• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyete başlıyorum!!!

haklısın canım, tek başımıza çok çabuk vazgeçebiliriz ama her sıkıldığımızda biz birbirimizi hırslandırabiliriz, zayıflama gruplarına baktım çok kalabalıktı biz böyle üçümüz ya da daha gelen olur mu bilmiyorum işi çok güzel götürebiliriz bencee, ayy inşallah çok güzel sonuçlar alırııııızz :)

kizlar onlar baya birbirlerini tanimislar artik yazinca cevap vermiolar bende onun icin az kisi olursak daha iyi sonuc aliriz die geldim.. aksam daha musait oluyorum o G lumu uyutunca rahat rahat konusuruz ve bilgi paylasimi yapariz

kizlar memnun oldum.hepinizi teker teker tanimakta isterim. benim hedefim 30 haziran dogum gunum o zamana kadar 9 kilo verme k eger azmedersem yapabilirim inaniyorum bu arada bol bol semiz otu yiyin ben sabah bi haslanmis yumurta iki tane etimek ve semiz otu salatasi yedim yarim saat mezdeke oynadim ve ac degilim

kizlar ben kaciorum yine gelirim ara ara yemek hazirlicam bu arada gec yememeye gayr et edin en gec 7 olsun mesela sonra da yuruyuse cikmayi düşünüyorum esimle oglumla yazarim yine opuyorum cok

Kızlar malum sınavlara hazırlanıyorum çok sık giremiyorum hepimize kolay gelsin inanıyorum başaracağız, her cuma buradan ne kadar kilo verdiğimizi ilan ederiz, diyet menümüzle, ek yaptıklarımızla birbirimizi bu işe daha çok teşvik ederiz bence böyle olsa çok güzeeeell oluuur hepimizeee tekrardan kolay gelsin:)

kizlar aksam yemegimi de bes bucuk gibi yedim . ayiptir soylemesi de uc parca kucuk kemikli et ve bes alti kasik pilav ve tabiki semiz otu salatasi bi tanede etimek. bukadar bugün u boyle kapatirsam ne ala ... bol su icmem lazimda benimde sorunum su icim almio cok su icmeyi. neyse zorla onuda icerim artık.

kizlar ben kaciorum yine gelirim ara ara yemek hazirlicam bu arada gec yememeye gayr et edin en gec 7 olsun mesela sonra da yuruyuse cikmayi düşünüyorum esimle oglumla yazarim yine opuyorum cok

Ahh ahh esim erken gelse keske :( yuruyuse cok hevesleniyorum ama oglumla ikimz olmuyo durmuyo hic:)

Kızlar malum sınavlara hazırlanıyorum çok sık giremiyorum hepimize kolay gelsin inanıyorum başaracağız, her cuma buradan ne kadar kilo verdiğimizi ilan ederiz, diyet menümüzle, ek yaptıklarımızla birbirimizi bu işe daha çok teşvik ederiz bence böyle olsa çok güzeeeell oluuur hepimizeee tekrardan kolay gelsin:)

Cnm sanada kolay gelsin ders basinda sakin abur cubur kacirma :)

mmis isim neydi? evet aksam yürüyüşü çok iyi oluyo hem ailece vakit geçiriosun hem kalori yakıosun.. hem mutlu oluosun .hem oğlunu mutlu ediosun... ama hava kötü burda cıkamıcam bende:) herneyse ben hiç bişey yapamasam sabah alıyorum oğlumu çıkıyorum dışarı hem o mutlu oluyo hem benim işime gelio. yürüyüş şartsız koşulsuz zayıflamaya yardımcı..

Bugun ki menum
Sabah: az peynir 4 zeytin domates salatalik acik cay 2 dilim tam b. Emegi
Oglen:hic bisey (kahvaltiyi gec yaptm:))
Aksam:saat 6, da 4 kofte boooll salata:) 2 dilim t.b. ekmegi
Ikindi gibi az kiraz ve 2 litre su muckkkk :)

sınavlarla bogusan arkadaşım :) sende bitki çayı iç ihmal etme.. 9 lu form çayı kullanıyorum ben hiç acıktırmıo.. ne yersen bünye tamam diyo fazlasını istemio. ben canımın istediği gibi değil olması gerekeni yiyorum

Ahh ahh esim erken gelse keske :( yuruyuse cok hevesleniyorum ama oglumla ikimz olmuyo durmuyo hic:)

kizlar memnun oldum.hepinizi teker teker tanimakta isterim. benim hedefim 30 haziran dogum gunum o zamana kadar 9 kilo verme k eger azmedersem yapabilirim inaniyorum bu arada bol bol semiz otu yiyin ben sabah bi haslanmis yumurta iki tane etimek ve semiz otu salatasi yedim yarim saat mezdeke oynadim ve ac degilim

Semiz otunun faydasi ne cnm ohhh salladim diyosun yani :) iyi yapmissin ama cok ac kalma malum bebis war

sınavlarla bogusan arkadaşım :) sende bitki çayı iç ihmal etme.. 9 lu form çayı kullanıyorum ben hiç acıktırmıo.. ne yersen bünye tamam diyo fazlasını istemio. ben canımın istediği gibi değil olması gerekeni yiyorum

Emziriyorum demissin bitki cayi dokunmuyo mu bebise emzirirken tavsiye edilmiyo diye biliyorum

kizlar aksam yemegimi de bes bucuk gibi yedim . ayiptir soylemesi de uc parca kucuk kemikli et ve bes alti kasik pilav ve tabiki semiz otu salatasi bi tanede etimek. bukadar bugün u boyle kapatirsam ne ala ... bol su icmem lazimda benimde sorunum su icim almio cok su icmeyi. neyse zorla onuda icerim artık.

Semiz otunu alicam :) guzel gecnis gunun tehlike bu saatten sonra basliyo:) su da herkezin derdi bende pek icemiyorum ama mecbur icicez

tatlim karistiriosun . ben emzirmiyorum oglum uc yasina girecek artik .. ve enson besbucukta yedim ya hala bisey yemedim acta degilim simdi disardan geldim bi bicuk saat yürüyüş yaptim sayilir gezdim . oyle iste bitki cayindan cok memnunum ve alternatif tipciyim ben
hastaliklara bitkilerle tedavi bölümü mezunuyum bu arada

canim benim semiz otunun faydasini sormussun
hangi birini yazayim.zayiflamaya yardimci desem kafi sanirim. kabizlik problemini giderio zayiflatio sinir sistemini dengelio.. daha bunun gibi neler neler kani temizlio. sen nettwn bak bi ama muhakkak tuket canim. ben cok memnunum

tatlim karistiriosun . ben emzirmiyorum oglum uc yasina girecek artik .. ve enson besbucukta yedim ya hala bisey yemedim acta degilim simdi disardan geldim bi bicuk saat yürüyüş yaptim sayilir gezdim . oyle iste bitki cayindan cok memnunum ve alternatif tipciyim ben
hastaliklara bitkilerle tedavi bölümü mezunuyum bu arada

Pardon cnm ewet karistirdim:) ben emziriyorum 23 aylik oglum war sence birki cayi icmelimiyim?

canim ben icmedim sanada tavsiye etmem. birakinca baslarsin caya. simdilik ba k semiz otu ye acayip tok tutuo hem sütte yapabilir. sen dene guzel bi salata sarimsak seviosan semiz otu sarimsakli cok daha guzel oluyo icine domates az bu kadar iste bol bol yap ye

Back