- 12 Temmuz 2006
- 56.157
- 215.874
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi accessdenied
-
Kilo beğendiremiyoruz he, her yerime yastık yorgan doldurup tartılayım memnun olun diyeHoş geldin abla yine en kilolu olarak sen katılmışsın aramıza
Şaka mı bu bana diyet topii kızaaaam burası biri 49 der biri 44 der44 olar mı
Bizim grubun olayı bu işte fit olma çabası varAl birini vur ötekine
Evet yavaş kilo ver bari ağırdan al mantı ye baklava ye aralardaKilo beğendiremiyoruz he, her yerime yastık yorgan doldurup tartılayım memnun olun diyebu sefer ani kilo vermeyeyim gram gram vereyim sizin için
Sen yok olmak içinmi katılıyorsun kız gruba bir deri bir kemiksin44 olar mı
Bende 30 kilo doğum kilolarımın leslie videoları sayesinde vermiştim severim bu kadınıEvdeyseniz deneyin derim leslie çok güzel hemde tüm vücut çalışıyor 5 seri halinde 3 seriyi yapmıştım..
Her bir seriyi 1 hafta yaptım
1 mil
2 mil
3 mil
Abla gelip 2 hafta sonra hadi eyvallah ben hedefime ulaştım sefiller deyip gidiyosunKilo beğendiremiyoruz he, her yerime yastık yorgan doldurup tartılayım memnun olun diyebu sefer ani kilo vermeyeyim gram gram vereyim sizin için
Heee o kadar çıktı, onda bile moralim bozuldu amaKız insan ayıp olmasın diye 50 olup gelir barimaksimum çıktığın akşam yemeği sonrası 50.1 mi
Kendimi kesicem emojisi eklenmedi di mi henüzHeee o kadar çıktı, onda bile moralim bozuldu amaben 50 kiloyu tanımıyor bilmiyorum ki benim için çok kilo o
Tamam tamam, geçen sefer kaynana olma hallerim de vardı, artık evlendirecek çocuk kalmadı, 4 patili kızım var onu da kocaya vermeye niyetimiz yok, bu sene rahatımAbla gelip 2 hafta sonra hadi eyvallah ben hedefime ulaştım sefiller deyip gidiyosunbari bu sefer biraz kal
Bence Mune abla beklesin grupta sadece takılsın bizim hedefe 2 hafta kala başlasın nasil olsa hemen gider 2 kiloAbla gelip 2 hafta sonra hadi eyvallah ben hedefime ulaştım sefiller deyip gidiyosunbari bu sefer biraz kal
Yazuklar neyim olsun püüüüÇırpılar gelmeye başladığına göre ben gidiyorum.
Zaçmalama nereye gidiyonÇırpılar gelmeye başladığına göre ben gidiyorum.
Görüntü mü atayım yoksa yazayım mı. Sıcak sıcak sabah çıktıKız tartısı olan hazırda tartılmışı varsa atsın yarını beklemen guzum
Oldu o zaman yakşamlarŞaka mı bu bana diyet topii kızaaaam burası biri 49 der biri 44 der
Oo nerelerdesin eski dostÇırpılar gelmeye başladığına göre ben gidiyorum.
Oohhhh çok eğlenücüüükTamam tamam, geçen sefer kaynana olma hallerim de vardı, artık evlendirecek çocuk kalmadı, 4 patili kızım var onu da kocaya vermeye niyetimiz yok, bu sene rahatım
Yaz bebeyim görüntü de olar nası istiyosan, haftaya çarşamba görüntülü ara beniGörüntü mü atayım yoksa yazayım mı. Sıcak sıcak sabah çıktı
Irkçı mısınÇırpılar gelmeye başladığına göre ben gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?