- 20 Mart 2008
- 141.487
- 212.895
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi accessdenied
- #3.481
Mesaj çokluğu bendede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Infinite Soul
@Bllossom
Minik Duduklu Tencere
Processes
@Istenmeyentuyy
@Berrfeelinda
@gelengiden
prensesss016
@Orenda
@yosunlupapatya
@ARZELYAA
@COLIN
Saat 14:00’a kadar tartı veriyoruz sultanlar.
CezalilarPenguşla access neredeler günlerdir? Üyelik iptali mi yaptılar
Guncelden sonra hala kendine gelemedi site demek kiMesaj çokluğu bendede
Bu kadar uzun ceza olur mu? 2024 ten beri yoklarCezalilar
Gayet güzel kilonBu bir dramdır
Öncedende arada oluyordu 3 gündür çoştu geneGuncelden sonra hala kendine gelemedi site demek ki
Demi epey uzun oldu yoklar sjksjksjkBu kadar uzun ceza olur mu? 2024 ten beri yoklar
Selam Mune cim tartim bugun beni korkutur diyordum cezama raziydim fakat -1.200 kg ile uyandim. Hem odemlerimi attim hemde -200 gr vermis oldum gecen haftaya göre. Cok degil qma benim icin cok pazartesi sabahi 59.2 kg dim. 2 gunde 2.200 kg odem attim. Bu benim icin cok iyi.Infinite Soul
@Bllossom
Minik Duduklu Tencere
Processes
@Istenmeyentuyy
@Berrfeelinda
@gelengiden
prensesss016
@Orenda
@yosunlupapatya
@ARZELYAA
@COLIN
Saat 14:00’a kadar tartı veriyoruz sultanlar.
Başka şehirdeler sanırımBir dönem bende yapmıştım resmen aç kalıyordum ertesi gün yiyordum azda olsa.
Çok teşekkür ederim sağol,sağlıcakla dünyaya gelsin yeter ki heyecanla bekliyoruz minnoşu bakalım 14 gün sonra gidiyorum yanlarına 10 gün kalıp döneceğim okullarda tatil olacak nasılsa.
Evet başka şehirde evlendi gitti oraya gitme dedim dinlemedi okuldan arkadaşıydı.Başka şehirdeler sanırım
Tebrikler iyi gitm,ş ödem filan.Selam Mune cim tartim bugun beni korkutur diyordum cezama raziydim fakat -1.200 kg ile uyandim. Hem odemlerimi attim hemde -200 gr vermis oldum gecen haftaya göre. Cok degil qma benim icin cok pazartesi sabahi 59.2 kg dim. 2 gunde 2.200 kg odem attim. Bu benim icin cok iyi.
Onceki kilom 57.2
Güncel kilom 57.0
Fark -200 gr
çok iyi vermişsin tebrik ederim
olsun nasibi ordaymış iyi olsunlardaEvet başka şehirde evlendi gitti oraya gitme dedim dinlemedi okuldan arkadaşıydı.
çok sağol ablacım evet gitti çok şükür ama devam edicem bu hafta akşam yememeye tam 19 saattir açımTebrikler iyi gitm,ş ödem filan.
çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.Mune ben dun tartilmistim biliyosun, normalde dun arkadasta kalacagim icin bugun tartilamayacagim demistim ama cok fena hasta oldum evde kaldim ama yerimden kimildayamiyorum nerdeyse
19 saat hemde nasıl acıkmıyorsun öyle.çok iyi vermişsin tebrik ederim
olsun nasibi ordaymış iyi olsunlarda
çok sağol ablacım evet gitti çok şükür ama devam edicem bu hafta akşam yememeye tam 19 saattir açım
Tebrikler çok güzel vermişsin
inan hiç acıkmıyorum zorlamıyorum yani kendimi. sabah 6 da uyanıyorum 9 da işe geliyorum. ilk işim hindiba kahve içmek ve su19 saat hemde nasıl acıkmıyorsun öyle
Geçmiş olsun çiçeğimSagolun hanimlar, oksurmekten hapsirmaktan sirtlarim agriyor