Diva ve İncelme Takımı

Baktım canım evet faydalanabilinir Ama şuan bizim öncelikli olayımız düzenli dsiplinli egzersizi oturtabilmek.(senin için degil tabiki)Öncelikle herkesin egzersiz programımızı oturtmasını istiyorum.Daha sonra ekleme yapmak isteyen yapar.

yüksek müsadenizle bende katılmak istiyorum aranıza.aksam olculerımı alırım.gecen sene yaklasık 8 kılo vermıstım yuruyusle artı dıyetle.sonlara dogru plates yapmaya basladım sımdı tekrardan baslıcam.tabıkıde hep beraberr

Canım bizim bir incelme yarışmamız var.Bu yarışmada takımdakilerin yapması gerekn zorunlu bölgesel egzersizler var.("İncelme takımının egzersizleri" konusunda) Yarışmaya katılacaksan egzersizleri kontrol et lütfen.Aramıza hoşgeldin.

slm kizlar...
okuldan geldim 1saat öncee..
sabah erken kalkamadimyaa alarm calmis kapatmisim onu bile hatirlamiyorum
yorgunluktan nasil uyudum onu bile bilmiyorum...
ögle yemegiyle aksam yemegim birbirine karisti bugun okulda hafif birseyler atistirdim sadece ara ögün olarak..
biraz öncede az yagli menemen yaptim tam tahilli makarnanin üstüne sos olarak ekledim..
1saat sonrada yürüyüse gidicemm

Son düzenleme:

Biraz agır gibi olmuş sanki menün canım git git yürüyüşünü yap yak ne yediysen

Biraz agır gibi olmuş sanki menün canım git git yürüyüşünü yap yak ne yediysen

:26:agirmi oldu acabaa yagi cok az kullandim 1yemek kagisi kadar
ben gidip 1saat yürüyüs yapim..
dün aksam egzersizi abartmisim galibaa yanlarim acayip aciyor

:26:agirmi oldu acabaa yagi cok az kullandim 1yemek kagisi kadar
ben gidip 1saat yürüyüs yapim..
dün aksam egzersizi abartmisim galibaa yanlarim acayip aciyor

Nefesini çok düzenli kullanırsan ve kaslarını çok çok fazla zorlamazsan ağrı olmuyor canım.Onlara dikkat et

toplam 7 kalça egzersizini iki taraflı 50 şer tekrar
250 mekik
50 alt karın egz
100 de yan karın egz yaptım biraz dinleneyim canım isterse göğüs egz mi yapacağım

toplam 7 kalça egzersizini iki taraflı 50 şer tekrar
250 mekik
50 alt karın egz
100 de yan karın egz yaptım biraz dinleneyim canım isterse göğüs egz mi yapacağım

Okuyunca yoruldum süpersin canım

egzersizlere yarın mı baslıoruz beybiii

Evet bende şimdi sporumu yapayım.Asil takımı açıklayacağım canım.Yarın başlıyoruz.

kızlar egzersiz yapmasam evde yürüyüş yapsam kilolarımı verdikten sonra bi süre egzersiz yapsam incelmek ve sıkılasmak için olurmu belki ozaman zayıf ve hafif olunca daha rahat egzersiz yaparım olurmu ki:26:

Kızlar yarın zorunlu hareketlerimizi yapmaya başlıyoruz.(En az 3 bölgeye ait en az 3 hareketi 8+8 tekrar sayısı ile yapıyoruz)

Asil Ekip

Diva_
RaziyErkan
Hatica_84
Kitie
Yagmurcini3

Deneme Sürecindeki Ekip Arkadaşlarımız

File76
Moonserose

Bayan Göbek(ölçülenler arasında)

1. 114 cm ile Yagmurcini3
2. 105 cm ile File76
3. 100 cm ile Diva_

Bayan Basen(ölçülenler arasında)

1. 117 cm ile Yagmurcini3
2. 113 cm ile File76 ve Diva_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…