Diyet ve Sağlıklı Beslenme. Deneyimler, Öneriler, Destekler ve Destekçiler Buyrun

kızlar ben artık günde 1 fincan kiraz saplı form çayı içicem işe yarar inşallah :44:

canım inşallah işe yarar sonuçları bize bildir bende aktardan aldım form çayı bakalım neler olucak

kiraz saplı çay vücuttaki ödemi atıyormuş :26: bu sabah gene 71 çıktı :44: yarın ayran detoksuna başlicam inşallah 70 altını görürüm artık

Son düzenleme:
gayet güzel canım bugün üçüncü günüm tam 65 ile başladım 3 günün sabahı tartıldıgımda tartıda 63.800 gördüm hadi bakalım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş daha çok g,der

Ne oldu ya niye kimseler yok kaç gündür ya herkes zayıfladı fit oldu yada diyetler bırakıldı yemeklere yumulundu cidden neredesiniz yaaaaaaa

Ne oldu ya niye kimseler yok kaç gündür ya herkes zayıfladı fit oldu yada diyetler bırakıldı yemeklere yumulundu cidden neredesiniz yaaaaaaa

canım valla bakıyorum kimse yazmamış baktığım gibi çıkıyorum bende değişiklik yok hatta tokken 70 açken 69 buçuk çıkıyor yeşil çayda etkisini kaybetti biberiye çayına başlamayı düşünüyorum önerin var mı başka?

canım bir yerde takılıp kalıyor bende kendimi kaynar kazanlara atıp bütün yağlarım eriyene kadar çıkmamayı düşünüyorum . Ama şu anda elma diyetine fena takıldım en azından 6 gün denemek lazım vücut yediklerimize alıştı artık biraz şaşırtmak lazım hem yorumları okudum çok iyi denesekmi ne dersin son bir azimle:26:

bi 5 6 kilo daha versem istemicem daha bişey yani şuanlık düşüncem o elma diyeti pek cazip gelmedi bana ayran detoksundan sonra midemi bayaa bozdum

bi 5 6 kilo daha versem istemicem daha bişey yani şuanlık düşüncem o elma diyeti pek cazip gelmedi bana ayran detoksundan sonra midemi bayaa bozdum

bande çok bişey istemiyorum bi 3-4 kilo yeter ama yok gitmiyo yapıştılar ya bide sıkıldım artık ama yok pes etmicez aynaya baktığımızda oh be demek için aynen devam sen başka şeyler öğrenirsen yaz lütfen :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…