baya vermişsiniz tebrik ediyorum sizi zaten çook az kalmış hedefinizeSelam kızlar ben uzun yollrdan geldim 92 kilo idim 62 yim şuan burdan sonrası çok zor gidiyor 66 idim son bir hışımla 62 kadar düştüm 57 inmek istiyorum motivasyon için bir el atalım birbirimize :)))
tüketmemeye çalışıyorum ana bi anda kesemiyorum ya, yavaş yavaş keserim inşallah teşekkür ederim öneri içingluten diyeti yap
gerçekten incelmede birebir etkisi var
bir hafta oldu başlayalı ,göbek möbek iyice çekildi
Teşekkür ederim tatlım darısı tüm isteyenlerin başına 5 kilo olarak açıtığın için benimde son 5 kilo vermem lazım dedim sizin peşinize takılayım ) malum son kiloları vermek çok zor oluyor vucüt kilitleniyorbaya vermişsiniz tebrik ediyorum sizi zaten çook az kalmış hedefinize
takıl gel birlikte verelim beş kiloyu motivasyon olur vallaTeşekkür ederim tatlım darısı tüm isteyenlerin başına 5 kilo olarak açıtığın için benimde son 5 kilo vermem lazım dedim sizin peşinize takılayım ) malum son kiloları vermek çok zor oluyor vucüt kilitleniyor
Anlaştık hedefim yılsonuna kadar vermek hadi bakalım senin nasıl gidiyortakıl gel birlikte verelim beş kiloyu motivasyon olur valla
ben kilo veriyorum ama incelme göremiyorum yaa, regl oldum bugün ona bağlıyorum pztesi ölçülücem bakalım incelme yine yoksa diyet şeklimi değişicem. sen nasıl besleniyosun diyette misin hala yoksa sadece dikkat mi ediyosunAnlaştık hedefim yılsonuna kadar vermek hadi bakalım senin nasıl gidiyor
Bende incelme sorunu olmadı protein ağırlıklı brslendigimden herhalde ekmeksiz doyabilenlerdenim şuan diyet yapıyorum hala hedefim 65 Di 65 gelince 60 olayım dedim 60 yaksimca 57 olayim dedim de sonu yok ama ideal kilo 55 diyor bki 55 60 arasında gidip gelsem yeter o yüzden diyete devam şuan bende regl oldugum için birkaç gün ara verdim ama dikkat ediyorum tekrar sıkı başlamam lazim pilates yazilmak için araştırıyorum hadi bakalimben kilo veriyorum ama incelme göremiyorum yaa, regl oldum bugün ona bağlıyorum pztesi ölçülücem bakalım incelme yine yoksa diyet şeklimi değişicem. sen nasıl besleniyosun diyette misin hala yoksa sadece dikkat mi ediyosun
aynen çok iyi düşünmüşsün zaten sürekli kilo alıp veriyoruz 55-60 arası gidip gelmen ideal olur. diyete başlayınca menünü bekliyorum günlük olarak o zaman:)Bende incelme sorunu olmadı protein ağırlıklı brslendigimden herhalde ekmeksiz doyabilenlerdenim şuan diyet yapıyorum hala hedefim 65 Di 65 gelince 60 olayım dedim 60 yaksimca 57 olayim dedim de sonu yok ama ideal kilo 55 diyor bki 55 60 arasında gidip gelsem yeter o yüzden diyete devam şuan bende regl oldugum için birkaç gün ara verdim ama dikkat ediyorum tekrar sıkı başlamam lazim pilates yazilmak için araştırıyorum hadi bakalim
Tartıldın mı8. gün
sabah
1 haşlanmış yumurta
4-5 yeşil zeytin
2 yemek kaşığı lor peyniri
2 çeri domates
2 karabuğday patlağı
5 çiğ badem
öğlen maalesef 300 kalorilik bir kaçamak yaptım. şekerim mi düştü ne oldu anlayamadım, halsizleştim ve bayılacak gibi oldum. kaçamaktan sonra yüzüme renk geldi ama
ara öğün
2 kuru kayısı
akşam
6 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasülye
3 yemek kaşığı bulgur
2 köfte
chloe ting 28 günlük egzersizinin 2. gününü tamamladım. ayrıca bütün gün evi temizledim, adım sayım 5000e yakındır
regl olduğum için pazartesine aldım tartı günümü. pazartesi sabah tartıldığım gibi sonucu buraya yazarım:)Tartıldın mı
Bende artık yarın tartılayım da başlayayım diyorumregl olduğum için pazartesine aldım tartı günümü. pazartesi sabah tartıldığım gibi sonucu buraya yazarım:)
ay çok sevindim artık tek değilimBende artık yarın tartılayım da başlayayım diyorumatarım yarın tartı fotoğrafını inşallah
Ancak geliyorumay çok sevindim artık tek değilimbekliyorum yarın o zaman
maalesef yedikçe yiyesi geliyor insanın yaAncak geliyorumbaşlamam lazım akşamları 56 yı görüyorum artık yeter
Aynen artık dur demenin vakti geldimaalesef yedikçe yiyesi geliyor insanın yabirlikte tutucaz boğazımızı:))