- 24 Nisan 2010
- 4.192
- 5.761
Hadi insaAllahBana belli olmaz canım bugün bıraktım deyip yarın su orucuna başladım yazarım
Kafama ne eserse djdjdjdj
Kiloyu korumak da güzel tebrik ediyprum
Ben koruyamadım umarım arayı çok açmadan ramazana kadar bişeyler yapma isteğim gelir
İzleyip göreceğiz
Aynen ama istikrarı yakalamak lazim bir muddetBende de oluyor sürekli dayanamayıp bozsan da pes etme ben öyle yapıyorum
Gaza getirmem lazım kendimiHadi insaAllah
Haydi inşallahGaza getirmem lazım kendimi
Haftasonu il dışından misafirlerim var
Gelsinler gitsinler tartıdaki rakam belki gaza getirir beni jdjdjd
Inan benim akşam diyet gitti ama birakmadigima ikna etmeye çalışıyorum çünkü bırakırsam gider ucu.seni bekliyorum misafirlerini hallet ve gel daha beraber vermemiz gereken kilolar varGaza getirmem lazım kendimi
Haftasonu il dışından misafirlerim var
Gelsinler gitsinler tartıdaki rakam belki gaza getirir beni jdjdjd
Canım ben bu grubu tek başıma açtım belli bir kilo da takılıp kaldım motivasyonum düştü ama şuan da çok kesin bir şekilde kendime geldim bugün diyetimde devam ettim düzenimizi getiriyoruz yarın sende akşam gün boyu ne yediğini yazmalısın 15 günde bir de tartilacagiz 15 günden önce hiçbirimiz tartilip motivasyonumuzu bozmayalım sen de çok hirslisin sana güveniyorum bu konuda 2 kişi de kalsak 100 kisi de olsak zaten herkes bu yola çıkar ama çok az insan sonuca varabilir bahanelerimiz bizden daha güçlü değil biz seninle bu yolda hedefimize ulaşacağız yarın sende bende son gaz devam canım yaz geliyor ve ben bu kg da kalmak istemiyorumKeklik bir hızlanalım düzen getirelim ya tekrar kilo almak istemiyorum vermisken
İnşallah canım inşallahHaklisin yaza istediğimiz kilo da olalım insaAllah
İnşallah canoInan benim akşam diyet gitti ama birakmadigima ikna etmeye çalışıyorum çünkü bırakırsam gider ucu.seni bekliyorum misafirlerini hallet ve gel daha beraber vermemiz gereken kilolar var
Nasıl gidiyor canımHaklisin yaza istediğimiz kilo da olalım insaAllah
Napıyoruz canım pazartesi
Iyi elhamdülillah iyi gidiyor sen ne yaptın..biraz da yavaş yavaş spor sokmaliyiz hayatimiziaNasıl gidiyor canım
Benimde iyi ama spor işini nasıl hallederiz bilemiyorumIyi elhamdülillah iyi gidiyor sen ne yaptın..biraz da yavaş yavaş spor sokmaliyiz hayatimizia
Sen de geliyorsun başlıyorsunNapıyoruz canım pazartesinoluyo noluyooo
Pazartesi değil de Salı olur canım yaparım bişeyler inşallahSen de geliyorsun başlıyorsun
HadiPazartesi değil de Salı olur canım yaparım bişeyler inşallah
Hadi bakalım inşallah