ahh meralcim ahh .. ne sen sor ne ben söyleyeyim :) ben istanbul a arkadasımın yanına geldim . giderken boludan gectik mi ben orada bolçi çikolatalarını gördüm mü eee ne yapsam ne yapsam amannnn dedim iki gün yemem dedim ayyy varya meral mükemmel bi haz onu yemek:) :) neyse ben daha burdayım 4 gün burda tartı yok döndüğümde direk kilomu yazarım inş . almam die ümid ediyorum vermek şurda dursun ama gercekten bırakmıyorum tamamen yine de sıkıyorum kendimi bakalım döndüğümde ne olacak sende dikkat et ben ettim sen etme :) öpüyorum seni çok yazarım yine net var burda sen beni unutma az uyar
DD Kizzzzz o bolcileri yemenin hazzi guzel olabilir ama kaloriside o hazzi ezip gecicek durumda cnm dikkat et bu hafta cok iyiydin halada oylesin eminim iradenin masallahi var kendini ona tam anlamiyla biraksan yapamiycagin yok fistik gibisin ne yedin ne ictin yaziyosun eger bi kacir ceza vericem sana:) yarin ben tartimi yazicam seni bekliycem belki 72 degil 71 olursun ben guveniyorum sana zaten buraya hergun gelip yazman bildiri yapman be kadar duzenli tertipli ve sagdik oldugunu gosteriyo eminim benim arkadadim bu 4 gunu super geciricek almamakyan ziyade kilocuklarindan vericek