Diyetin Sultanları 😎

Selamlar herkeşlere bugün tartı günü ama ben kış tatiline çıkıyorum eve de uğrayamadim birkaç hafta müsaade istiyorum bu aşamada diyet kontrolüm mümkün görünmüyor dikkat edeceğim tabiki ama odem toplayacagimdan tartı ritueli şuan psikolojik olarak dengemi bozabilir özür dileyerek yüksek müsaadenizle

Anlasildi ben tartimi is yerine yanima alacagim
TR saati 17.30 da evdeyim cunku.
Sabah 6da tartilsam vucudum sis

ben cuma günü gidip kan vereceğim bir de, bilmem ne eksikleri de etkiliyormuş ya kilo vermeyi vs. Hiçbir bahanem yoksa verememek için sorun bendedir. Tutacağım boğazımı

bu aralar yapamıyorum, çalışıyorum oturarak havalar da yağışlı yürüyemiyorum, yağış olmayınca yürümeye çalışıyprum 4 gün vs
Yagis cok mu?
Evde de adimla olmazsa.

Suan spor salonundan bildirim yapiyorum isten cikip direk geldi.
Nasilda yorgunum

Yagis cok mu?
Evde de adimla olmazsa.

Suan spor salonundan bildirim yapiyorum isten cikip direk geldi.
Nasilda yorgunum
Evde yapıyorum sabahları pilates vs ama yeterli gelmiyor. Yazın sabah 6 da spor salonuna gidiyordum, havalar geç aydınlanıyor şimdi gidemiyorum ona da. İşten de 7 de çıkıyorum akşam yemeği vs derken çıkışta pek geç kalmış oluyorum falan falan işte bahane arayınca çok kilo verebiliyor muyum bilmiyorum ilk defa tartı da bu rakamları görüyorum deneyim vermeyi dedim

Aslinda 30dk ayirsak yeterli.
Hergun olmasada haftada 2 veya 3 harika olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…