- Konu Sahibi accessdenied
-
- #3.781
Anamda öyleAnnem yanimda. Kadın son diyet bükücü çok zor onunla diyet yapmak ahshshs
Yurtdisina çikacağim kuzum düzenli tartilamayacağim büyük ihtimal. Yediklerime dikkat etmeye çalışacağim ama bakalım
Aynen öyle hanımefendiciğimmm ben devam edeceğim valla diyete uyma hissi bile iyi hissettiriyorbiz bi yerlerinden sürekli tutup bırakmayanlar olarak inanıyorum ki yaza kadar istediğim sonuçlara ulaşacağız.
öyl bi anda yazmak geldi içimden
azmimizi tebrik ediyorum herşeye rağmen
MaşallahhhhhGünaydınlar
ablacığım diyetisyene gittim güncel kilom 100,30Mune
Aynen öyle hanımefendiciğimmm ben devam edeceğim valla diyete uyma hissi bile iyi hissettiriyor
Abla diyetisyenim yediklerini anlat arada yaz dedi tamam dedim sonra dedim ki grubu canlı tutmak için daha çok yazayım sonra bıkma bendenMaşallahhhhh
Bugün yakamı bırakmayın da listemizi güncelleyeyim sultanlar, arada bir beni dürtükleyin
Asla bıkmam, bıkarsam kükrersem üstte yazdığım mesajı alıntılar gözüme sokarsın hahahahahahaaAbla diyetisyenim yediklerini anlat arada yaz dedi tamam dedim sonra dedim ki grubu canlı tutmak için daha çok yazayım sonra bıkma benden
Çarşamba vereceğim tartı artılarımla hehehhe
Ben burayı tamamen unuttum, dün hala 54.0 kiloydum yarın sabah tartıp atayım kendimiOrenda hasta olduğu için mazeretli, muktesebat ARZELYAA ve B beyazcicek1997 dışında herkes tartısını verdi.
Heh tamam o zaman.Ben burayı tamamen unuttum, dün hala 54.0 kiloydum yarın sabah tartıp atayım kendimi
E tamam abla sen bilirsin sonra benim işim gücüm var demeAsla bıkmam, bıkarsam kükrersem üstte yazdığım mesajı alıntılar gözüme sokarsın hahahahahahaa
Ben derim yine ama yaparım da bir yandanE tamam abla sen bilirsin sonra benim işim gücüm var deme
Yok ablacım diyet işlerinden uzaktım bunhafta yeniden başladım ama buraya yazmayı bildirmeyi unuttum sanki grup kapanmış gibi öyle kafamda yol saymışım niyeysemuktesebat şaşırma ifadesi kullanmışsın, gruptan çıkmış mıydın? Veriler gidince hatayla adını zikretmişsem kusuruma bakma
Merak etme yarın başınızın etini yiyeceğimCok sessiziz ama
Nasılsın minyonum her şey yolunda mıYok ablacım diyet işlerinden uzaktım bunhafta yeniden başladım ama buraya yazmayı bildirmeyi unuttum sanki grup kapanmış gibi öyle kafamda yol saymışım niyeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?