Diyetin Sultanları 😎

Hoş geldin abla yine en kilolu olarak sen katılmışsın aramıza
Kilo beğendiremiyoruz he, her yerime yastık yorgan doldurup tartılayım memnun olun diye bu sefer ani kilo vermeyeyim gram gram vereyim sizin için

Evdeyseniz deneyin derim leslie çok güzel hemde tüm vücut çalışıyor 5 seri halinde 3 seriyi yapmıştım..
Her bir seriyi 1 hafta yaptım
1 mil

2 mil

3 mil
Bende 30 kilo doğum kilolarımın leslie videoları sayesinde vermiştim severim bu kadını

Abla gelip 2 hafta sonra hadi eyvallah ben hedefime ulaştım sefiller deyip gidiyosun bari bu sefer biraz kal
Tamam tamam, geçen sefer kaynana olma hallerim de vardı, artık evlendirecek çocuk kalmadı, 4 patili kızım var onu da kocaya vermeye niyetimiz yok, bu sene rahatım

Tamam tamam, geçen sefer kaynana olma hallerim de vardı, artık evlendirecek çocuk kalmadı, 4 patili kızım var onu da kocaya vermeye niyetimiz yok, bu sene rahatım
Oohhhh çok eğlenücüüük vallahi bizim grup çok eğlenceli oluyor bir de yeterince kilolu kimse yok ama herkesin kilo vermesi lazım öyle bir grup

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…