Diyetin Sultanları 😎

Yinede çok az değilmi gerçi şey diyorlar aç kalarak vücudu temizlemekmiş öyle birşey sanırım.
Ben böyle yesem tansiyon gider benden zaten düşük normalde.
Minnoş o kaç öyle 88 filanmı öyle gözüküyor.

tabi insan kendini daha iyi bilir neyin iyi neyin kötü geldiğini. zaten sağlık sorunu olanlar yapmasın mesela şeker hastaları aç duramaz gibi
ben kendimi kötü hissetmediğim için yapıyorum. zaten sadece hedefime ulaşana kadar sonra korumaya geçince bu kadar uzatmam açlığımı

Çok gerginsem yemem bende dolapla mesafem vardır,benim tansiyon olduğu için sarsıyor bazen gerçi öyle çok fazlada yemem.
Bir yerdysem affetmem yani yerim sonra dizlinlerim yediklerimi.

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ben dun tartilmistim biliyosun, normalde dun arkadasta kalacagim icin bugun tartilamayacagim demistim ama cok fena hasta oldum evde kaldim ama yerimden kimildayamiyorum nerdeyse
Çok geçmiş olsun WOMAN, akşam yazdığın kilonu tabloya ekledim, iyileşmene bak, önümüzdeki hafta Çarşambaya kadar iyileşmezsen mazeretli sayarız, ki umarım bir an önce iyileşirsin çünkü diyet önemli değil ama bu sene hastalıklar haftalarca süründürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…