tarih | kilo | bel | göbek | kalça | sol üst bacak | sağ üst bacak |
23.09.2023 | 56.8 | 66cm | 85cm | 95cm | 55.3cm | 56cm |
evet benim boyum 1.68 ama maalesef göbek bölgem kiloma göre oldukça yağlı, sizin kilonuz kaçAynı sayılırız boyunuz benden uzun sanırım ben 1.59
54 kiloyum ben de 51 e düşmek istiyorum ama motive olamıyorumevet benim boyum 1.68 ama maalesef göbek bölgem kiloma göre oldukça yağlı, sizin kilonuz kaç
ben dümdüz karınla giysem daha çok yakışacak kıyafetlere bakıp motive oluyorum, belki sizin de işinize yarar, başlamak isterseniz burayı birlikte kullanabiliriz54 kiloyum ben de 51 e düşmek istiyorum ama motive olamıyorum
Olurben dümdüz karınla giysem daha çok yakışacak kıyafetlere bakıp motive oluyorum, belki sizin de işinize yarar, başlamak isterseniz burayı birlikte kullanabiliriz
o zamann başladığınız günün akşamı menünüzü bekliyorum
İnşallaho zamann başladığınız günün akşamı menünüzü bekliyorum
Sabah güzel uyanırsam olurKontes001 siz ne durumdasınıız yarın hazır pazartesiyken birlikte devam edelim:)
Baya iyi gidiyorsun3. gün sabah
2 yumurtalı omlet
2 yemek kaşığı lor peyniri
5 yeşil zeytin
2 salatalık
yarım domates
1 hindi füme
yeşil çay
ara öğün
7 badem
1 kayısı
türk kahvesi
akşam
6-7 yemek kaşığı nohut
bir bardak ayran
gece acıkırsam bir bardak kefir ve biraz yaban mersini yerim
bugün 200 kalorilik kaçamak yaptım maalesef regl dönemim yaklaşıyorama sonra hemen emi wong açıp yarım saat egzersiz yaptım.
kefirle yaban mersinini de ekledim kalori hesabına. acıkmazsam çıkarırım
ay teşekkür ederimBaya iyi gidiyorsun
Dikkat etmeye çalışıyorum ama tartılmadım baya göbeğim var gibiay teşekkür ederimsiz ne yaptınız
ah şu göbek yağları yaa bir türlü peşimizi bırakmıyorlarDikkat etmeye çalışıyorum ama tartılmadım baya göbeğim var gibi