Diyet ve Sağlıklı Beslenme. Deneyimler, Öneriler, Destekler ve Destekçiler Buyrun

bnmde boy 1.68 :26: senin boy çok iyi ya inşallah hedefine sağlıklı bir şekilde ulaşırsın canım tatlı düşkünlüğün yoksa sandalozda sorun olmaz ama tuzuda çok az kullan

sabah bir dilim kepekli etimek
k.k. kadar peynir
4-5 yşl zeytin
bbide sucuk:18::18:
yanına şekersiz çay

en iyi yapan sensin sanırım canım ben saldım :18:

ay canm arada kaçamaklarım oluyo ama yaaa baya büyük oluyo hem:18::18::18::18:

selam kızlaaarrr valla saldım iyice kendimi ne spor ne rejim ama artık yeter eski halime dönmek istiyorum sıkıldım bu tombik halimden iyice yerleşti kilolar popo göbek büyüdü surat şişti allahtan sevgilim hiç bişi demiyo havalar ısındıkça verirsin zaten dert etme diyo ama kesin kararlıyım artık kısmet olursa eğer nisanda nişan kostümüm dikilmeye başlıcak o zaman kadar çoktan vermem gerek en geç mart sonuna kadar kendime zaman tanıyorum en az 6 kilo vericem :18::18::18:sabahları ve gece yatmadan elma sirkesi içmeye başladım 2 gün önce spor da yapıcam abur cuburuda en aza indirip zayıflıcam :26::26::26:

özlettin kendinii dert etme verirsin canım.. nişan mı var sölemiyosun hiç çok sevindim adına

ya benim ayran detoksu giiti maleseff
dünden bu yan a raporumu veriyorum hazır ol
eve gidince galiba ögleyin yemek yemedigimden açıktım yarım portakal yedim sonra sofrayı kurduk 2 kepçeden az tarhana çorbası 2 parça yumurta ile kızartılöış ve yogurtlanmış karnıbahar yemek yerkende dolu dolu degilde normal yemek yer gibi 4 veya 5 kaşıktı galiba domatesti taze börülce yemegi.sonrası vahim :)akrabamız umreye gidecekti ona ziyarete gittik orda şekersiz çay içtim elma portakal birazda kuruymş yedim abooo ne çok şey yemişim ben yaa

sabahtaa şekersiz çay.1 dilim from etimek-1 yumurta-yarım kibrit kutusundan daha az peynir çatalın ucuylada lor peynir

bu arada akşam sporumu yapamadımm yorgun geldimm

bide ayran detoksu için iki günlük malzeme hazırlamıştım bugün sabah kahvltımı ayran detoksuna göre yaptım bir günlükte olsa detoksu yapacagım artık:44::44::44:

bende özledim calistacımm henüz tam adı konulmadı kısmet olursa haziranda isteme söz eylüldede nişan olucak allah kısmet ederse :132::132:
çok sevindim canımm eklede konuşalım
bide ayran detoksu için iki günlük malzeme hazırlamıştım bugün sabah kahvltımı ayran detoksuna göre yaptım bir günlükte olsa detoksu yapacagım artık:44::44::44:
bende başlamadım ona henüzz

çok sevindim canımm eklede konuşalım

bende başlamadım ona henüzz

günaydın kızlarrr

dün akşam 4 kaşık kadar pilav yanında bezelye ve taze börülce yemegi yedim sofra düzeni oldugu için kaç kaşık sayamadım ama çok kaçırmadım:) he bide gidnce sütlü irmik tatlısı yapmışdım ondan yedim bi parça
sonra çay demledim tabi şekersiz çay çok şükür çaydaki şekeri hayatımdan çıkardım yanında çok az gerçekten az çekirdek çıtladım :))

sabahta 4 zeyrin
şekersiz çay
1 dilm kepekli etimek
yarm kk kadar peynir
ve birazda lor peynir ve yumurta

ya bana akıl verİN kuzenler hafta sonu pizzacı ya gitcez diye tutturdular k,ilo verirsem söz demiştim bende onlarda 73tn 66lara düşmüşsün hadi diyo napayım ben şimdi :18::18::18::18:

ögle raporuna hazır :) havuç salatası birazcık bezelye yemegi ve yanın da kuru acı biber:) bagırsaklarım çalışsın diye:)

selam kızlaar geçen hafta pazartesiden beri sabah ve akşam elma sirkesi içiyorum akşamlar 10-15 dk egzersiz yapıyorum ve yediklerime birazcık dikkat ediyorum veee 1 kilooooooo gittiii

Işte parorum
hafta sonu kaçamaklı oldu
cumartesi akşamı türlü yedim bi parçada gözleme yedim turşu felan
pazar sabahı her zaman ki gibi peynir zeytin bi dilim ekmekle
ögleyin siz dn izin aldıgım için pizza akşamda bi kaç parça kuşbaşı et ve karnı bahar yemegi ve yogut yedim bu sabahta 4 zeytin k.k. Kadar peynir 1 dlm ekmek şekersz çay bide misafirlikteydim zaten orda yaptım kahvaltımı 1 küçük kurabiye ama bugün elma diyetine başladım ya bundan sonrası elma ve akşama babamlar kızmasın diye ya çorba yada biraz sebze yemegi yerim kızmayacakları kadar cumartesi akşamı sporumu yaptım pazar yapamamıştımm ama pazar baya yürüdüm

günaydınn
rapor veriyorumm akşam tarhana çorbası içtim bir iki çatal yanında kavrılmuş kıyma yedim sonra yatarken canım spor yapmak istemedi düz hareketlerle bende açtım müzigi bi güzel oynadım yarım saate yakın.
sabahta
1 etimek
şekersiz çay
yumurta
4 zeytin
kib.kutusundan biraz az pynir
ve lor peynir
bir çay kaşıgından azda bal

bu arada dün tartıda sabah aç karnına 65.60 dü bugün yine sabah aç karnına 65.20 400 gr sadece

selam bende yeni başladım bu diyeti bakalım neler olacak çok acil kilo vermem lazım, yaz neredeysa kapıda

ya bu arada sandaloz bende sanırım kabızlık yaptı .... sizde böyle bir sorun yaşayan var mı? cevaplarsanız çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…