- 28 Nisan 2010
- 1.148
- 491
yok hayır bal koymuyorum aslında 1 hafta tartılmayacaktım ama dayanamadım 3. gün tartıldım 1.900 gitmişti şimdi pazartesiyi bekliyorum.sonuçları yazarım ama yemektede kısıtlama yaptım
senin adına çoooooooook sevindim.ben yemeklerden kısamıyorum ama ekmeği kesebilirim.birde çayıma şeker atmadan içiyorum.3 mart 2012 cumartesi başladım bakalım ne olucak.birde evde küçük çaplı spor aletlerim var hadi hayırlısı bakaılm.hepimize kolay gelsin.
gelişmeleri bekliyorum canım.ben cumartesi yazarım gelişmeleri 1 hafta olsun bakalım.günde bir defa sandaloz çiğnemek yeterlimi.ama gerçekten bağırsakları çalıştırıyor.ben azar azar kesiyorum yemekleri tansiyonum düşüveriyo.aslında kilolu değilim çok eşim bile kızıyor.ama bebek düşünüyrum oyüzden azıcık vereyim dedim inşallah bakalım.en azından akşamları yemeğine dikkat et ben yemekten sonra hiçbir şey yemiyorum makarna,pilav,hamurişi ve tatlı hiç tüketmiyorum ve bol su içiyorum zaten onuda sandaloz içiriyor.yani dikkat et sende fıstık gibi olucaz ha gayret pazartesiyi bekliyorum merakla tartılıcağımya :18:
gelişmeleri bekliyorum canım.ben cumartesi yazarım gelişmeleri 1 hafta olsun bakalım.günde bir defa sandaloz çiğnemek yeterlimi.ama gerçekten bağırsakları çalıştırıyor.ben azar azar kesiyorum yemekleri tansiyonum düşüveriyo.aslında kilolu değilim çok eşim bile kızıyor.ama bebek düşünüyrum oyüzden azıcık vereyim dedim inşallah bakalım.
offf ççoook kötüyümm kendimle savaşıyorum şu an hamburger yemek istiyorummmm :18::18::18: :18: ama diyetide bozmak istemiyorumirademle büyük bi savaş veriyorum şu an deliricemm
hanımlar bugün tam bir hafta bitti şimdi tartıldım 3.600 vermişim çok sevindim ama biraz fazla değilmi köftemi tavuğumu balığımı yedim bir haftada bu kadar kilo kaybı normalmi su kaybettiğimi düşünmüyorum inanılmaz su içtim ne yapsam ya daha 5 kilo vermem lazım ne dersiniz
yeme cnm yeme onun sana kilo olarak geri dönecegini düşün
yemedim ama baya kötü oldum canım çok çekmişti elim telefona gitti gitti geldi ama başardım vee diyet yemeğimi yedim
canım tebrik ederim.maşallah nasıl verdin ya valla sen beni gaza getiriyorsun.ama arkadaşım kortizonlu iğne kullanıyorum ayda 1 kere bende baya kilo almama neden oluyo çok moralişm bozuluyo daha altı ayım var canım çoooook sıkkın.
canım mutlaka tussuz diyet yap çünkü kortizon vücütta su tutulmasını sağlar .vücüdundaki şişlik ödem olabilir ekmeği bile tussuz ye bence ama sakın vazgeçme fırınlarda tussuz ekmek var kuruyemiştende uzak dur arkandayım canım birlikte başarıcaz
ve bu sabah 71