• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetin Sultanları 😎

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eklentiler

• Screenshot_20250205_064709_HealthManager Pro.jpg
    Screenshot_20250205_064709_HealthManager Pro.jpg
    46,4 KB · Görüntüleme: 14
Sultanlarım tam gününde ve saatinde etiketleme yapmamama rağmen gelip yazdığınız için teşekkür ederim 🙏
İşlerim hafifleyince tartısını tabloya ekleyeceğim, gelengiden gelengiden tamam ablacım.

HepmigencizHepmiguzel HepmigencizHepmiguzel hoş geldiniz Allahım kabul etsin inşallah 🙏 Ne mutlu mübarek Kabeyi görmek nasip olmuş.

Çok geçmiş olsun.

prensesss016 prensesss016 şahanesiniz 🥰

Infinite Soul Infinite Soul inanırım çünkü çocukların yine hasta, hasta olunca bağışıklık düşüyor, vücuttan virüsü tam olarak atamadığınız için de peş peşe hasta oluyorsunuz, kızım küçükken çok yaşadığımız bir durumdu, inan temmuzun sıcağında bile virüs kapar hasta olurdu ben mi bakamıyorum diye ağladığımı biliyorum.

Arrietty_ Arrietty_ çalışan kadınsınız o yüzden akşamdan tartılmanız normal, sabah tartısının artı yanı gerçek kilonuz 74’ün altındadır, 1 haftada 1 kg üzerinde kilo vermişsiniz bence gayet güzel ☺️

Sultanlarım tam gününde ve saatinde etiketleme yapmamama rağmen gelip yazdığınız için teşekkür ederim 🙏
İşlerim hafifleyince tartısını tabloya ekleyeceğim, gelengiden gelengiden tamam ablacım.

HepmigencizHepmiguzel HepmigencizHepmiguzel hoş geldiniz Allahım kabul etsin inşallah 🙏 Ne mutlu mübarek Kabeyi görmek nasip olmuş.

Çok geçmiş olsun.

Infinite Soul Infinite Soul inanırım çünkü çocukların yine hasta, hasta olunca bağışıklık düşüyor, vücuttan virüsü tam olarak atamadığınız için de peş peşe hasta oluyorsunuz, kızım küçükken çok yaşadığımız bir durumdu, inan temmuzun sıcağında bile virüs kapar hasta olurdu ben mi bakamıyorum diye ağladığımı biliyorum.

Arrietty_ Arrietty_ çalışan kadınsınız o yüzden akşamdan tartılmanız normal, sabah tartısının artı yanı gerçek kilonuz 74’ün altındadır, 1 haftada 1 kg üzerinde kilo vermişsiniz bence gayet güzel ☺️
Valla abla ya berbat durumdayiz oglum tam dedik kendine geldi 2gece ateşden titredi çocuk 3. gun artık düştü şükür şuan o iyi benim burnum akiyor başım ağrıyor kızım iyi ona gecse yandik yine. diş çıkardı daha yeni 4 gün o ateşliydi hep yoruldum bu ay ben mahv oldum ya gerçekten.

Valla abla ya berbat durumdayiz oglum tam dedik kendine geldi 2gece ateşden titredi çocuk 3. gun artık düştü şükür şuan o iyi benim burnum akiyor başım ağrıyor kızım iyi ona gecse yandik yine. diş çıkardı daha yeni 4 gün o ateşliydi hep yoruldum bu ay ben mahv oldum ya gerçekten.
Çok geçmiş olsun canım☹️

Çok geçmiş olsun.

Aslında uzun saatler yemiyorum oruç sebebi ile sahur dahi yapamiyorum yorgunluktan ama akşamları biraz abartiyorum sanırım cezamı akşam atarım🙏

Eklentiler

• IMG_20250205_070837.jpg
    IMG_20250205_070837.jpg
    75,5 KB · Görüntüleme: 11
çok geçmiş olsun

Herkese selam🌼

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.
Abla sabah çektim ama şimdi atabiliyorum.
Geçen hafta 63.8'dim. -100 gr kısa günün karı😂 Bu ara çok yoğunum iyice düşmemek için saldım biraz. Bu da yeterli benim için. 70'den buraya geldim💫

Infinite Soul Infinite Soul Sen orda kalıp beni beklesene yetişcem sana😂

Eklentiler

• IMG_20250205_090630.jpg
    IMG_20250205_090630.jpg
    57,6 KB · Görüntüleme: 8
Herkese selam🌼

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.
Abla sabah çektim ama şimdi atabiliyorum.
Geçen hafta 63.8'dim. -100 gr kısa günün karı😂 Bu ara çok yoğunum iyice düşmemek için saldım biraz. Bu da yeterli benim için. 70'den buraya geldim💫

Infinite Soul Infinite Soul Sen orda kalıp beni beklesene yetişcem sana😂
Selaam geldinmi sonunda sende çok hizlisin beni geçersin bu hızla püü.Bu aralar sorunlarla boguşmaktan diyet yalan oldu🥲🤣

Niye napıcan ki? Beni hastaliklar gripler mahv etti evde ki hastalık çıkmıyor o yüzden dikkat edemiyorum.Olursun bence çok iyi veriyosun.
Annem yanimda. Kadın son diyet bükücü çok zor onunla diyet yapmak ahshshs😂
Yurtdisina çikacağim kuzum düzenli tartilamayacağim büyük ihtimal. Yediklerime dikkat etmeye çalışacağim ama bakalım🙁

Çok geçmiş olsun.

Hosbuldum , Allah razı olsun
Dilerim Rabbimden herkese nasip olsun o güzel , maneviyati yüksek yerleri görmek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back