Diyet ve Sağlıklı Beslenme. Deneyimler, Öneriler, Destekler ve Destekçiler Buyrun

dünkü raporum
dün akrabalardaydık burada arapaşı diye bi yemek olur ondan yapmışlar çorbasından içtim biraz karnı yarık vedim ve tursu sonra şekersiz çay felan sonra elma portakal ve biraz mısr yedim

bu sabahta
haslnmış yumurta
4 zytn
1 k.k. az peynir
biraz lor
şekersiz çay 3 ç.b.
1 ceviz
2 tanede yulaflı yedim

sabah kahvaltılarım baya dolu dolu olmaya başladı galiba
iki gündür spor yapamıyorum ya :18::18::18::18:

yok hayır bal koymuyorum aslında 1 hafta tartılmayacaktım ama dayanamadım 3. gün tartıldım 1.900 gitmişti şimdi pazartesiyi bekliyorum.sonuçları yazarım ama yemektede kısıtlama yaptım

senin adına çoooooooook sevindim.ben yemeklerden kısamıyorum ama ekmeği kesebilirim.birde çayıma şeker atmadan içiyorum.3 mart 2012 cumartesi başladım bakalım ne olucak.birde evde küçük çaplı spor aletlerim var hadi hayırlısı bakaılm.hepimize kolay gelsin.

en azından akşamları yemeğine dikkat et ben yemekten sonra hiçbir şey yemiyorum makarna,pilav,hamurişi ve tatlı hiç tüketmiyorum ve bol su içiyorum zaten onuda sandaloz içiriyor.yani dikkat et sende fıstık gibi olucaz ha gayret pazartesiyi bekliyorum merakla tartılıcağımya :18:

iyi geceler kızlarr bitter karam yedimm 2 parçasını bu normal çikolataya göre nasıl kızlar f,kri olan varmı kimileri gün içerisinde az bitte çik. yemek ii diyorlar s,zce nasıll
:44::44::44:

kızlarrrrr bugün aştım kendimi ben :/ sabah kahvaltı yapamadım diye gezmede 1 tane poğaça yedim bide kakaolu süt içtim öğlen 3 4 çatal mantı yedim sonra ince bir dilim pasta akşamda yemek yiyemedim eve dönüyoruz diye geldiğimizde 8 buçuktu saat 3 4 tane kızarmış balık yedim :18::18:

diyet yapmıyorum ama başlığı görünce yazayım dedim.birden bire yediklerinizi kesmeyin veya öğün atlamayın arkadaşlar.çünkü vücut buna tepki verip kilo vermenin aksine, daha az kalori harcayıp kendini korumaya alıyormuş.bu yüzden yediklerinizi azar azar kesin.kalıcı kilo vermiş olursunuz bu sayede ve gittikçe daha az açlık hissedersiniz.hepinize kolay gelsin. :)

gelişmeleri bekliyorum canım.ben cumartesi yazarım gelişmeleri 1 hafta olsun bakalım.günde bir defa sandaloz çiğnemek yeterlimi.ama gerçekten bağırsakları çalıştırıyor.ben azar azar kesiyorum yemekleri tansiyonum düşüveriyo.aslında kilolu değilim çok eşim bile kızıyor.ama bebek düşünüyrum oyüzden azıcık vereyim dedim inşallah bakalım.

yarın tartılıyorum tam bir hafta olucak yalnız ben nar soslu sandalozlu macunda yiyorum çok heyecanlıyım inş mutlu sonuçlar olurda sizde gaza gelirsiniz ama ben çok umutluyum seninde ilk günlerin daha sonraları acıktığını bile pek hissetmeyeceksin ha gayret

hanımlar bugün tam bir hafta bitti şimdi tartıldım 3.600 vermişim çok sevindim ama biraz fazla değilmi köftemi tavuğumu balığımı yedim bir haftada bu kadar kilo kaybı normalmi su kaybettiğimi düşünmüyorum inanılmaz su içtim ne yapsam ya daha 5 kilo vermem lazım ne dersiniz

Slmm kızlar
pazar günü çok kaçakamlı oldu bn kahvaltı her zamn ki gibiydi ama ögleyin tost yedim derhane oluyo bnm yaa:18::18::18::18:
Neyse bu hafta sıkı tutmam lazım hafta sonları dagıtıyorum çünkü kendimi dengelemem lazım yani hafta içi ile hafta sonunu
sabah kahvaltım
4 zeytn
1 k.k. Peynir
biraz lor
yarım cviz
1 from etimek
2 adt yulaflı
şekersiz çay

elma diyetini kendi yaptıgım şekilde devam ediyorum bakalım artık en azından böyle dengelerim akşama kadar elma akşamda evde ne varsa artık onuda yarın yazarımmm

offf ççoook kötüyümm kendimle savaşıyorum şu an hamburger yemek istiyorummmm :18::18::18: :18: ama diyetide bozmak istemiyorum irademle büyük bi savaş veriyorum şu an deliricemm

offf ççoook kötüyümm kendimle savaşıyorum şu an hamburger yemek istiyorummmm :18::18::18: :18: ama diyetide bozmak istemiyorum irademle büyük bi savaş veriyorum şu an deliricemm

yeme cnm yeme onun sana kilo olarak geri dönecegini düşün

canım tebrik ederim.maşallah nasıl verdin ya valla sen beni gaza getiriyorsun.ama arkadaşım kortizonlu iğne kullanıyorum ayda 1 kere bende baya kilo almama neden oluyo çok moralişm bozuluyo daha altı ayım var canım çoooook sıkkın.

günaydın kızlarrr
dün akşam menüm
kuru fasulye az bişey yedim
lahana sarması
yogurt
salata
sonra elma ve çay içtim
akşam sadece her ayak için 30ar tane çapraz mekik çekebildim

sabah hergünki gibi
ilk kalktıgımda 2 bardk oda sıcklıgında su ve yarım elma
sonra kahvaltıda
4 zytn
1 from etimek
1 k.k. kadr peynir
birz lor
1.5 ceviz
biraz sucuklu yumurta
2-3 tane tuzlu kraker
işe gelmeden yine her ayak için 30ar tane çapraz mekik
akşama kadar elmaa ve akşam evde ne varsa artık onuda yarın yine böyle yazrım kıslarrr

canım mutlaka tussuz diyet yap çünkü kortizon vücütta su tutulmasını sağlar .vücüdundaki şişlik ödem olabilir ekmeği bile tussuz ye bence ama sakın vazgeçme fırınlarda tussuz ekmek var kuruyemiştende uzak dur arkandayım canım birlikte başarıcaz

ve bu sabah 71

dün akşam
bir kase tarhana çorbası
2 parça yumurtalı kızartılmış karnıbahar ve salata
bir iki çatal yogurlu kızartılmış patates yogurdundan çok yedim

ondan sonrası vahim işte bi parça yas pasta yedim :18::18::18::18:(

bu sabahta
1 k.k daz az pynr
2 ceviz
domates
4 zeytin
biraza lor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…