Diyet ve Sağlıklı Beslenme. Deneyimler, Öneriler, Destekler ve Destekçiler Buyrun

tebrikler darısı başıma inşallah yalnız ikinci hafta kilo verme yavaşlıyo galiba sizdede öylemi oldu calista bu arada sen ne kadar sürede kaç kilo verdin?

vücut kilo vermeye alışınca kilo verme yavaşlıyor canım. sen hangi diyeti uyguluyorsun

ben toparlamaya çalışıyorum canım spor da yapıyorum ama pek işe yaramıyor gibi geliyor diyetimi değiştirmeyi düşünüyorum sen nasıl bir diyet yapıyorsun suskunprenses

tebrikler darısı başıma inşallah yalnız ikinci hafta kilo verme yavaşlıyo galiba sizdede öylemi oldu calista bu arada sen ne kadar sürede kaç kilo verdin?
teşekkürler:KK42: bi süre sonra yavaşlıyor evet yeni şeyler yapmak gerek mesela ben 2 ay sandalozdan sonra yeşil çaya başladım çünkü 75te takılı kaldım:26: sonra verdim gene:KK55: 85ten 71e düştüm mart 13te 3 ay olucak :KK6:

dün akşam
bir kase çorba
biraz taze fasulye yemegi
salamur tursu
ve 3-4 kaşık pilav

sabah
4 zytn
1k.k.
2 cvz
yarın çay kaşıgı kadar bal
1 from etimek
şekersiz çay

teşekkürler:KK42: bi süre sonra yavaşlıyor evet yeni şeyler yapmak gerek mesela ben 2 ay sandalozdan sonra yeşil çaya başladım çünkü 75te takılı kaldım:26: sonra verdim gene:KK55: 85ten 71e düştüm mart 13te 3 ay olucak :KK6:[/QUOT
Harika süper vermişsin 14 kilo 3 ayda müthiş bende yeşil çaya başlıyım o zaman benim arkadaşım diyetisyenle 2 ayda ancak 5 kilo verebildi valla iyice gaza geldim kendine iyi bak canım :KK9: :46 :

teşekkürler:KK42: bi süre sonra yavaşlıyor evet yeni şeyler yapmak gerek mesela ben 2 ay sandalozdan sonra yeşil çaya başladım çünkü 75te takılı kaldım:26: sonra verdim gene:KK55: 85ten 71e düştüm mart 13te 3 ay olucak :KK6:[/QUOT
Harika süper vermişsin 14 kilo 3 ayda müthiş bende yeşil çaya başlıyım o zaman benim arkadaşım diyetisyenle 2 ayda ancak 5 kilo verebildi valla iyice gaza geldim kendine iyi bak canım :KK9: :46 :

günde 2 bardaktan fazla içme ve aktardan kuru yeşil çay al daha etkilii:KK76:

kızlar bugün itibariyle 2. haftam bitti sabah tartıldım 71.7 toplamda 5 kilo gitti leyley lümülümüley :KK52::KK52::KK52::KK62:

tebrik ediyorum canımm :KK8::KK8::KK8::KK16:

sağol canım inşallah 67 ye kadar devam 2 hafta daha yapsam yeter herhalde ama bu hafta canım acayip tatlı çekiyor sürünüyorum nefsimle kavgalıyız resmen inş. dayanabilirim:18::18::18::18: şeker bu formülü bozuyo diye 2 haftadır ağzıma tatlı hiç bir şey girmedi amaniiiiiiiiiiinnnnnnnnn

Son düzenleme:
Slm kızlar bugün geç gelebildim buraya
menümü yazıyorum
dün akşam bir kase çorba
salata
ve kururulmuş ve yagda kavrulmuş yogurtlu biber
sonra yarım elma

sabah ise
1 k.k peynir
2 cviz
4 zeytn
1 from etmek
biraz sucklu yumurta
şekersiz çay

ögleyn elma yedm akşamada artık evde varsa:KK17::KK17::KK17:

Bnm acilen sporuma geri başlamam lazım yaaa ne üşengeç olmaya başladım ben yaaa:KK8::KK8::KK8:

sağol canım inşallah 67 ye kadar devam 2 hafta daha yapsam yeter herhalde ama bu hafta canım acayip tatlı çekiyor sürünüyorum nefsimle kavgalıyız resmen inş. dayanabilirim:18::18::18::18: şeker bu formülü bozuyo diye 2 haftadır ağzıma tatlı hiç bir şey girmedi amaniiiiiiiiiiinnnnnnnnn

ben bugün saat 4 gibi bi tane gofret yedim :KK5: çok pişmanım ama:26:

slm kızlar işte menü
dün akşam
bir kase şehriye çorbası
birazda patates bugulaması

sonra bir elma ve yarm portakal ve birazda leblebi yedim bunlar fazla oldu farkındaım:KK17::KK17::KK17::KK17:

bu sabah
1 haş. yumurta
1 k.k. kadar pynir
4 yeşil 1 siyh zytn
2 cvz
1 tane from etimek
şekersz çay

yaa iş yernde kötü bişey yaptım çayla birlikte kek vediler ondan yedim bi dilimm:KK17::KK17:

dün akşam 200 hayali ip ve 10 dakila video eşiliginde göbk ertme egzerszleri:KK34::KK34::KK34:

X