tebrikler darısı başıma inşallah yalnız ikinci hafta kilo verme yavaşlıyo galiba sizdede öylemi oldu calista bu arada sen ne kadar sürede kaç kilo verdin?
vücut kilo vermeye alışınca kilo verme yavaşlıyor canım. sen hangi diyeti uyguluyorsun
teşekkürlertebrikler darısı başıma inşallah yalnız ikinci hafta kilo verme yavaşlıyo galiba sizdede öylemi oldu calista bu arada sen ne kadar sürede kaç kilo verdin?
teşekkürlerbi süre sonra yavaşlıyor evet yeni şeyler yapmak gerek mesela ben 2 ay sandalozdan sonra yeşil çaya başladım çünkü 75te takılı kaldım:26: sonra verdim gene 85ten 71e düştüm mart 13te 3 ay olucak [/QUOT
Harika süper vermişsin 14 kilo 3 ayda müthiş bende yeşil çaya başlıyım o zaman benim arkadaşım diyetisyenle 2 ayda ancak 5 kilo verebildi valla iyice gaza geldim kendine iyi bak canım:46 :
teşekkürlerbi süre sonra yavaşlıyor evet yeni şeyler yapmak gerek mesela ben 2 ay sandalozdan sonra yeşil çaya başladım çünkü 75te takılı kaldım:26: sonra verdim gene 85ten 71e düştüm mart 13te 3 ay olucak [/QUOT
Harika süper vermişsin 14 kilo 3 ayda müthiş bende yeşil çaya başlıyım o zaman benim arkadaşım diyetisyenle 2 ayda ancak 5 kilo verebildi valla iyice gaza geldim kendine iyi bak canım:46 :
günde 2 bardaktan fazla içme ve aktardan kuru yeşil çay al daha etkilii
günde 2 bardaktan fazla içme ve aktardan kuru yeşil çay al daha etkilii
kız özledim walla seni görüşemiyoruzmalesef bizim pc ye birşeyler oldu format attırmam gerekiyor msn de açılmıyor kendi kendine donuyor ya ne var ne yok iyisindir inşlh:44:
bende seni özledim canımm =) anlatcak çok şey var =)) konuşmalıyızz.....kız özledim walla seni görüşemiyoruzmalesef bizim pc ye birşeyler oldu format attırmam gerekiyor msn de açılmıyor kendi kendine donuyor ya ne var ne yok iyisindir inşlh:44:
kızlar bugün itibariyle 2. haftam bitti sabah tartıldım 71.7 toplamda 5 kilo gitti leyley lümülümüley
tebrik ediyorum canımm
sağol canım inşallah 67 ye kadar devam 2 hafta daha yapsam yeter herhalde ama bu hafta canım acayip tatlı çekiyor sürünüyorum nefsimle kavgalıyız resmen inş. dayanabilirim:18::18::18::18: şeker bu formülü bozuyo diye 2 haftadır ağzıma tatlı hiç bir şey girmedi amaniiiiiiiiiiinnnnnnnnn