Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öncelikle hepinize merhaba aylardır sizleri okuyorum ve en sonunda aranıza da katıldım. Pazartesi itibariyle sandaloz ve sirkeye başladım bu sabah tartıldım 1.900 gitmiş çok çok sağolun
öncelikle hepinize merhaba aylardır sizleri okuyorum ve en sonunda aranıza da katıldım. pazartesi itibariyle sandaloz ve sirkeye başladım bu sabah tartıldım 1.900 gitmiş çok çok sağolun
hoşgeldin tatlımm tebrik ederim seni elma sirkesini sakın ihmal etme işe yarıyor
sonundaaaaa 72
hoşbulduk sayenizde acayip hırslandım sürekli yazacağım gelişmeleri inş. bu yaza hepimiz fit olucazhoşgeldin tatlımm tebrik ederim seni elma sirkesini sakın ihmal etme işe yarıyor
hoşbulduk sayenizde acayip hırslandım sürekli yazacağım gelişmeleri inş. bu yaza hepimiz fit olucaz
hoşbulduk sayenizde acayip hırslandım sürekli yazacağım gelişmeleri inş. bu yaza hepimiz fit olucaz
canım sen kaçla başladın kaç olmak istiyorsun boy kaç çok soru sordum genee bu arada hoşgeldiiiiiiiin
bende de tam tersi etki yaptı ama ben tozunu kullanıyorum bol su içiyorum
sonundaaaaa 72
gitsin kilolar gitsin ohh yandann
kızlar size kısa ve öz sorum olucak.sandalozu bugün nasip olursa almaya gidicem nasıl kullanıcam cevap yazın ne olursunuz baştan okuyamadım.size çoooook dua ederim.
canım benim bugün 5. günüm sabah aç karnına fındık büyüklüğü kadar ağzında çiğneyip yutuyosun .sonra sıcağa yakın bir bardak suya 1 yemek kaşığı sirke koyup içiyorsun yarım saat hiç birşey yeme
saol canım.peki sirkeye bal katıyormuyuz.bide 5. günde az da olsa bi fayda gördünmü..şimdiden saol.