- Konu Sahibi butterflyy18
kolay gelsin canim ins kolaylikla birakir. etimege gelince :) insan alisio tatlim ya kalorisi cok düşük bi tanesi 24 kalori.. sen devam et alisirsin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kolay gelsin canim ins kolaylikla birakir. etimege gelince :) insan alisio tatlim ya kalorisi cok düşük bi tanesi 24 kalori.. sen devam et alisirsin :)
bi lokma al sen bide emziriyorsun . ben simdi akşam y e megi olarak kısır yapicam esim cok seviyo bende bi tabak yerim bi tabak ta çorba. bugünü de böyle kapatirim
bi tabak kısır yedim iki saat once sonra disari ciktik yarim saat disardaydim oglum icin cikiyoruz dolasmaya okulda top oynamaya :) sonra ne yaptigima inanamiyacaksin iki tane küçük cornetto yedim eve gelince 200 + 200= 400 kalori neyse artik bugun cok bisey yememistim ona sayayim bari ne yapayim gece oynarim yarim saat mezdeke erir gider :) moral bozmak yok 11 gunden beri rejimdwyim 4 kilo verdim bugun ödül verdim kendime :) bakalım tartı ya nasil yansıyacak
ben onume hedef koyarsam iyi gelio bana ama iki ay da su kadar verirsem die degil hafta hafta. mesela bu haftaya 73.200 ile basladim cuma ya ne olabilir. 72 olmam lazim olursa ne ala olmazsa olana kadar devam ama 72 yi hedef tutuyorum yani bi haftada iki kilo sözümü de tutmus olirum boyl e likle bakalim n e olacak
gerçekten süpersin ama sen emziriosun bol süt yapacak seyler iç su bile süt yaparmış semiz ye :) cuma ya -2 yaparız inşallah tatlım
gunaydin lar kizlar... hepinize bol kalori siz gunler :) ben çörek otu yagim i ictim bitki cayimi ictim simdi kahvalti yapacagim sizi sevi y orum .......:) bugün nedensiz mutluyum
bende iki yasini iki ay gecmisti yeni birakti sayilir annemde bana tenefuslerde gidersinde agacin altinda emzirirsin diyw dalga geciodu :) neyse bende sabah bir etimek bir haslanmis yumurta maydanoz d o mates salatalik yedim. tatlim ya gercekten rejimimiz mukemmel gidio ..
:)))))) cok guldum badima gelmez umarim:) cok sukur kendimi ilk defa bu kadar istekli gordum:)