Diyetin Sultanları 😎

Oohhhh çok eğlenücüüük vallahi bizim grup çok eğlenceli oluyor bir de yeterince kilolu kimse yok ama herkesin kilo vermesi lazım öyle bir grup
Heee azümlüyük, acayip bir kararlılık oluyor bizde, herkes ayrı telde ama bir arada şahane oluyoruz, yatarak zayıflama tekniğini keşfettik mesela access sayesinde

Ben bir raporlara bakayım sonra yine gelirim.

Hepinizi öpüyorum Diyetin Sultanları

Hahssgsgsg kolay gelsin abla mızrağın zeval görmesin

Su içme konusunda ben psikolojik baskı yaparım gece de yedirmem size
Normalde içerim suyu diyet kafasına girince gitmiyor resmen tiksiniyorum sudan. Gece de alışkanlık olduğundan atıyorum ağzıma 1 haftadır iyiydim gerçi son 2 günde salladım

hoşbuldum ay demeyin öyle yaaa zaten salmaya yer arıyorum
Şakaa kız şakaa istersen 1 kilo vermek iste fark etmez senin gözüne batıyorsa
Normalde içerim suyu diyet kafasına girince gitmiyor resmen tiksiniyorum sudan. Gece de alışkanlık olduğundan atıyorum ağzıma 1 haftadır iyiydim gerçi son 2 günde salladım
Aralıklı oruç yapcaz o yüzden gece biraz dinlensin mideyle pankreas çünkü pankreas bi noktadan sonra eeeeeh yeter beeeeğ beni çıldırtma diyo

Aralıklı oruç yapıyorum zaten. Bi süre öyle yapcam. Bu aralar geç yatıyorum onun da etkisi var erken yatsam iyi olacak da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…