Diyetin Sultanları 😎

Selam Mune cim tartim bugun beni korkutur diyordum cezama raziydim fakat -1.200 kg ile uyandim. Hem odemlerimi attim hemde -200 gr vermis oldum gecen haftaya göre. Cok degil qma benim icin cok pazartesi sabahi 59.2 kg dim. 2 gunde 2.200 kg odem attim. Bu benim icin cok iyi.
Onceki kilom 57.2
Güncel kilom 57.0
Fark -200 gr

Eklentiler

• 20250108_063208.jpg
    119,1 KB · Görüntüleme: 6
Başka şehirdeler sanırım

Tebrikler iyi gitm,ş ödem filan.

çok iyi vermişsin tebrik ederim
Evet başka şehirde evlendi gitti oraya gitme dedim dinlemedi okuldan arkadaşıydı.
olsun nasibi ordaymış iyi olsunlarda
Tebrikler iyi gitm,ş ödem filan.
çok sağol ablacım evet gitti çok şükür ama devam edicem bu hafta akşam yememeye tam 19 saattir açım

çok iyi vermişsin tebrik ederim

olsun nasibi ordaymış iyi olsunlarda

çok sağol ablacım evet gitti çok şükür ama devam edicem bu hafta akşam yememeye tam 19 saattir açım
19 saat hemde nasıl acıkmıyorsun öyle.
Çok şükür iyilerde özlem oluyor.

Son düzenleme:
19 saat hemde nasıl acıkmıyorsun öyle
inan hiç acıkmıyorum zorlamıyorum yani kendimi. sabah 6 da uyanıyorum 9 da işe geliyorum. ilk işim hindiba kahve içmek ve su
sonra 12-13 arası 1 saatlik yürüyüşe çıkıyorum
13,30 gibi ilk öğünümü evden getirdiğim yemekle yapıyorum.
16,30 gibi son öğün yapıyorum. meyveli yulaf bar yada meyveli yoğurt granola gibi
sonra 6 da işten çıkıyorum 8 de evdeyim. evdekilere sofra hazırlıyorum oturuyorum sofraya ama yemiyorum.
tamamen herşey kafada bitiyor. kafamda yemek yemeyeceğimi oturtursam kesinlikle acıkmıyorum.
biraz uzun oldu ama belki birileri esinlenir diye yazdım.
buda toplamda 20-21 saat açlık yapıyor. beni yormuyor. aksine çok dinç uyanıyorum gram yorgunluk yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…