• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetin Sultanları 😎

teşekkür ederim paylaştığın için ama biraz bizim menülere uzak gibi bide uğraştırıcı ben çalıştığım daha çok pratik şeylere kaçıyorum
Kiz Max 15 dk.
Bende calisiyorum vakit almiyor.

Ornek bugun karnibahar pirinci yapacagim. Karnibahar rendeleyip haslanacak.
Yanina tavuk haslama ve salata..istersem patatesde ekleyebilirim,listede var

Bende cok az yiyip gunde 10-15 bin adim atip zayifliyamayanlardanim (ne Zor kelime. Acaba dogru yazdim mi)

Neyse diyetisyen degilde coach mi desem ne desem 🤣
Oyle birine basvurdum.
Ben isimden dolayi 11.30 gibi ilk ogun aksam da evde 17 de ikinci oguni yapiyorum.
O yuzden 800 kalorilik liste ve ogun hazirladi benim icin. 2 gun spor salonunda agirlik 1 gunde evde vucud agirligi ile egzersiz.
Tam uymadim mini mini kacamaklarim oldu. Sporumu yaptim, maalesef su az iciyorum.
1ocakda 77 ,2 iken bugun 75,4 um fakat toplam 20cm incelmisim.

Neyse uzun lafin kisasi,az yemeyin.
Karbonhidrat dan korkardim ben. Dengelemek onemli.
Pes etmeyin
Bundan mi yapsam acaba 🥲

Tamam bi dusuneyyim bunu ariyeti ☺️ sen ne zaman dondun bu arada bacimsu?
Guzel soru.
Hatirlamiyorum cunku pek girmedim.
Galiba bugun en aktif gunum 🫣

Bu arada benim oglan yuruyus icin motive ediyor beni. Bugun izinli oldugum icin pek adim atmamistim. Okuldan geldi hadi cikalim anne diyip -4 derecede 30dk yuruduk geldik.
Simdi kizi dansa birakacagim. 45dk onu beklemek yerine spor salonuna gidecegim.

Guzel soru.
Hatirlamiyorum cunku pek girmedim.
Galiba bugun en aktif gunum 🫣

Bu arada benim oglan yuruyus icin motive ediyor beni. Bugun izinli oldugum icin pek adim atmamistim. Okuldan geldi hadi cikalim anne diyip -4 derecede 30dk yuruduk geldik.
Simdi kizi dansa birakacagim. 45dk onu beklemek yerine spor salonuna gidecegim.
Hey masallah 🧿🫶🏻

Munecim haklisin ama ben gunde ortalama 7000 adim atiyordum, porsiyonlarim kucuk, su zaten iciyorum ve kizartma az yiyordum. Ona ragmen ac gezmeden zayiflayamiyordum :(

Benimki sekerle alakali olabilir tabi bilemiyorum ama dedigim gibi ben cok saglikli yasiyorum normal hayatta da
Şeker derken diyabetli misin WOMAN?
insülin direnci mi var sende ?

Yok ciddi ciddi diyabetliyim ben, 10 seneden fazladir 😊 diyabete ragmen cogunlukla sakinim bak, sasirdin sen de di mi 😂
Bunu bilmiyordum, diyabetli olduğunu nasıl atlamışım bilmiyorum🤷‍♀️ doktorun sana bir beslenme listesi vermiştir o yüzden ben ukala gibi yazmayayım ama aldığın karbonhidratların ve yağların sağlıklı ve nitelikli olması önemli biliyorsun, aslında hepimiz bunlara dikkat etmeliyiz, mesela beyaz unla yapılan ekmek hepimize zararlı ve doyurmuyor kandaki şekeri tavan yaptırıyor aslında ve bol gluten alıyoruz onun yüzünden, onun yerine 1 dilimin 4’te 1’yle bile doyuracak nitelikteki unlardan yapılmış ekmek yemeliyiz, ne kadar kaliteli un ne kadar kaliteli mayalanmış ekmek o kadar sağlık demek.

Hep gökyüzündenmiş gitmeyin geçecek bu günler 😄 burcum o değil diyorsanız da yükselen alçalan zıplayan biri bunlardandır muhtemelen. Eki Görüntüle 3536166
Koç’um yükselenim Aslan ama yediğim tatlıyı kenara bırakamıyorum, suçlusu retro metro merkür venüs mars hepsi olabilir 😂

Back