• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetin Sultanları 😎

Hoş geldin abla yine en kilolu olarak sen katılmışsın aramıza 🤣
Kilo beğendiremiyoruz he, her yerime yastık yorgan doldurup tartılayım memnun olun diye 😂 bu sefer ani kilo vermeyeyim gram gram vereyim sizin için😂

Evdeyseniz deneyin derim leslie çok güzel hemde tüm vücut çalışıyor 5 seri halinde 3 seriyi yapmıştım..
Her bir seriyi 1 hafta yaptım
1 mil

2 mil

3 mil

Bende 30 kilo doğum kilolarımın leslie videoları sayesinde vermiştim severim bu kadını :KK8:

Kilo beğendiremiyoruz he, her yerime yastık yorgan doldurup tartılayım memnun olun diye 😂 bu sefer ani kilo vermeyeyim gram gram vereyim sizin için😂
Abla gelip 2 hafta sonra hadi eyvallah ben hedefime ulaştım sefiller deyip gidiyosun 😑 bari bu sefer biraz kal 🥲

Abla gelip 2 hafta sonra hadi eyvallah ben hedefime ulaştım sefiller deyip gidiyosun 😑 bari bu sefer biraz kal 🥲
Tamam tamam, geçen sefer kaynana olma hallerim de vardı, artık evlendirecek çocuk kalmadı, 4 patili kızım var onu da kocaya vermeye niyetimiz yok, bu sene rahatım😎

Tamam tamam, geçen sefer kaynana olma hallerim de vardı, artık evlendirecek çocuk kalmadı, 4 patili kızım var onu da kocaya vermeye niyetimiz yok, bu sene rahatım😎
Oohhhh çok eğlenücüüük 🥹 vallahi bizim grup çok eğlenceli oluyor bir de yeterince kilolu kimse yok ama herkesin kilo vermesi lazım öyle bir grup 🤣

Back