• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyete başlıyorum!!!

bu arada hala ac degili m kizlar bu iyi bisey simdi bi kahve yaparim muzigimi acarim gunluk tutuyorum ben onu yazarim bi elimde telefonda siz bi elimde kahve umrumda mi dunya s u ayagimdaki de uyusa bi :)

bu arada hala ac degili m kizlar bu iyi bisey simdi bi kahve yaparim muzigimi acarim gunluk tutuyorum ben onu yazarim bi elimde telefonda siz bi elimde kahve umrumda mi dunya s u ayagimdaki de uyusa bi :)

Ohh masallah sana ben kedi gibi dolaniyorum evde :D ama yemiycem yaa eltilerimle bi bayram daha bu halde gorusemem (ucude biraz gicikta) bayrama kadar gitmeli bu kilolar. Bi yag karisimim var onu surdum karnima streclede sardim nasil kasiniyor suan anlatamam:) bi ara baya inceltti belimi tabi saf ben bi sure sonra biraktim gelsin kilolar gelsin simitler :(( benim sorunumda bu surekliligim yok bayrama az kaldi son sansim :(((

canim ben icmedim sanada tavsiye etmem. birakinca baslarsin caya. simdilik ba k semiz otu ye acayip tok tutuo hem sütte yapabilir. sen dene guzel bi salata sarimsak seviosan semiz otu sarimsakli cok daha guzel oluyo icine domates az bu kadar iste bol bol yap ye

Hmm bi ara maydonoz suyu iceyim dedim oglum isal oldu haklisin icmeyeyim. Semiz otunu yarin alicam insallah cok heveslendirdin beni:) pek bilgim olmasada bitkilere merakim coktur sewiyorum ot kok muhabbetini:))

hayatında ben kadar azimli ve kararlı bi insan daha tanımamışsındır meralcim:) sırf umursamamazlık yapmayayım diye giriyorum bem derdim de kilolu olmama rağmen amannn demek .. o yüzden.. bana takıl gitsin kilolarınnn:) bak dün 74.400 idim. bu sabah 73.900 çıktım cok mutlu oldum.. ya istememiz yeter.. görümceler görsünler bakalım. hayal etsene bayramda tüm gözler sende kimi görsen ayy nasıl zayıfladın çok güzel olmuşssun .. he yemeğe devam edersen ben gibi simidin çıkar göbeğini içine çekersin baklava bile yiyemezsin :) o yüzden tam gaz devam güzelim emin oll başarıcagız

pardon bu arada elitilerin miş :) ben o kadar okuorum bu üç ayda 50 kilo veren oluyo nasıl veriolar onlar insan değil mi açlıktan ölmüşler mi hayır. sadece boğazlarını tutup vermişler şimdi fıstık gibiler. azimi elden bırakmak yok.. bugün dur demezsen yarın kilona bi 5 bi 10 eklenir dahada battı balık yan gider hesabı zayıflamak imkansiz hale gelir.. zaıflıcaz yani bunun kaçarı yok ama bugün ama 100 kilo olunca :)

kızlar herkesten cuma gününe -2 kilo bekliorum ona göre ayağınızı denk alın yada boğazınızı:) böyle sıkmazsak olmaz..herkes iki kilo verebilir isterse..

hayatında ben kadar azimli ve kararlı bi insan daha tanımamışsındır meralcim:) sırf umursamamazlık yapmayayım diye giriyorum bem derdim de kilolu olmama rağmen amannn demek .. o yüzden.. bana takıl gitsin kilolarınnn:) bak dün 74.400 idim. bu sabah 73.900 çıktım cok mutlu oldum.. ya istememiz yeter.. görümceler görsünler bakalım. hayal etsene bayramda tüm gözler sende kimi görsen ayy nasıl zayıfladın çok güzel olmuşssun .. he yemeğe devam edersen ben gibi simidin çıkar göbeğini içine çekersin baklava bile yiyemezsin :) o yüzden tam gaz devam güzelim emin oll başarıcagız

Ayyy fistigiimmm inan cok iyi geldi msjn yaa. Ewet sana takilicam :)) masallah vermeye baslamissin cok sewindim ben cuma tartilicam ins. Moralim bozulmasin:) yok cnm yokkkk yememem lazim dedim ya bi bayram daha rezil olmak istemiyorummmm.

pardon bu arada elitilerin miş :) ben o kadar okuorum bu üç ayda 50 kilo veren oluyo nasıl veriolar onlar insan değil mi açlıktan ölmüşler mi hayır. sadece boğazlarını tutup vermişler şimdi fıstık gibiler. azimi elden bırakmak yok.. bugün dur demezsen yarın kilona bi 5 bi 10 eklenir dahada battı balık yan gider hesabı zayıflamak imkansiz hale gelir.. zaıflıcaz yani bunun kaçarı yok ama bugün ama 100 kilo olunca :)

Aynrn oyle tatlim umursanadikca geliyo kilolar dogums 92 le girdim 83 e kadar kendiliginden gitti sutum artsin diye ye Allah ye suan hamilelik kilomdayim dusun artikkkk

kızlar herkesten cuma gününe -2 kilo bekliorum ona göre ayağınızı denk alın yada boğazınızı:) böyle sıkmazsak olmaz..herkes iki kilo verebilir isterse..

Insallah tatlim ewet iki kilo cokta degil havada sicak ic suyu terle:) sicak hava avantajimiz ben sahsen kisin hic bisey yapamam cok usurum oyle oturup dururum:)

Su saate kadar taptiklarimi yaziyim
Sabah 9 da kalktim malum esim evde oglumda uyuyo disari ciktim 2 km kadar yurudum 1 lt de su ictim ams old diyebilirim:) ewe geldim pasalar uyanmis kahvalti hazirladm
Kahvalti: domates salatalik az menemen cayi sewmem yarim bardak cay 2 dilim tb ekmegi.
Su saate kadar baska bisey yemedim 4 gibi salata yiyip gunu kapatmayi dusunuyorum optmm :)

tamam canim güne süper baslamissin aksam beste engec altida ye yokssa acikirsin. sonrada nescafe icebilirsin tok tutuo yada tyrk kahvesi.. gece icin konusuyorum. bende sabah iki tane etimek bi tane haslanmis yumurta ve uc zeytin yedim simdi disardan geldik esimle bi cafe ye girdik o hamburger menu yedi bende limonla soda istedim.. hic. diyeti bozma niyet inde degilim simdi oglumu uyutuyorum aksama annem gelecek. yemegimi ben en gec altida yerim sonra belki meyve. . durmak yookkk hedefe devammm:)

ya tatlim insan kisin mont bile giyemio zatwn kilo var bide onun agirlio tam bi top gibi oluyorum. kisa zayif girelim ki kisin tadini cikaralim

tamam canim güne süper baslamissin aksam beste engec altida ye yokssa acikirsin. sonrada nescafe icebilirsin tok tutuo yada tyrk kahvesi.. gece icin konusuyorum. bende sabah iki tane etimek bi tane haslanmis yumurta ve uc zeytin yedim simdi disardan geldik esimle bi cafe ye girdik o hamburger menu yedi bende limonla soda istedim.. hic. diyeti bozma niyet inde degilim simdi oglumu uyutuyorum aksama annem gelecek. yemegimi ben en gec altida yerim sonra belki meyve. . durmak yookkk hedefe devammm:)

Hmm senin gununde guzel gecmis :) bende ohlani uyuttum esimle balkonda sekersiz limonata iciyoruz:)

Aksam menum: saat 4,5 gibi bol salata yarim kase yogurt iki dilim t.b ekmegi suanda sekersiz limonata:) e baskada bisey yook:) (insallah)

ya süper sin canim.ben bu arada mezdeke oynuyorum hwrgun en az 15 dk oda sikilastirio. annem gelecek demistim ya dukkani var onun bitkisel kozmatik ve hastaliklara bitkilerle tedavi uzerine . bana doldurmus getirmis inceltici yag. corek otu yagi kremm falan doldurmus:) yani hosuma gitti. cumaya iyi sonuclar alacagimizdan eminim canikom :)

ya süper sin canim.ben bu arada mezdeke oynuyorum hwrgun en az 15 dk oda sikilastirio. annem gelecek demistim ya dukkani var onun bitkisel kozmatik ve hastaliklara bitkilerle tedavi uzerine . bana doldurmus getirmis inceltici yag. corek otu yagi kremm falan doldurmus:) yani hosuma gitti. cumaya iyi sonuclar alacagimizdan eminim canikom :)

Gercekten miiiii ayyy ne sanslisin yaa face adresin faln var mi cnm eklwyelim biririmizi bu arada bizim caliskan kelebek ne yapyi acaba hic girmiyo

sınavlarla bogusan arkadaşım :) sende bitki çayı iç ihmal etme.. 9 lu form çayı kullanıyorum ben hiç acıktırmıo.. ne yersen bünye tamam diyo fazlasını istemio. ben canımın istediği gibi değil olması gerekeni yiyorum

tavsiye için çok teşekkürler :) peki aktardan mı bulabilirim bu çayı?

Gercekten miiiii ayyy ne sanslisin yaa face adresin faln var mi cnm eklwyelim biririmizi bu arada bizim caliskan kelebek ne yapyi acaba hic girmiyo

merhabalar hepinizeeee :) sonunda gelebildiim, sizlerden çok özür diliyorum yaklaşık 20 gün boyunca çok sık aranızda olamayacağım ama sonra buradayım :) sporsuz ve yürüyüşsüz sonuç belki biraz az olabilir ama dediğim gibi 20 gün sonra hepsini bir arada yürütücem inşallah :) dün misafirlerimiz vardı biraz aksaklıklar oldu diyetimde ama hiç moral bozmadan devam ediyorum bugün yılmak yok!!! :)

Back