• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetin Sultanları 😎

bugün hurma laxtozsuz süt ve yeşil elma ile detoks yapıyorum belki yarın 56 yı görürüm diye
offff gerçekten çok zor :KK51:
Z.yağlı taze fasulye çok iyi hem bağırsakları çalıştırıyor hemde tok tutuyor.
Yumurta diyeti var birde onuda yapmıştım kilo durunca japon diyeti diyorlar ona.
Birde kabak var onuda tavsiye ederim.

Merhabalar
Ben maalesef diyet modundan tamamen çıktım 😒 moral motivasyon hiçbiri yok
Taşınmak üzereyim onun stresinden mi bilmiyorum. Müsaadenizle biraz ara vermek istiyorum. Çok aktif olamıyorum zaten ama tarti sorumluluğum vardi yinede😅 herkese bol irade ve şans diliyorum umarım herkes dilediği bedene kavuşur 🙏
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

bugün hurma laxtozsuz süt ve yeşil elma ile detoks yapıyorum belki yarın 56 yı görürüm diye
offff gerçekten çok zor :KK51:

Burada 3 yumurta kullanmış ben 2 kullandım.
Sabah katı 2 yumurta 1 bardak süt 1 muz.
Öğlen z.yağlı yada salata yedim.
Akşam 2 yumurta 1 bardak süt 1 elma yada kivi.

Bunu 2 gün yaptım burada 5 -10 gün arası deniyorda onlarında kilosu daha fazla olanlar için..
Süt içmediğim için limonlu su içtim,sonra çayımı içiyordum.

Kabak içinde.

Bunuda 2 gün yaptım sabah kahvaltı öğlen akşam kabak yeniyor,istenilen şekilde pişiyor

Burada 3 yumurta kullanmış ben 2 kullandım.
Sabah katı 2 yumurta 1 bardak süt 1 muz.
Öğlen z.yağlı yada salata yedim.
Akşam 2 yumurta 1 bardak süt 1 elma yada kivi.

Bunu 2 gün yaptım burada 5 -10 gün arası deniyorda onlarında kilosu daha fazla olanlar için..
Süt içmediğim için limonlu su içtim,sonra çayımı içiyordum.

Kabak içinde.

Bunuda 2 gün yaptım sabah kahvaltı öğlen akşam kabak yeniyor,istenilen şekilde pişiyor

çok teşekkür ederim yaaa bende şimdi protein diyetlerine bi göz atıyordum. ama kabak detoksunu da yapabilirim onu daha öncede yapmıştım. yarın yumurta süt muz olanı yapayım, sonra da kabak olanı yapayım

çok teşekkür ederim yaaa bende şimdi protein diyetlerine bi göz atıyordum. ama kabak detoksunu da yapabilirim onu daha öncede yapmıştım. yarın yumurta süt muz olanı yapayım, sonra da kabak olanı yapayım
Rica ederim yumurta zaten protein deposu,kabak bağırsakları da çok güzel çalıştırıyor,.
Bunları zaten şaşırtma olarak yapıyorlar arada yapmak lazım,muz büyükse yarım olsun.

Vay be bir senede tam 20 kilo gitti 48 kilocuk şu an yosunlucuğumuz papatyamız tebrikler …
Teşekkür ederimmm procescimmm sende fena sayılmazsın aramızda 2 3 kilonun lafımı olur kıaaazz :KK74: :KK48:
hadi yyaaaa :KK57: hiç takıldınmı direnç kilonda falan neler yaptın
olmaz olur mu burda neler yazmışım neler hahaah kıramıyorum bi türlü şu 61ii kurtulamadım şu 55den bi türlüü hatta bir ara 62 61 61,5 arası dolanıp duruyordum deli oluyordum deli ama pes etmiycen ki devamı gelsin :)
Ben ara sıra bi arkadaşa bakıp çıkıyorum canım 🤣
kimmiş o arkadaş ben miii:KK53::KK53::KK53:

Teşekkür ederimmm procescimmm sende fena sayılmazsın aramızda 2 3 kilonun lafımı olur kıaaazz :KK74: :KK48:

olmaz olur mu burda neler yazmışım neler hahaah kıramıyorum bi türlü şu 61ii kurtulamadım şu 55den bi türlüü hatta bir ara 62 61 61,5 arası dolanıp duruyordum deli oluyordum deli ama pes etmiycen ki devamı gelsin :)

kimmiş o arkadaş ben miii:KK53::KK53::KK53:
yaaa naasıl kırdın o zaman anlata hele bi :KK8:

yaaa naasıl kırdın o zaman anlata hele bi :KK8:
canım deli gibi spor yaptım su 3lt altına düşürmedim şuan 2lt içiyorum ayrı tabii bi de tatlı yemedim ödül günüm hariç dolapta bayram çikosu ile bakışıp dururduk bekle beni cumartesi diye hahahaha he bu araada beyaz ekmek yerine tam buğday yedim ama yedim yani burda sıfır ekmek yiyenler var ekmeği asla kesemedim amaaaa tek karbonum da o oldu hani günde en fazla 4 5 dilim yidim gari onun dışında yok bulurmuş yok pilav mış makarna mı gördüm yönümü çevirdim çorba ana yemek ve olmazsa olmazım bir veya iki dilim tam buğday ekmeğimi yedim ama yazın gözü fena karartmıştım meyve bile yemedim hahaha ayy şuan utandım kendimden çünkü tatlı aşığı olarak şu son 1 aydır yiyorum insan gibi değil hemde hahahahah :confused:

Tam iyi beslendiğimi eksi çıkacağımı düşündüğüm hafta reglime denk geliyor ya benim hof
umarım eksi görürüm yarın :(

canım deli gibi spor yaptım su 3lt altına düşürmedim şuan 2lt içiyorum ayrı tabii bi de tatlı yemedim ödül günüm hariç dolapta bayram çikosu ile bakışıp dururduk bekle beni cumartesi diye hahahaha he bu araada beyaz ekmek yerine tam buğday yedim ama yedim yani burda sıfır ekmek yiyenler var ekmeği asla kesemedim amaaaa tek karbonum da o oldu hani günde en fazla 4 5 dilim yidim gari onun dışında yok bulurmuş yok pilav mış makarna mı gördüm yönümü çevirdim çorba ana yemek ve olmazsa olmazım bir veya iki dilim tam buğday ekmeğimi yedim ama yazın gözü fena karartmıştım meyve bile yemedim hahaha ayy şuan utandım kendimden çünkü tatlı aşığı olarak şu son 1 aydır yiyorum insan gibi değil hemde hahahahah :confused:
yol çok uzun 3 günde kurtulamazsın diyosun yaniii :KK17:
ay hadi inşallah bende şuan deli gibi yiyorum ama istediğim kilodayım diyim :rolleyes::rolleyes:

yol çok uzun 3 günde kurtulamazsın diyosun yaniii :KK17:
ay hadi inşallah bende şuan deli gibi yiyorum ama istediğim kilodayım diyim :rolleyes::rolleyes:

Back