• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyete başlıyorum!!!

tavsiye için çok teşekkürler :) peki aktardan mı bulabilirim bu çayı?
evet canim aktarlar ve eczaneler den temin edebilirsin.acayip ise yario. ve kizlar corek oti yagi alin ac karina bes damla suyla icin ayda dikkat ederseniz ki zaten ediyoruz ayda 4 6 kilo arasi verdirio ben basladim bugun ayyy nelere basladim yaglara losyonlara annem sagolsun :) acayip moral oldu bana

kizlar bu arada dun 73.900 idim bu sabah 73.200 ciktim ya varya ne mutluyum bu ara da oynuyorum tepiniyorrum ev isi yürüyüş daha iyi oluyo

kizlar bugun ne yaptigimi soyleyim. sabah bi etimek salatalik domates zeytin yedim.. bitki cayini yazmama gerek yok heegun iciyprum oglen limonlu soda ictim uc gibi bi tabak yesil fasulye salata ve bi tane etimek yedim . annemle oglumuzu disari cikardik bi iki saat ayaktaydim top falan oynadik bi bar da k ta kola ictim geldim bu kadar.artik meymeyvele geçiştirmem lazim bu saatten sonra

tatlim ekledim seni. nasil gecti günün . valla benim ne yazdigimi yazdim bugun eger hicbisey yemeden yatarsam yani ben buyum dicem :) hala bisey yemedim yemegide düşünmüyor

tatlim ekledim seni. nasil gecti günün . valla benim ne yazdigimi yazdim bugun eger hicbisey yemeden yatarsam yani ben buyum dicem :) hala bisey yemedim yemegide düşünmüyor

Masallah sana cnm ya benim 2 gundur aksam kacamaklarim oluyo biskuvi falan bugunde eminonune gittik dondurma yedim; (((((((( cok pismanim ama cok gezdim ewe geldim tekrar disari cikip tek yurudum 45 dak. Falan uffff moralim sifirrrrr

evet canim aktarlar ve eczaneler den temin edebilirsin.acayip ise yario. ve kizlar corek oti yagi alin ac karina bes damla suyla icin ayda dikkat ederseniz ki zaten ediyoruz ayda 4 6 kilo arasi verdirio ben basladim bugun ayyy nelere basladim yaglara losyonlara annem sagolsun :) acayip moral oldu bana

Hmmm corek otu yagini deniycem yarin alirim insallah ya cok komik ams ben kac manava gittim semizotu yok :) reen bulamiyorum taktim ya kafaya kitlik var sanki :D

merhabalar hepinizeeee :) sonunda gelebildiim, sizlerden çok özür diliyorum yaklaşık 20 gün boyunca çok sık aranızda olamayacağım ama sonra buradayım :) sporsuz ve yürüyüşsüz sonuç belki biraz az olabilir ama dediğim gibi 20 gün sonra hepsini bir arada yürütücem inşallah :) dün misafirlerimiz vardı biraz aksaklıklar oldu diyetimde ama hiç moral bozmadan devam ediyorum bugün yılmak yok!!! :)[/QUOT

Sanada merhabaa sekerimmm egitime saygimiz sonsuz :) suan tam 19 gun 1 saat 50 dakikan kaldi:))))) bekliyoruz topiginee:D

tatlim senin adini biliyorum artik :) ben çalışkan arka da simizin kini sormustum. karisiklik oldu. neyse moral bozma Meral:) ama artik kacamakta yapma. ben ben kendimi sofran i n basinda bile tutuyorum cunku oglum a yedirmek zorunda yim mecbur oturuyorum ama yemiyorum. lutfen kizlar azim dedik yaz dedik sicak dedik tatil dedik gitsin kilolar dedik kendimizi toparlayalim lutfen. meralcim sendende kacamak istemiorum yedin de ne oldu :) yeme tatlim yeme bisey kaybetmezsin. cuma gunu tartiliyoruz ona göre. mesela yuruyus bile yapsan neden yedigini yaksin var olani yakmak yerine . yemeki olan kilolarin gitsin. ogunki yediklerin degil . ok öpüyorum yattım ben iyi geceler

tatlim senin adini biliyorum artik :) ben çalışkan arka da simizin kini sormustum. karisiklik oldu. neyse moral bozma Meral:) ama artik kacamakta yapma. ben ben kendimi sofran i n basinda bile tutuyorum cunku oglum a yedirmek zorunda yim mecbur oturuyorum ama yemiyorum. lutfen kizlar azim dedik yaz dedik sicak dedik tatil dedik gitsin kilolar dedik kendimizi toparlayalim lutfen. meralcim sendende kacamak istemiorum yedin de ne oldu :) yeme tatlim yeme bisey kaybetmezsin. cuma gunu tartiliyoruz ona göre. mesela yuruyus bile yapsan neden yedigini yaksin var olani yakmak yerine . yemeki olan kilolarin gitsin. ogunki yediklerin degil . ok öpüyorum yattım ben iyi geceler

Haklidin ttlim hemde cooooooook sana soz bu hafta hic kacsmak yapmiycam yedimde ne oldu moralim keyfim gitti gerek yok reejime azimle dewam bende simdi yatiyorum cnm sanada iyi geceler byy

Cnm h. Geldin msjlarim yine cikmiyo:( bi hevesle yaziyorum yok :) bebis war seninde sanirim merveninde (zordegil) benimde oglumuz var seninkide erkek masallah sultanlar toplandik:)))))

canim nasilsin nasil gidio. . ben sabah bi etimek bi haslanmis yumurta domates salatalik yedim sabahlar hep ayni:) simdide dort kayisi yedim. artik aksami bekliyorum .yine alti gibi engec yerim. iste bu.

canim nasilsin nasil gidio. . ben sabah bi etimek bi haslanmis yumurta domates salatalik yedim sabahlar hep ayni:) simdide dort kayisi yedim. artik aksami bekliyorum .yinmaydanozdei engec yerim. iste bu.

Iyi cnm sabah tam b. Ekmegim kalmamis kalmamis oglumla markete gittik yokmus bende etimek aldim resmen agzim yuzum cizildi kz nasil yiyosun onu:) zar zor kahvalti yaptim az menemen zeytin peynir maydanoz yedim oglumu uyutayim ton balikli salata yapicam kendime boyle:))

Back