- 30 Aralık 2022
- 3.130
- 12.894
- 138
Kahvaltıyı erken yapınca bir öğlen yemeği ihtiyacı hissettik. Saat 12.00 givi ben 3-4 ince dilim kabakla küçük bir havucun yarısıyla tarator yaptim. 3-4 kaşık yoğurt kullandim. Baharat da ekledim.Bence eşin istese de sen yarım yiyip bol bol salata yiyin
Sabah 5 dilim tam buğday ekmeği
* biraz yağda yumurta
*az menemen
*Birr kibrit kutusundan daha az peynir
*5 zeytin
bunları tam buğday ekmeği ile yedim saat 12de
Bide yürüyüşe çıktım 3000adim attım akşam erkenden yer kapatırım belki de yemem
Kaçamak ise bir eklerin ucundan ısırdım
Bimdeb alıyorum ama tatlı geliyor bugün fırından alicamKahvaltıyı erken yapınca bir öğlen yemeği ihtiyacı hissettik. Saat 12.00 givi ben 3-4 ince dilim kabakla küçük bir havucun yarısıyla tarator yaptim. 3-4 kaşık yoğurt kullandim. Baharat da ekledim.
Akşam yemeği niyetiyle 2 lahmacun yedim. Yanında salata da vardı. 15.00'e doğru ben son öğünümü yapmış oldum. Kalorili her hangi bir şey yetmeyecegim sabaha kadar
Yediğiniz ekmekler bimde satilanlardan mi? Yoksa fırından mi aliyorsunuz?
Ben de Bimden aldım da cok fazla katkı maddesi varmış paketli ekmeklerdeBimdeb alıyorum ama tatlı geliyor bugün fırından alicam
Bir iki paket yedim ama daha almam fırından almıştım bı ara o daha iyiBen de Bimden aldım da cok fazla katkı maddesi varmış paketli ekmeklerde
Açlık cidden kilo veriminde çok etkili. Ben dün akşam dikkat etmedim buna. 73.8den 74.4'e çıktım o yüzden. Metabolizmam da yavaş sanırım. Hareket ve açlık süresini uzatmak hızlandırıyormuş metabolizmayı. Yanı sıra acı yemeye dikkat ediyorum. Yeşil çay da metabolizmayı hızlandırıyormus ama yeşil çayım bitti.Günaydınlar…
Yeme düzenim bikaç gündür pek yok.. bazen yiyor bazen tam yiyorum. Ama durum fena değil. Adet oldum iki gündür. Tartılmam doğru olmaz. En son buraya kaç kg yazmıştım bilmiyorum bile…
Henüz bir şey yemedim. 12.00 gibi kahve içtim. Su içiyorum. Gece açlığını uzun soluklu tutmaya çalışıyorum. En son 19.40 gibi bişeyler yedim içtim. 16 saatlik açlığı tamamladım.
İyi akşamlar. 2 litreden fazla su içtim ama kızım da arada ortak olduğu için net bir sey söyleyemiyorum. 45 dakikalık sporun 30 dakikasını zar zor yapabildim kızımdan dolayı.
Bugün detoks yapmaya niyetlenmiştim.
O yüzden kahvaltıda 2 haslanmis yumurta 30 gr kadar peynir salatalik domates ve yesilliklerden yaptığım salatadan yedim ekmeksiz.
Detoksta soğan,domates,kabak ve yeşil mercimekle bir türlü yapılıyordu. Bu yemek hem öğlen hem akşam dörder kepçe olacak şekilde yanında üçer kaşık yoğurtla tüketilecekti. Ara öğün olarak bir porsiyon meyve vardı.
Ben öğlen yemedim. Arada bir şeftali yedim. Akşam da bu türlüyü 6-7 kepçe olacak şekilde yedim. Ama tam dikkat edebildigimi söyleyemem. Kızıma çorba yapmıştım onun tadına baktım. Bir de ayran aşı çorbası vardı birkaç gün önceden kalma. Bitsin diye yoğurt yerine yarım kase ondan yedim. Kaçamak yok.
18.00'e doğru yemeğimi bitirdim. Ağzıma fermuarı çektimyarın acaba eksi kiloları görür müyüm çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?