş durmasın dedim tablo
Sende bu kiloyla 3 güne bitiyo rejimin ama hayırlara vesile olsunoooooooo topikimiz hayırlı olsun, maşallah sübhanallah bismillah diyerek ilk yorumumu yazayım.
Kararlıyım azimliyim herkesi kırbaçlamaya yeminliyim
Başlangıç kilom 49,6 yine hedefim 47 civarlarına düşmek boyuuuuummm hmmmm 4 karış 2 parmak
2kilo için hevese bak maşallah sana ablaoooooooo topikimiz hayırlı olsun, maşallah sübhanallah bismillah diyerek ilk yorumumu yazayım.
Başlangıç kilom 49,6 yine hedefim 47 civarlarına düşmek boyuuuuummm hmmmm 4 karış 2 parmak
Söyle bebeem en geç yarına tartıları toplamış olamAllah seni ne yapmasın
Herkes kilosunu söyledimi ekliyormusun ben tartildim
Ben güncel kilom 62.5Söyle bebeem en geç yarına tartıları toplamış olam
Tişikkirlir cledyanam şifırımmm benim muahhhn-1 kilo gönderdim sana yolda falandır agshdhs dedim sister mistere git
Al birini vur ötekineBen güncel kilom 62.5hedef 57 boy 1.70
Dün akşam yemekten sonra ki nasıl hayvani duygularla yemişsem artık, 50,1’i gördüm o sayılır mıSende bu kiloyla 3 güne bitiyo rejimin ama hayırlara vesile olsunbari 50 olaydın
44 olar mıKız tartısı olan hazırda tartılmışı varsa atsın yarını beklemen guzum
Hoş geldin abla yine en kilolu olarak sen katılmışsın aramızaoooooooo topikimiz hayırlı olsun, maşallah sübhanallah bismillah diyerek ilk yorumumu yazayım.
Kız insan ayıp olmasın diye 50 olup gelir bariDün akşam yemekten sonra ki nasıl hayvani duygularla yemişsem artık, 50,1’i gördüm o sayılır mı
Ne yapayım 55’e kadar çıkıp mı geleyim ne istiyorsun benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?