- Konu Sahibi butterflyy18
-
evet canim aktarlar ve eczaneler den temin edebilirsin.acayip ise yario. ve kizlar corek oti yagi alin ac karina bes damla suyla icin ayda dikkat ederseniz ki zaten ediyoruz ayda 4 6 kilo arasi verdirio ben basladim bugun ayyy nelere basladim yaglara losyonlara annem sagolsun :) acayip moral oldu banatavsiye için çok teşekkürler :) peki aktardan mı bulabilirim bu çayı?
tatlim ekledim seni. nasil gecti günün . valla benim ne yazdigimi yazdim bugun eger hicbisey yemeden yatarsam yani ben buyum dicem :) hala bisey yemedim yemegide düşünmüyor
senin adin neydi canim
evet canim aktarlar ve eczaneler den temin edebilirsin.acayip ise yario. ve kizlar corek oti yagi alin ac karina bes damla suyla icin ayda dikkat ederseniz ki zaten ediyoruz ayda 4 6 kilo arasi verdirio ben basladim bugun ayyy nelere basladim yaglara losyonlara annem sagolsun :) acayip moral oldu bana
merhabalar hepinizeeee :) sonunda gelebildiim, sizlerden çok özür diliyorum yaklaşık 20 gün boyunca çok sık aranızda olamayacağım ama sonra buradayım :) sporsuz ve yürüyüşsüz sonuç belki biraz az olabilir ama dediğim gibi 20 gün sonra hepsini bir arada yürütücem inşallah :) dün misafirlerimiz vardı biraz aksaklıklar oldu diyetimde ama hiç moral bozmadan devam ediyorum bugün yılmak yok!!! :)[/QUOT
Sanada merhabaa sekerimmm egitime saygimiz sonsuz :) suan tam 19 gun 1 saat 50 dakikan kaldi:))))) bekliyoruz topiginee
tatlim senin adini biliyorum artik :) ben çalışkan arka da simizin kini sormustum. karisiklik oldu. neyse moral bozma Meral:) ama artik kacamakta yapma. ben ben kendimi sofran i n basinda bile tutuyorum cunku oglum a yedirmek zorunda yim mecbur oturuyorum ama yemiyorum. lutfen kizlar azim dedik yaz dedik sicak dedik tatil dedik gitsin kilolar dedik kendimizi toparlayalim lutfen. meralcim sendende kacamak istemiorum yedin de ne oldu :) yeme tatlim yeme bisey kaybetmezsin. cuma gunu tartiliyoruz ona göre. mesela yuruyus bile yapsan neden yedigini yaksin var olani yakmak yerine . yemeki olan kilolarin gitsin. ogunki yediklerin degil . ok öpüyorum yattım ben iyi geceler
GÜNAYDINLAR...........kızlarrr DİYETE BAŞLIYORUM larrr nedersiniz???pzt bismillah diyerek başlıyalım mı
canim nasilsin nasil gidio. . ben sabah bi etimek bi haslanmis yumurta domates salatalik yedim sabahlar hep ayni:) simdide dort kayisi yedim. artik aksami bekliyorum .yinmaydanozdei engec yerim. iste bu.
tatlim sen ne zaman dusunuyorsun emzirmeyi birakmayi zamani gelmis gibi bence[/QUOT
7 temmuzda 2 yasina giricek gucum kalmadi valla kesicemde edirneye ailemin yanina gidicem hafra sonu orda biraktiricam kismet olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?