bnmde boy 1.68 :26: senin boy çok iyi ya inşallah hedefine sağlıklı bir şekilde ulaşırsın canımya aslında burada şahitler huzurunda başlamak daha motive edicio nedenle sorularını zevkle cevaplarım canım, 1.78 boyundayım 83 kiloyum:18: 65 kilo olmak istiyorum dilerim sen de devamını getirirsin ve harika olacaktır benim tatlı düşkünlüğüm yok, şekerle aram ama tuzu azaltmalıyım sanırım
sabah bir dilim kepekli etimek
k.k. kadar peynir
4-5 yşl zeytin
bbide sucuk:18::18:
yanına şekersiz çay
bnmde boy 1.68 :26: senin boy çok iyi ya inşallah hedefine sağlıklı bir şekilde ulaşırsın canımtatlı düşkünlüğün yoksa sandalozda sorun olmaz ama tuzuda çok az kullan
en iyi yapan sensin sanırım canım ben saldım :18:
arada olur olmalıay canm arada kaçamaklarım oluyo ama yaaa baya büyük oluyo hem:18::18::18::18:
selam kızlaaarrrvalla saldım iyice kendimi ne spor ne rejim ama artık yeter eski halime dönmek istiyorum sıkıldım bu tombik halimden iyice yerleşti kilolar popo göbek büyüdü surat şişti allahtan sevgilim hiç bişi demiyo havalar ısındıkça verirsin zaten dert etme diyo ama kesin kararlıyım artık kısmet olursa eğer nisanda nişan kostümüm dikilmeye başlıcak o zaman kadar çoktan vermem gerek en geç mart sonuna kadar kendime zaman tanıyorum en az 6 kilo vericem :18::18::18:sabahları ve gece yatmadan elma sirkesi içmeye başladım 2 gün önce spor da yapıcam abur cuburuda en aza indirip zayıflıcam :26::26::26:
özlettin kendinii dert etme verirsin canım.. nişan mı var sölemiyosun hiççok sevindim adına
çok sevindim canımm eklede konuşalımbende özledim calistacımmhenüz tam adı konulmadı kısmet olursa haziranda isteme söz eylüldede nişan olucak allah kısmet ederse :132::132:
bende başlamadım ona henüzzbide ayran detoksu için iki günlük malzeme hazırlamıştım bugün sabah kahvltımı ayran detoksuna göre yaptım bir günlükte olsa detoksu yapacagım artık:44::44::44:
çok sevindim canımm eklede konuşalım
calistacımm ekliyim de ben buraya bile giremiyorum bırak msn ye gireyim
çok sevindim canımm eklede konuşalım
bende başlamadım ona henüzz
bende de tam tersi etki yaptı ama ben tozunu kullanıyorum bol su içiyorumya bu arada sandaloz bende sanırım kabızlık yaptı .... sizde böyle bir sorun yaşayan var mı? cevaplarsanız çok sevinirim.