şimdiden doğum günün kutlu olsun o zamann, bozmadan gidersen 50 olursun gibi düşünüyorum inşallah01.10.2023
Doğum günüm de 31.10
Bakalım ayın sonunda kaç kilo olacam
Hadi inşallah ya 50 olmasam da 51 olayımşimdiden doğum günün kutlu olsun o zamann, bozmadan gidersen 50 olursun gibi düşünüyorum inşallah
süpersinnn13:45 ara öğün
- fındık, fıstık, üzüm, leblebi
nasıldı ilk günAkşam yemeği 17:30
- ıspanak yemeği yanına 2 kaşık yoğurt yedim
- salata
- ekmek yok
Güzel gitti şuan bitki çayı içiyorumsüpersinnn
nasıldı ilk gün
iyi bari sevindim, inşallah diğer günler de böyle rahat geçerGüzel gitti şuan bitki çayı içiyorum
Ölçülerimiz benziyor belin ince seningünaydınnnn, tartıldım ve ölçüldüm bugün.
2.1 kilo vermişim.
göbek 83.5
bel 64.5
kalça 93.5
sol bacak 54.5
sağ bacak 55.5 olmuş
belim iyi de ah şu göbek olmasa.. cipsleri sürekli mideye indirirsem olacağı bu tabi. senin göbek ne alemdeÖlçülerimiz benziyor belin ince senin
Aynı 82 falan ama bu defa ölçmedim cumartesiye kadar az yiyip cumartesi hem tartılayım hem ölçü alayım. Benim doğumdan göbek birde polistikover bende göbek yaptıbelim iyi de ah şu göbek olmasa.. cipsleri sürekli mideye indirirsem olacağı bu tabi. senin göbek ne alemde
sende abur cubur yok yani anladım. beslenme şeklin zaten iyiymiş o zaman çok zorlanmazsın diyette belki. bi 10cm eritsek iyi:)Aynı 82 falan ama bu defa ölçmedim cumartesiye kadar az yiyip cumartesi hem tartılayım hem ölçü alayım. Benim doğumdan göbek birde polistikover bende göbek yaptı
Abur cubur en fazla haftada bir iki. Ben 4 yıldır diyet modunda yaşıyorum amasende abur cubur yok yani anladım. beslenme şeklin zaten iyiymiş o zaman çok zorlanmazsın diyette belki. bi 10cm eritsek iyi:)
bende 58i görünce frenliyorumAbur cubur en fazla haftada bir iki. Ben 4 yıldır diyet modunda yaşıyorum ama56 kiloyu görünce frene basıyorum spor yapsak aslında daha iyi fe
Benim de tek yaptığım spor yürümekbende 58i görünce frenliyorumay başladım spora azar azar yapıyorum bakalım inşallah bu diyetimde göbeği eriticem artık