• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyete başlıyorum!!!

kolay gelsin canim ins kolaylikla birakir. etimege gelince :) insan alisio tatlim ya kalorisi cok düşük bi tanesi 24 kalori.. sen devam et alisirsin :)

canim nasilsin nasil gidio. . ben sabah bi etimek bi haslanmis yumurta domates salatalik yedim sabahlar hep ayni:) simdide dort kayisi yedim. artik aksami bekliyorum .yine alti gibi engec yerim. iste bu.

kolay gelsin canim ins kolaylikla birakir. etimege gelince :) insan alisio tatlim ya kalorisi cok düşük bi tanesi 24 kalori.. sen devam et alisirsin :)

Insallah cnm:)) bu arada 3.5 gibi salatami yedim biraz hopladim zipladim enerjim bitti oglumda suan karsimda biskuvi yiyo ama yemiycemm:)

canim benim ya :) okadar degil bi tane yede yemedim demezsin o bitaneyi de tadı ni cikara cikara ye. bisey yapmaz o kadar

bi lokma al sen bide emziriyorsun . ben simdi akşam y e megi olarak kısır yapicam esim cok seviyo bende bi tabak yerim bi tabak ta çorba. bugünü de böyle kapatirim

bi lokma al sen bide emziriyorsun . ben simdi akşam y e megi olarak kısır yapicam esim cok seviyo bende bi tabak yerim bi tabak ta çorba. bugünü de böyle kapatirim

Ohhh menun yine cok guzel masallah benim adam etcil et yer sadece:) oglumun yarimini yedim yetti bi baslarsam sonu gelmez:))))

bi tabak kısır yedim iki saat once sonra disari ciktik yarim saat disardaydim oglum icin cikiyoruz dolasmaya okulda top oynamaya :) sonra ne yaptigima inanamiyacaksin iki tane küçük cornetto yedim eve gelince 200 + 200= 400 kalori neyse artik bugun cok bisey yememistim ona sayayim bari ne yapayim gece oynarim yarim saat mezdeke erir gider :) moral bozmak yok 11 gunden beri rejimdwyim 4 kilo verdim bugun ödül verdim kendime :) bakalım tartı ya nasil yansıyacak

ben onume hedef koyarsam iyi gelio bana ama iki ay da su kadar verirsem die degil hafta hafta. mesela bu haftaya 73.200 ile basladim cuma ya ne olabilir. 72 olmam lazim olursa ne ala olmazsa olana kadar devam ama 72 yi hedef tutuyorum yani bi haftada iki kilo sözümü de tutmus olirum boyl e likle bakalim n e olacak

bi tabak kısır yedim iki saat once sonra disari ciktik yarim saat disardaydim oglum icin cikiyoruz dolasmaya okulda top oynamaya :) sonra ne yaptigima inanamiyacaksin iki tane küçük cornetto yedim eve gelince 200 + 200= 400 kalori neyse artik bugun cok bisey yememistim ona sayayim bari ne yapayim gece oynarim yarim saat mezdeke erir gider :) moral bozmak yok 11 gunden beri rejimdwyim 4 kilo verdim bugun ödül verdim kendime :) bakalım tartı ya nasil yansıyacak

4 kilo vermissin e onlarda hediyen olsun:) tabi ki moral bozmak yok cnm hep diyet hep diyet olmaz ki:)

ben onume hedef koyarsam iyi gelio bana ama iki ay da su kadar verirsem die degil hafta hafta. mesela bu haftaya 73.200 ile basladim cuma ya ne olabilir. 72 olmam lazim olursa ne ala olmazsa olana kadar devam ama 72 yi hedef tutuyorum yani bi haftada iki kilo sözümü de tutmus olirum boyl e likle bakalim n e olacak

Aynen katiliyorum bir ay iki ay dedikce nadil olsa gun cok ha bugun ha yarin saliyoruz hafta hafta en iyisi ben 92.200 dum belkide hala oyleyim:) hic tartilmadim dayanamam diye tartinin pilini cikardim o derece yani:) bi tartilirsam sabah aksam tartilirim biliyorum o da sinirimi bozucsk en iyisi boyle benim icin

canim cuma gününden cuma gününe tartiliriz. hafta da iki gider bence cok rahat. bu arada ben daha once cok diyet yapip on kilolar oldu rejimin 20 . gunu den sonra acayip fark oluyo birden gidiyo sanki

Bugun ne yaptigima gelirsek
Sabah:(saat 10.30) klasik kahvaltim az menemen 2 zeytin domates maydonoz az peynir 3 etimek
Saat 3.5 gibi koca tabak tn.bslikli salata 1 etimek
Aksam 7.5 tu sanirim 4 kayisi
bollll su tas catlasin 20 dakka dans bugunum en guzel gunumdu insallah en kotu gunum boyle olur:D

gerçekten süpersin ama sen emziriosun bol süt yapacak seyler iç su bile süt yaparmış semiz ye :) cuma ya -2 yaparız inşallah tatlım

gunaydin lar kizlar... hepinize bol kalori siz gunler :) ben çörek otu yagim i ictim bitki cayimi ictim simdi kahvalti yapacagim sizi sevi y orum .......:) bugün nedensiz mutluyum

gerçekten süpersin ama sen emziriosun bol süt yapacak seyler iç su bile süt yaparmış semiz ye :) cuma ya -2 yaparız inşallah tatlım

Tesekkurler cnm:) ya ben oglan oyle haldir haldir emmiyo bagimlilik sadece keyif icin:) ama biraktiricam yavas yavas ay emzirme deyince yengem geliyo aklima 3.5 sene emdi oglu 2 ay once birakti:D ben askere kadar emer diye tahmin ediyodum ama:)))))

gunaydin lar kizlar... hepinize bol kalori siz gunler :) ben çörek otu yagim i ictim bitki cayimi ictim simdi kahvalti yapacagim sizi sevi y orum .......:) bugün nedensiz mutluyum

Gunaydin cnmm gerci saat 12 :)))) kalk evi topla kahvalti vs anca girebildim.
Ne yaptim sabah corekotu yagimi ictim 1 yumurta 2 etimek domates salatalik az peynirr ve semiz otu (senin kahvaltinin aynisi oldu) :))))) simdilik bu kadar optummm bu arada masallah diyeyim :))

bende iki yasini iki ay gecmisti yeni birakti sayilir annemde bana tenefuslerde gidersinde agacin altinda emzirirsin diyw dalga geciodu :) neyse bende sabah bir etimek bir haslanmis yumurta maydanoz d o mates salatalik yedim. tatlim ya gercekten rejimimiz mukemmel gidio .. aferin bize

bende iki yasini iki ay gecmisti yeni birakti sayilir annemde bana tenefuslerde gidersinde agacin altinda emzirirsin diyw dalga geciodu :) neyse bende sabah bir etimek bir haslanmis yumurta maydanoz d o mates salatalik yedim. tatlim ya gercekten rejimimiz mukemmel gidio ..

:)))))) cok guldum badima gelmez umarim:) cok sukur kendimi ilk defa bu kadar istekli gordum:)

bugun sabah bisey yemedim yazmistim zaten bi etimek bi haslanmis yumurta oglen dort bes gibi tavada bi tane yumurta yarim kase corba uc dört tane sucuk yedim aksa m onda misafirlerim geldi o saatte de su didolarin küp küp olani varya :) ondan getirmisler ondan yedim ayiptir soylemesi.. aartik carsamba persembe son iki gun kaldi bu iki gunde istwsem bi kilo veririm vericem de ins .

Back