• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetin Sultanları 😎

Eklentiler

• IMG_9987.jpeg
    IMG_9987.jpeg
    82,7 KB · Görüntüleme: 11
Selam Mune cim tartim bugun beni korkutur diyordum cezama raziydim fakat -1.200 kg ile uyandim. Hem odemlerimi attim hemde -200 gr vermis oldum gecen haftaya göre. Cok degil qma benim icin cok pazartesi sabahi 59.2 kg dim. 2 gunde 2.200 kg odem attim. Bu benim icin cok iyi.
Onceki kilom 57.2
Güncel kilom 57.0
Fark -200 gr

Eklentiler

• 20250108_063208.jpg
    20250108_063208.jpg
    119,1 KB · Görüntüleme: 5
Bir dönem bende yapmıştım resmen aç kalıyordum :olamaz: ertesi gün yiyordum azda olsa.
Çok teşekkür ederim sağol,sağlıcakla dünyaya gelsin yeter ki heyecanla bekliyoruz minnoşu bakalım 14 gün sonra gidiyorum yanlarına 10 gün kalıp döneceğim okullarda tatil olacak nasılsa.:KK60:
Başka şehirdeler sanırım

Selam Mune cim tartim bugun beni korkutur diyordum cezama raziydim fakat -1.200 kg ile uyandim. Hem odemlerimi attim hemde -200 gr vermis oldum gecen haftaya göre. Cok degil qma benim icin cok pazartesi sabahi 59.2 kg dim. 2 gunde 2.200 kg odem attim. Bu benim icin cok iyi.
Onceki kilom 57.2
Güncel kilom 57.0
Fark -200 gr
Tebrikler iyi gitm,ş ödem filan.

çok iyi vermişsin tebrik ederim :KK9:
Evet başka şehirde evlendi gitti oraya gitme dedim dinlemedi okuldan arkadaşıydı.
olsun nasibi ordaymış iyi olsunlarda:KK200:
Tebrikler iyi gitm,ş ödem filan.
çok sağol ablacım evet gitti çok şükür ama devam edicem bu hafta akşam yememeye tam 19 saattir açım :rolleyes:

çok iyi vermişsin tebrik ederim :KK9:

olsun nasibi ordaymış iyi olsunlarda:KK200:

çok sağol ablacım evet gitti çok şükür ama devam edicem bu hafta akşam yememeye tam 19 saattir açım :rolleyes:
19 saat hemde nasıl acıkmıyorsun öyle.
Çok şükür iyilerde özlem oluyor.

Son düzenleme:
19 saat hemde nasıl acıkmıyorsun öyle
inan hiç acıkmıyorum zorlamıyorum yani kendimi. sabah 6 da uyanıyorum 9 da işe geliyorum. ilk işim hindiba kahve içmek ve su
sonra 12-13 arası 1 saatlik yürüyüşe çıkıyorum
13,30 gibi ilk öğünümü evden getirdiğim yemekle yapıyorum.
16,30 gibi son öğün yapıyorum. meyveli yulaf bar yada meyveli yoğurt granola gibi
sonra 6 da işten çıkıyorum 8 de evdeyim. evdekilere sofra hazırlıyorum oturuyorum sofraya ama yemiyorum.
tamamen herşey kafada bitiyor. kafamda yemek yemeyeceğimi oturtursam kesinlikle acıkmıyorum.
biraz uzun oldu ama belki birileri esinlenir diye yazdım.
buda toplamda 20-21 saat açlık yapıyor. beni yormuyor. aksine çok dinç uyanıyorum gram yorgunluk yok

Back