- 20 Mart 2008
- 141.530
- 212.999
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi accessdenied
- #3.741
Hayırdır ne oldu öylebi girip bi çıkıyorum direnç kilomla uğraşıyorum şuan moralim sıfır sıfır sıfır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırdır ne oldu öylebi girip bi çıkıyorum direnç kilomla uğraşıyorum şuan moralim sıfır sıfır sıfır
Ben diyet yaparken de sinirli olarak cok istedigim seyleri yedim heptabi öyle oldu demi şimdi rahata erince
tartı hala istediğim rakamları göstermiyorHayırdır ne oldu öyle
Arada tekliyor kilo duruyor,bu sefer şaşırtma tekniği yapılıyor aynını bende yaşadım .tartı hala istediğim rakamları göstermiyor
bugün hurma laxtozsuz süt ve yeşil elma ile detoks yapıyorum belki yarın 56 yı görürüm diyeArada tekliyor kilo duruyor,bu sefer şaşırtma tekniği yapılıyor aynını bende yaşadım .
Z.yağlı taze fasulye çok iyi hem bağırsakları çalıştırıyor hemde tok tutuyor.bugün hurma laxtozsuz süt ve yeşil elma ile detoks yapıyorum belki yarın 56 yı görürüm diye
offff gerçekten çok zor
bugün hurma laxtozsuz süt ve yeşil elma ile detoks yapıyorum belki yarın 56 yı görürüm diye
offff gerçekten çok zor
Burada 3 yumurta kullanmış ben 2 kullandım.
Sabah katı 2 yumurta 1 bardak süt 1 muz.
Öğlen z.yağlı yada salata yedim.
Akşam 2 yumurta 1 bardak süt 1 elma yada kivi.
Bunu 2 gün yaptım burada 5 -10 gün arası deniyorda onlarında kilosu daha fazla olanlar için..
Süt içmediğim için limonlu su içtim,sonra çayımı içiyordum.
Kabak içinde.
Bunuda 2 gün yaptım sabah kahvaltı öğlen akşam kabak yeniyor,istenilen şekilde pişiyor
Rica ederim yumurta zaten protein deposu,kabak bağırsakları da çok güzel çalıştırıyor,.çok teşekkür ederim yaaa bende şimdi protein diyetlerine bi göz atıyordum. ama kabak detoksunu da yapabilirim onu daha öncede yapmıştım. yarın yumurta süt muz olanı yapayım, sonra da kabak olanı yapayım
Teşekkür ederimmm procescimmm sende fena sayılmazsın aramızda 2 3 kilonun lafımı olur kıaaazzVay be bir senede tam 20 kilo gitti 48 kilocuk şu an yosunlucuğumuz papatyamız tebrikler …
olmaz olur mu burda neler yazmışım neler hahaah kıramıyorum bi türlü şu 61ii kurtulamadım şu 55den bi türlüü hatta bir ara 62 61 61,5 arası dolanıp duruyordum deli oluyordum deli ama pes etmiycen ki devamı gelsin :)hadi yyaaaa hiç takıldınmı direnç kilonda falan neler yaptın
kimmiş o arkadaş ben miiiBen ara sıra bi arkadaşa bakıp çıkıyorum canım
yaaa naasıl kırdın o zaman anlata hele biTeşekkür ederimmm procescimmm sende fena sayılmazsın aramızda 2 3 kilonun lafımı olur kıaaazz
olmaz olur mu burda neler yazmışım neler hahaah kıramıyorum bi türlü şu 61ii kurtulamadım şu 55den bi türlüü hatta bir ara 62 61 61,5 arası dolanıp duruyordum deli oluyordum deli ama pes etmiycen ki devamı gelsin :)
kimmiş o arkadaş ben miii
canım deli gibi spor yaptım su 3lt altına düşürmedim şuan 2lt içiyorum ayrı tabii bi de tatlı yemedim ödül günüm hariç dolapta bayram çikosu ile bakışıp dururduk bekle beni cumartesi diye hahahaha he bu araada beyaz ekmek yerine tam buğday yedim ama yedim yani burda sıfır ekmek yiyenler var ekmeği asla kesemedim amaaaa tek karbonum da o oldu hani günde en fazla 4 5 dilim yidim gari onun dışında yok bulurmuş yok pilav mış makarna mı gördüm yönümü çevirdim çorba ana yemek ve olmazsa olmazım bir veya iki dilim tam buğday ekmeğimi yedim ama yazın gözü fena karartmıştım meyve bile yemedim hahaha ayy şuan utandım kendimden çünkü tatlı aşığı olarak şu son 1 aydır yiyorum insan gibi değil hemde hahahahahyaaa naasıl kırdın o zaman anlata hele bi
Evet kız 47 kiloya düştün mü diye girip girip bakıyorumkimmiş o arkadaş ben miii
ayyy diyetisyende 46.80 i görmüştüm ama cozuttum bu bir ayda ya hahahhaahahah tatlılar gırla yanii ama sporu bırakmak istemiyorum onun faydası oluyor hiç bişi olmasa sade yürüyüş bile iyi geliyor innsana :)Evet kız 47 kiloya düştün mü diye girip girip bakıyorum
yol çok uzun 3 günde kurtulamazsın diyosun yaniiicanım deli gibi spor yaptım su 3lt altına düşürmedim şuan 2lt içiyorum ayrı tabii bi de tatlı yemedim ödül günüm hariç dolapta bayram çikosu ile bakışıp dururduk bekle beni cumartesi diye hahahaha he bu araada beyaz ekmek yerine tam buğday yedim ama yedim yani burda sıfır ekmek yiyenler var ekmeği asla kesemedim amaaaa tek karbonum da o oldu hani günde en fazla 4 5 dilim yidim gari onun dışında yok bulurmuş yok pilav mış makarna mı gördüm yönümü çevirdim çorba ana yemek ve olmazsa olmazım bir veya iki dilim tam buğday ekmeğimi yedim ama yazın gözü fena karartmıştım meyve bile yemedim hahaha ayy şuan utandım kendimden çünkü tatlı aşığı olarak şu son 1 aydır yiyorum insan gibi değil hemde hahahahah
yol çok uzun 3 günde kurtulamazsın diyosun yaniiicanım deli gibi spor yaptım su 3lt altına düşürmedim şuan 2lt içiyorum ayrı tabii bi de tatlı yemedim ödül günüm hariç dolapta bayram çikosu ile bakışıp dururduk bekle beni cumartesi diye hahahaha he bu araada beyaz ekmek yerine tam buğday yedim ama yedim yani burda sıfır ekmek yiyenler var ekmeği asla kesemedim amaaaa tek karbonum da o oldu hani günde en fazla 4 5 dilim yidim gari onun dışında yok bulurmuş yok pilav mış makarna mı gördüm yönümü çevirdim çorba ana yemek ve olmazsa olmazım bir veya iki dilim tam buğday ekmeğimi yedim ama yazın gözü fena karartmıştım meyve bile yemedim hahaha ayy şuan utandım kendimden çünkü tatlı aşığı olarak şu son 1 aydır yiyorum insan gibi değil hemde hahahahah
Olurrr, boy kilo ve hedef kiloyu alalım