- 12 Temmuz 2006
- 56.231
- 216.171
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi accessdenied
-
- #3.781
Ama devam ederim muhtemelen, kilo vermek için değil de buradaki muhabbet için birbirimize verdiğimiz motivasyon ve bilgiler içinhedefe ulaşıldı diyosunuz yaniiiii
evet yaaa zaten kimse yok kendi kendimize motive olmaya çalışıyoruz. sizlerin kilosunu görünce çok hevesleniyorum benAma devam ederim muhtemelen, kilo vermek için değil de buradaki muhabbet için birbirimize verdiğimiz motivasyon ve bilgiler için
Anlasildi ben tartimi is yerine yanima alacagim
Kurallarımız şu, her çarşamba saat 14:00’e kadar tartımızı atıyoruz, eğer kilo vermemişsek ceza olarak 7500 adım atıyoruz.
Grip, soğuk algınlığı vb bir hastalık durumunda veya hastalık kadar geçerli bir mazeret olmadan 2 hafta üst üste tartı vermemek listeden çıkma nedeni.
Mesela @HepmigencizHepmiguzel 21 Ocak-4 Şubat arası Umre’de olacağı için mazeretli sayılacak.
kapışmak demeyeliiim deee motive edelim birbirimizi oluuuuur. Nasılsın diyette fjhsdhsf ben gördüğün üzere kötüyüm:/
Hmkapışmak demeyeliiim deee motive edelim birbirimizi oluuuuur. Nasılsın diyette fjhsdhsf ben gördüğün üzere kötüyüm:/
bu aralar yapamıyorum, çalışıyorum oturarak havalar da yağışlı yürüyemiyorum, yağış olmayınca yürümeye çalışıyprum 4 gün vsHm
Spor yapiyormusun?
Bende cok yavas veriyorum. Triodlarim calismiyor.
O yuzden spor sart bana
Yagis cok mu?bu aralar yapamıyorum, çalışıyorum oturarak havalar da yağışlı yürüyemiyorum, yağış olmayınca yürümeye çalışıyprum 4 gün vs
Evde yapıyorum sabahları pilates vs ama yeterli gelmiyor. Yazın sabah 6 da spor salonuna gidiyordum, havalar geç aydınlanıyor şimdi gidemiyorum ona da. İşten de 7 de çıkıyorum akşam yemeği vs derken çıkışta pek geç kalmış oluyorum falan falan işte bahane arayınca çokYagis cok mu?
Evde de adimla olmazsa.
Suan spor salonundan bildirim yapiyorumisten cikip direk geldi.
Nasilda yorgunum
Aslinda 30dk ayirsak yeterli.Evde yapıyorum sabahları pilates vs ama yeterli gelmiyor. Yazın sabah 6 da spor salonuna gidiyordum, havalar geç aydınlanıyor şimdi gidemiyorum ona da. İşten de 7 de çıkıyorum akşam yemeği vs derken çıkışta pek geç kalmış oluyorum falan falan işte bahane arayınca çokkilo verebiliyor muyum bilmiyorum ilk defa tartı da bu rakamları görüyorum deneyim vermeyi dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?