Menüyü paylaşırsanız sevinirim. Muhtemelen harfiyen uygulamada sıkıntı yaşarım ama fikir olur en azından besin dengesi açısından.
Eş durumundan dolayı yemek yeme, gece atıştırması maalesef bende de var. Hem porsiyon azaltıp hem de herkes kalktıktan sonra yemek yemeye devam etmemem lazım artık.
Önerdiğiniz Leslie tarzı bir video ise belki gün içinde bir kısımını yapabilirim. :) Yağ yakıcı egzersizler adlı bir uygulama indirmiştim daha önce. Yapabildiğim kadarıyla yapıyordum bir ara ama süreklilik göstermeyince verim alamadım ne yazık ki.
Bu gece tv karşısındaki son cipsimi yiyip başlıyorum. :) Akşam yemeği sonrası atıştırma olayını da kesiyorum artık.
Spor işini 10 dakikayla başlatalım mıOruclen spor ve ben mümkün değil gibi ama arada denerim
Çocuğu arabayla okula bırakıyorum o sayılmaz mı kızlargaz vites falan sonuçta bir hareket var
Bu eşle yemek yeme zorluğu bende de var. Ne severse illa bana da verecek ben de yiyeceğim
3 aydır işin içinde olup troide rağmen 12 kilo veren olarak yardımcı olabilirim. O kilon gayet iyi diyenlere sakın aldırış etmeyin lütfen.Ben çok şükür memleketten uzaktayım ama kayınvalidemler geldiklerinde senin kilon normal diyet yapma deyip durdular. Motivasyonumu o dönemde kaybettim zaten. Gitmelerini bekledim ama 1 sene sürdü o daşimdi toparlayamiyorum. Öğretmenim bu arada ve okuldaki çalışma sartlarimiz diğer okullara nazaran daha zor. Cok stresliyim. Bu da duygusal açlığa itiyor beni.moralim bozulunca sağlıksız şeylere yoneliyorum
Tavsiyelerinizi bekliyorum açıkçası. 2020de yaptığım 10 günlük diyetle 2 kilo vermiştim. 2022de yaptığım 3 haftalık diyetle (her seye birebir uymadığım halde) 4 kilo vermiştim. Ama simdi veremiyorum olmuyor. Doktor kan degerlerimin genel anlamda iyi olduğunu söyledi. Şekerin sınırda dedi, kolesterol biraz yüksek dedi. Ama çözüm olarak da yediklerine dikkat et dedi. Dikkat ettiğim 1-2 haftalık dönemlerde 75in altına dusemedim hiç. O giden de ödem olduğu icin hızlıca tekrar alıyorum 2 gün dikkat etmesem. D vitaminim düşüktür diye d vitamini kullanıyorum şimdi. İnşallah burdan aldığım motivasyonla 58-e inebilirim. Zira sağlıksız hissediyorum kendimi3 aydır işin içinde olup troide rağmen 12 kilo veren olarak yardımcı olabilirim. O kilon gayet iyi diyenlere sakın aldırış etmeyin lütfen.
Bu süreçte öğrendiğim en önemli şey kendimizi aç kalarak verilen kilo hem zulüm hemde boşa verilen kilo çünkü çabuk geri alınır. Öncelikle sizi diyete bağlayan bir amacınız olmalı benim amacım anne sahıbı olmaktı pcosdan dolayı yaptım hala da devam ediyorum diyebilirim. Benim diyetin emilasyon diyetiydi. Glutenli hiçbirşey yoktu. Siyez ekmeği sonsuz önerimdir. Tadı biraz tuhaf ama çok etkili gerçekten. Pirin, patates,mısır, hamur işi bulgur ve tatlı herşey kesinlikle yasaktı. Kinoa diye ürün var bulgur pilav yerine onu tüketebilirsiniz. Onun dışında menülerimi kendim oluşturdum ben sabah kahvaltım fixdi. Yumurta çok severim ben 1 yumurta her çeşit pişimi olur yanına avakado yarım limonlayızp karabiber üstüne yanına peynir zeytin yeşillik son 1 ayda diyetime pekmez eklendi 1 kaşık salatalık tavsiye ederim sezonu olmayan ürünleri pek tavsiye etmiyorum domates vs. Kahvaltım 11deydi bunun için 10 da uyanıp 1 saatte 500 ml su içerdim günde toplam bazen 1 litre bazen 2. Öğle arası genelde tuketmezdim birşey ya muz atarım ağzıma bide kahvemi içerim. Akşam da et tavuk köfte balık ne varsa salata ve çorba. Çorbayı içmiyordum ama.1 dilim de ekmek yeterli geliyordu. Saat 7.yda yiyorum. Sebze veya kurubaklagil yemeği de olur et yerine ikisi de olur ama ölçünüzü ona göre ayarlarsızın ve hergün 1 saat yürüyüş. Bu şekilde verdim 11 kiloyu ve 6 kilosu yağdan bunun 2 ayın 2 haftası grip oldum vücut enfeksiyonla savaştı diye orda yağdan hiç veremedim yoksa 7 8 kilo giderdi yağdan. Ve emin olun yağdan vermek sandığınız kadar zor değil bunlara uyunca gayet de gidiyor. Ve birde çayı az tüketin içtiğiniz de çok açık limonlu olsun ödem yapar.bu şekilde 69dan 58e indim. Kusura bakmayın ilk mesajda 11 yerine 12 yazmışımTavsiyelerinizi bekliyorum açıkçası. 2020de yaptığım 10 günlük diyetle 2 kilo vermiştim. 2022de yaptığım 3 haftalık diyetle (her seye birebir uymadığım halde) 4 kilo vermiştim. Ama simdi veremiyorum olmuyor. Doktor kan degerlerimin genel anlamda iyi olduğunu söyledi. Şekerin sınırda dedi, kolesterol biraz yüksek dedi. Ama çözüm olarak da yediklerine dikkat et dedi. Dikkat ettiğim 1-2 haftalık dönemlerde 75in altına dusemedim hiç. O giden de ödem olduğu icin hızlıca tekrar alıyorum 2 gün dikkat etmesem. D vitaminim düşüktür diye d vitamini kullanıyorum şimdi. İnşallah burdan aldığım motivasyonla 58-e inebilirim. Zira sağlıksız hissediyorum kendimi
Bir de insan kendini bilir degil mi? Kilolu olduğum bariz ortada. 40 kiloyum da sanki kilo vermeye çalışıyormuşum gibi davranıyorlar.
Ben insülin direnci için demir için troid için ve D vitamini için ilaç kullandım D vitamini için çok dizenli kullanmadım. Birde birkça vitamin OMEGA 3, sindirim enzimi vs. Bende bağırsak sorunu da vardı afedersiniz ama sürekli ishal olurdum. Artık hiç öyle birşey yaşamıyorum. ve ben 2 saat açlığa gelemezdim başım döner gözüm karardı çok kötü olurdum gerçekten şimdi saatlerce acıkmıyorumBu süreçte öğrendiğim en önemli şey kendimizi aç kalarak verilen kilo hem zulüm hemde boşa verilen kilo çünkü çabuk geri alınır. Öncelikle sizi diyete bağlayan bir amacınız olmalı benim amacım anne sahıbı olmaktı pcosdan dolayı yaptım hala da devam ediyorum diyebilirim. Benim diyetin emilasyon diyetiydi. Glutenli hiçbirşey yoktu. Siyez ekmeği sonsuz önerimdir. Tadı biraz tuhaf ama çok etkili gerçekten. Pirin, patates,mısır, hamur işi bulgur ve tatlı herşey kesinlikle yasaktı. Kinoa diye ürün var bulgur pilav yerine onu tüketebilirsiniz. Onun dışında menülerimi kendim oluşturdum ben sabah kahvaltım fixdi. Yumurta çok severim ben 1 yumurta her çeşit pişimi olur yanına avakado yarım limonlayızp karabiber üstüne yanına peynir zeytin yeşillik son 1 ayda diyetime pekmez eklendi 1 kaşık salatalık tavsiye ederim sezonu olmayan ürünleri pek tavsiye etmiyorum domates vs. Kahvaltım 11deydi bunun için 10 da uyanıp 1 saatte 500 ml su içerdim günde toplam bazen 1 litre bazen 2. Öğle arası genelde tuketmezdim birşey ya muz atarım ağzıma bide kahvemi içerim. Akşam da et tavuk köfte balık ne varsa salata ve çorba. Çorbayı içmiyordum ama.1 dilim de ekmek yeterli geliyordu. Saat 7.yda yiyorum. Sebze veya kurubaklagil yemeği de olur et yerine ikisi de olur ama ölçünüzü ona göre ayarlarsızın ve hergün 1 saat yürüyüş. Bu şekilde verdim 11 kiloyu ve 6 kilosu yağdan bunun 2 ayın 2 haftası grip oldum vücut enfeksiyonla savaştı diye orda yağdan hiç veremedim yoksa 7 8 kilo giderdi yağdan. Ve emin olun yağdan vermek sandığınız kadar zor değil bunlara uyunca gayet de gidiyor. Ve birde çayı az tüketin içtiğiniz de çok açık limonlu olsun ödem yapar.bu şekilde 69dan 58e indim. Kusura bakmayın ilk mesajda 11 yerine 12 yazmışım
Bayağı detaylı hatta benim yaşam şeklime göre katıymış biraz. Ekmek konusunda çok sıkıntı çekiyorum ben. Siyez veya ekşi mayalı ekmek aradım ama hepsi katkı maddeliydi. Gerçi yediğimiz normal ekmek ne kadar sağlıklı orası da tartışılır tabi. Çalıştığım için ve ramazan da gelmişken sporu daha az yaparim muhtemelen. Ama tavsiye ettiginiz bazi gıdaları buluabilirsem alacağım. Teşekkür ederim. İnşallah sağlıklı şekilde bir evlat sahibi olursunuzBu süreçte öğrendiğim en önemli şey kendimizi aç kalarak verilen kilo hem zulüm hemde boşa verilen kilo çünkü çabuk geri alınır. Öncelikle sizi diyete bağlayan bir amacınız olmalı benim amacım anne sahıbı olmaktı pcosdan dolayı yaptım hala da devam ediyorum diyebilirim. Benim diyetin emilasyon diyetiydi. Glutenli hiçbirşey yoktu. Siyez ekmeği sonsuz önerimdir. Tadı biraz tuhaf ama çok etkili gerçekten. Pirin, patates,mısır, hamur işi bulgur ve tatlı herşey kesinlikle yasaktı. Kinoa diye ürün var bulgur pilav yerine onu tüketebilirsiniz. Onun dışında menülerimi kendim oluşturdum ben sabah kahvaltım fixdi. Yumurta çok severim ben 1 yumurta her çeşit pişimi olur yanına avakado yarım limonlayızp karabiber üstüne yanına peynir zeytin yeşillik son 1 ayda diyetime pekmez eklendi 1 kaşık salatalık tavsiye ederim sezonu olmayan ürünleri pek tavsiye etmiyorum domates vs. Kahvaltım 11deydi bunun için 10 da uyanıp 1 saatte 500 ml su içerdim günde toplam bazen 1 litre bazen 2. Öğle arası genelde tuketmezdim birşey ya muz atarım ağzıma bide kahvemi içerim. Akşam da et tavuk köfte balık ne varsa salata ve çorba. Çorbayı içmiyordum ama.1 dilim de ekmek yeterli geliyordu. Saat 7.yda yiyorum. Sebze veya kurubaklagil yemeği de olur et yerine ikisi de olur ama ölçünüzü ona göre ayarlarsızın ve hergün 1 saat yürüyüş. Bu şekilde verdim 11 kiloyu ve 6 kilosu yağdan bunun 2 ayın 2 haftası grip oldum vücut enfeksiyonla savaştı diye orda yağdan hiç veremedim yoksa 7 8 kilo giderdi yağdan. Ve emin olun yağdan vermek sandığınız kadar zor değil bunlara uyunca gayet de gidiyor. Ve birde çayı az tüketin içtiğiniz de çok açık limonlu olsun ödem yapar.bu şekilde 69dan 58e indim. Kusura bakmayın ilk mesajda 11 yerine 12 yazmışım
Ben de tartildim 68.2yim ama ölçümü olmasa .... Bana sadece kilo takibi yeterlimimesis RedGirl
İnşallah yanlış kişileri etiketlememisimdir
Kızlar ben tartıldım bugun saat 11.30 gibi. 76 kiloyum. Dun sabah tartildigimda 77.4'tüm ama ben başlangici 76 olarak sayıyorum. Bir de göbek deligi hizasindan ve gobek deliginin 3-4 parmak ustunden ölçüm aldım.
Bunları not edelim yazdığım ilk yoruma. Sizler de ölçüm ve tartım yapar mısınız? Katı olmayalim ama takibi güzelce yapalım
TamamdırBen de tartildim 68.2yim ama ölçümü olmasa .... Bana sadece kilo takibi yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?