Herkese merhabalar öncelikle okuyacak ve zaman ayıracak herkese çok teşekkür ederim. 8 aylık bir beraberliğim var , erkek arkadaşım yaza artık ailesiyle istemeye gelmek istiyor. 8 kardeşler anne ve babası Diyarbakır’da yaşıyor kendisi üç abisiyle Adana’da. Bende adanalıyım, bir ablam var o evli ve İstanbul’da yaşıyor . Annem babam ayrı annem ile yaşıyorum,babam başkası ile evli oda Adana’da onunla da görüşüyorum ve ailemle herhangi bir sorunum yok . Öncelikle merak ettiğim şey isteme olaylarında onun ailesiyle herhangi bir problem yaşar mıyız diye düşünmeden edemiyorum çünkü annem ve babam kesinlikle görüşmüyor ve aynı ortamda bulunmuyor, erkek arkadaşım annenden de babandan da isteriz dedi ama bilemiyorum. Buna ek olarak ben güzellik uzmanıyım, kollarımda büyük dövmelerim var , 13 yaşından beri yaklaşık 10 senedir çalışıyorum ve genellikle ne istersem yapıyorum özgür bir yaşam tarzım var. Bundan kastım çok muhafazakar bir zihin yapım yok ama açık vs giyinen bir insanda değilim. Erkek arkadaşım uzun kollu giyeriz bir şekilde kapatırız dert etme diyor ama ben ne yapmalıyım olur da denk gelir görürse çok tepki görür müyüm diye düşünmeden edemiyorum. Son çocuk ve ailesi çok kıymetli, dövme vs durumumdan dolayı da benim yüzümden ailesinden tepki görsün istemiyorum açıkçası. Gelinliği falan uzun kollu alırız kaparız bi şekilde canını sıkma diyor ama , takdir edersiniz ki bu tarz dönemlerde insan havadan nem kapıyor ve küçük detaylara takılmadan edemiyor . Düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız çok memnun olurum herkese iyi hafta sonları dilerim :) teşekkürler