Diyet ve Sağlıklı Beslenme. Deneyimler, Öneriler, Destekler ve Destekçiler Buyrun

öncelikle hepinize merhaba aylardır sizleri okuyorum ve en sonunda aranıza da katıldım. pazartesi itibariyle sandaloz ve sirkeye başladım bu sabah tartıldım 1.900 gitmiş çok çok sağolun

işteee raporum dün geçe nohutlu tarhana çorbası içtim yanında yogutla salata yedim
bu sabah kahvaltım dolu dolu oldu kızabilirsinZ belki birazck
3 çb şekersiz çay
1 kib.kutusundan az peynir
biraz lor peynir
4 yşl zeytin
sucuklu yumurta
1 çay kaşıgı kadar bal
1 adetde ceviz
1 tanede from etimek

öncelikle hepinize merhaba aylardır sizleri okuyorum ve en sonunda aranıza da katıldım. pazartesi itibariyle sandaloz ve sirkeye başladım bu sabah tartıldım 1.900 gitmiş çok çok sağolun

hoşgeldin tatlımm tebrik ederim seni elma sirkesini sakın ihmal etme işe yarıyor

hoşbulduk sayenizde acayip hırslandım sürekli yazacağım gelişmeleri inş. bu yaza hepimiz fit olucaz

ya birde henüz siteyi tam çözemedim kilo çizelgesi çok hoş ayrı bir motivasyon valla nasıl yapılıyor

hoşbulduk sayenizde acayip hırslandım sürekli yazacağım gelişmeleri inş. bu yaza hepimiz fit olucaz

canım sen kaçla başladın kaç olmak istiyorsun boy kaç çok soru sordum genee bu arada hoşgeldiiiiiiiin

canım sen kaçla başladın kaç olmak istiyorsun boy kaç çok soru sordum genee bu arada hoşgeldiiiiiiiin

canım ben 1.76 boyundayım 76.7 ile başladım hedefim 68 olmak aslında daha inmek isterim ama yüzüm çok çöküyor o zaman şu eski kıyafetlerimin içine girsem yeter bu arada tatlıyı ,hamurişini,pilav ve makarnayı hayatımdan tamamen çıkardım.Kendime inanamıyorum bunu ben nasıl yaptım diye ama gerçekten sandaloz ve sirkeyle çok acıkmıyorum . kilo çizelgesinin nereden yapılıyor bulamadım yaaa öpüyorum

menüm dünki gibi
işteee raporum
dün akşam nohutlu tarhana çorbası içtim yanında yogutla salata yedim TABİ ELMALARIN HEPSİNİ YENEDİM ARTIKK
bu sabah kahvaltım
3 çb şekersiz çay
1 kib.kutusundan az peynir
biraz lor peynir
4 yşl zeytin
sucuklu yumurta
1 çay kaşıgı kadar bal
1 adetde ceviz
1 tanede from etimek

kilo bildirimi

başlangıç: 73.30 kg
geçen hafta: 65.600 kg
bu hafta: 65.000
giden: 600 gr
toplamda giden: 8,300 kg
hedef: 56-58
boy: 1.56 cm
beden: 42
spor:hergün degildi bu hafta 3 gün felan yaptım galiba müzik eşliginde oynadım ve günlük yarm saat yürüyüş işe gidip gelirken

kızlar size kısa ve öz sorum olucak.sandalozu bugün nasip olursa almaya gidicem nasıl kullanıcam cevap yazın ne olursunuz baştan okuyamadım.size çoooook dua ederim.

kızlar size kısa ve öz sorum olucak.sandalozu bugün nasip olursa almaya gidicem nasıl kullanıcam cevap yazın ne olursunuz baştan okuyamadım.size çoooook dua ederim.

canım benim bugün 5. günüm sabah aç karnına fındık büyüklüğü kadar ağzında çiğneyip yutuyosun .sonra sıcağa yakın bir bardak suya 1 yemek kaşığı sirke koyup içiyorsun yarım saat hiç birşey yeme

saol canım.peki sirkeye bal katıyormuyuz.bide 5. günde az da olsa bi fayda gördünmü..şimdiden saol.

saol canım.peki sirkeye bal katıyormuyuz.bide 5. günde az da olsa bi fayda gördünmü..şimdiden saol.

yok hayır bal koymuyorum aslında 1 hafta tartılmayacaktım ama dayanamadım 3. gün tartıldım 1.900 gitmişti şimdi pazartesiyi bekliyorum.sonuçları yazarım ama yemektede kısıtlama yaptım

ilk defa diyet yaparken kendimi bu kadar rahat hissediyorum vede acayip hırs var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…