kızlar ben artık günde 1 fincan kiraz saplı form çayı içicem işe yarar inşallah:44:
canım inşallah işe yarar sonuçları bize bildir bende aktardan aldım form çayı bakalım neler olucak
kiraz saplı çay vücuttaki ödemi atıyormuş :26: bu sabah gene 71 çıktı :44: yarın ayran detoksuna başlicam inşallah 70 altını görürüm artık[/QU
ayran detoksu nedir canım anlatırmısın bide birşey sorucam adet döneminde kilo verme işi sende nasıl oldu sıkıntılı ben veremiyorum
kiraz saplı çay vücuttaki ödemi atıyormuş :26: bu sabah gene 71 çıktı :44: yarın ayran detoksuna başlicam inşallah 70 altını görürüm artık[/QU
ayran detoksu nedir canım anlatırmısın bide birşey sorucam adet döneminde kilo verme işi sende nasıl oldu sıkıntılı ben veremiyorum
adet döneminde yavaşlıyor hatta duruyor bazen o gayet normal şişkinlik oluyor birdeayran detoksu şu açıklıyım canım.
yağsız yoğurttan ayran yapıyoruz 2 litre içine tuz koymuyoruz ama sonra onun içine 4er yemek kaşığı haşlanmış nohut,bulgur ve yeşil mercimek koyuyoruz he bide 2 tane salatalık rendeliyoruz.Sabah 1 dilim kepek ekmeği 1 yumurta sınırsız domates salatalık birazda peynirle kahvaltı yapıyoruz. Saat 12de bu yaptığımız ayrandan 1 kase içiyoruz 2 saat arayla hep bir kase içiliyor yani akşam saat 10a kadar yanlış hatırlamıyorsam. Tok tutuyor zaten.Onun dışında bir şey yemeyeceğiz su ve yeşil çay serbest. Bu yöntem ayda sadece 2 gün yapılıcakmış =) ben 8de bidaha içicem bakalım pazartesi sonuçları paylaşırım .. :*
adet döneminde yavaşlıyor hatta duruyor bazen o gayet normal şişkinlik oluyor birdeayran detoksu şu açıklıyım canım.
yağsız yoğurttan ayran yapıyoruz 2 litre içine tuz koymuyoruz ama sonra onun içine 4er yemek kaşığı haşlanmış nohut,bulgur ve yeşil mercimek koyuyoruz he bide 2 tane salatalık rendeliyoruz.Sabah 1 dilim kepek ekmeği 1 yumurta sınırsız domates salatalık birazda peynirle kahvaltı yapıyoruz. Saat 12de bu yaptığımız ayrandan 1 kase içiyoruz 2 saat arayla hep bir kase içiliyor yani akşam saat 10a kadar yanlış hatırlamıyorsam. Tok tutuyor zaten.Onun dışında bir şey yemeyeceğiz su ve yeşil çay serbest. Bu yöntem ayda sadece 2 gün yapılıcakmış =) ben 8de bidaha içicem bakalım pazartesi sonuçları paylaşırım .. :*
canım sonuçları sabırsızlıkla bekliyorum inşallah iyi olur
canım sonuçları sabırsızlıkla bekliyorum inşallah iyi olur
sadece 1 gün yapabildim ayran görmek istemiyorum şimdi ıyyyybide soğuk içtim diye hasta oldum şişti boğazlarım ama 70 olmuşum
sadece 1 gün yapabildim ayran görmek istemiyorum şimdi ıyyyybide soğuk içtim diye hasta oldum şişti boğazlarım ama 70 olmuşum
canım ya geçmiş olsun:85: şimdi bide boğazı iyileştirmek için uğraş dur ama neyseki 70 olmuşsun 60 küsürlerede inersin inşallah tırstım şimdi denemesemmi acaba:26:
canım ya geçmiş olsun:85: şimdi bide boğazı iyileştirmek için uğraş dur ama neyseki 70 olmuşsun 60 küsürlerede inersin inşallah tırstım şimdi denemesemmi acaba:26:
inşallah yaaaadeneme canım boşver yavaş yavaş verelim
gayet güzel canım bugün üçüncü günüm tam 65 ile başladım 3 günün sabahı tartıldıgımda tartıda 63.800 gördüm hadi bakalım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş daha çok g,der
kızlar nerelerdesinizz 69 olduum
Ne oldu ya niye kimseler yok kaç gündür ya herkes zayıfladı fit oldu yada diyetler bırakıldı yemeklere yumulundu cidden neredesiniz yaaaaaaa
canım valla bakıyorum kimse yazmamış baktığım gibi çıkıyorum bende değişiklik yok hatta tokken 70 açken 69 buçuk çıkıyor yeşil çayda etkisini kaybetti biberiye çayına başlamayı düşünüyorum önerin var mı başka?
canım bir yerde takılıp kalıyor bende kendimi kaynar kazanlara atıp bütün yağlarım eriyene kadar çıkmamayı düşünüyorum. Ama şu anda elma diyetine fena takıldım en azından 6 gün denemek lazım vücut yediklerimize alıştı artık biraz şaşırtmak lazım hem yorumları okudum çok iyi denesekmi ne dersin son bir azimle:26:
bi 5 6 kilo daha versem istemicem daha bişeyyani şuanlık düşüncem o elma diyeti pek cazip gelmedi bana ayran detoksundan sonra midemi bayaa bozdum