Ben de aynı durumdayım aynada kendini hiç beğenmiyorum. Giydiklerimi yakıştıramıyorum. Geçen yaz giyebildiğim elbiselerimi bu yaz da giyebilmek hedefim. :))Benim de kilo yüzünden sütyenim belli oluyor ya. Kendimi begenemiyorum duz bol kiyafetlerin icerisinde. Ben de kıyafet almadim uzun zamandir. Zayifken giydiğim cok güzel kıyafetlerim vardi onların içine girmek istiyorum artık
Ben de programa uydum diyebilirim ama ek olarak 1 bardak ayran ve 2 kepçe çorba içtim. Katı olarak yediğim yiyecekler (ciğer ve karnabahar) daha azdi. Midem rahatsız değilSelam kızlar ben programima uydum sadece farklı olarak Nar eksisii de yedim... acaba kaç calories gitti bilmiyorum. Geriye 1 elmam kaldı onu da ne zaman yerim emin değilim.
Çok yemedim karnim şiş değil ve tokum bence tam kivaminda oldu.
Benden ilk gün tamamdır.
Makarnanin oranını dengelemissin yine de. Genelde 3 yk veriyor diyetisyenler.Merhaba iyi akşamlar. Az önce yemek faslını ben de bitirdim. Bugünün menüsü pek dengeli değildi, son an değişikliği oldu makarna eklendi. Dört çorba kaşığı kadar yedim. Meyve kaldı ama açlık tokluk durumuma göre bugün es geçebilirim.
İki litre olmasa bile 1,5 litreyi tamamlarsınız diye düşünüyorum. Benim uyumam gece 2 yi rahat buluyor. 3 ten sonra da kızım sürekli uyanmaya başlıyor. O saate kadar ben de 2 litreyi bitiririm gibime geliyor. Bir litresini içtim şu ana kadar.Ben 1.5 litrelik su almıştım. Gece 11-12 gibi yatiyorum. O saate kadar icebilir miyim diye düşünüyorum açıkçası. Kısa zaman dilimi icerisinde 2 litre su fazla gibi görünüyor bana
Evet ona epey dikkat ettim çünkü yayla çorbası da vardı. Hem pirinç hem makarna olsun istemedim.Makarnanin oranını dengelemissin yine de. Genelde 3 yk veriyor diyetisyenler.
HoşbuldumHosgeldin aramıza
Menünüz çok güzelmiş. Afiyet olsun. Emzirme döneminde ani bastıran krizler oluyor ama kuruyemiş, meyve ile kolayca üstesinden gelinebilir.Hoşbuldum
Ben de yarım kase nohut yemeği 5 kaşık bulgur pilavı ve 3 kaşık patlıcan salatası yedim. Yemekten sonra 1 adet hurma ile tatlı isteğimi bastırmaya çalıştım.
Çay içeceğim şimdi.
Ben emzirme dönemindeyim hala arada çok ciddi açlık krizlerim oluyor ama bugün başka bir şey yemem artık inşallah
Teşekkür ederimMenünüz çok güzelmiş. Afiyet olsun. Emzirme döneminde ani bastıran krizler oluyor ama kuruyemiş, meyve ile kolayca üstesinden gelinebilir.
Paketli gıdalarda ne yazık ki öyle bir durum var. Yedikçe yiyesi geliyor insanın. Gıda mühendisi arkadaşım içine bir madde konulduğunu ve sürekli canımızın istediğini, paketi bitirdiğimizi ama uzun süre yemeyince de beynimizin o yiyeceği unuttuğunu söylemişti.Teşekkür ederim
Evet onu yapmam lazım ama paketli ürüne çok düştüm bu aralar maalesef onu kesmeye çalışıyorum
Maşallah ya ben daha 3 bardak icebildimİki litre olmasa bile 1,5 litreyi tamamlarsınız diye düşünüyorum. Benim uyumam gece 2 yi rahat buluyor. 3 ten sonra da kızım sürekli uyanmaya başlıyor. O saate kadar ben de 2 litreyi bitiririm gibime geliyor. Bir litresini içtim şu ana kadar.
Bebegin kac aylik?Hoşbuldum
Ben de yarım kase nohut yemeği 5 kaşık bulgur pilavı ve 3 kaşık patlıcan salatası yedim. Yemekten sonra 1 adet hurma ile tatlı isteğimi bastırmaya çalıştım.
Çay içeceğim şimdi.
Ben emzirme dönemindeyim hala arada çok ciddi açlık krizlerim oluyor ama bugün başka bir şey yemem artık inşallah
Çok üzücü bir şey bu ama yaPaketli gıdalarda ne yazık ki öyle bir durum var. Yedikçe yiyesi geliyor insanın. Gıda mühendisi arkadaşım içine bir madde konulduğunu ve sürekli canımızın istediğini, paketi bitirdiğimizi ama uzun süre yemeyince de beynimizin o yiyeceği unuttuğunu söylemişti.
20 aylık sürekli emmek istiyor bu aralar gece de çok uyanıyor gelecek ay kesmeyi planlıyorum aslında hazır hissedersemBebegin kac aylik?
Emzirme döneminde olduğun için kolay verirsin, ben emzirme döneminde yaptığım diyetten hemen geri dönüş alıyordum çok iyiydiHoşbuldum
Çay içeceğim şimdi.
Umarım öyle olurEmzirme döneminde olduğun için kolay verirsin, ben emzirme döneminde yaptığım diyetten hemen geri dönüş alıyordum çok iyiydi
Dusununxe 3 haftada 4 kilo verdiğim dönemde ben de emziriyordumEmzirme döneminde olduğun için kolay verirsin, ben emzirme döneminde yaptığım diyetten hemen geri dönüş alıyordum çok iyiydi
Benim kizim da o aylarda surekli emmek istiyordu. Memeye düşkün bir bebekti. 21 aylikken ani şekilde sütten kesmek zorunda kalmıştım. Eğer imkanim olsaydi adem güneş'in sütten kesme videosu var. Ordaki tavsiyelerini uygulardim mutlaka.20 aylık sürekli emmek istiyor bu aralar gece de çok uyanıyor gelecek ay kesmeyi planlıyorum aslında hazır hissedersem
3 çocuğum var Allah bağışlasın hepimizin yavrularınıBenim kizim da o aylarda surekli emmek istiyordu. Memeye düşkün bir bebekti. 21 aylikken ani şekilde sütten kesmek zorunda kalmıştım. Eğer imkanim olsaydi adem güneş'in sütten kesme videosu var. Ordaki tavsiyelerini uygulardim mutlaka.
Allah bağışlasın3 çocuğum var Allah bağışlasın hepimizin yavrularınıaslında tecrübesiz değilim ama gerçekten bazı şeyler sıfırlanıyor her bebekte, o videoya bakacağım mutlaka teşekkür ederim
Sen bol bol emzirme bu süreçte kilolar gidince kesersinUmarım öyle olurgerçi yakında kesmeyi planlıyorum ama bakalım
Sorma yaaa benim de çok iyiydi işte geri alasaydim super olurdu...Dusununxe 3 haftada 4 kilo verdiğim dönemde ben de emziriyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?