Diva ve İncelme Takımı

Diva_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
640
0
Selam kızlar Öncelikle bu topicin "Göbeğini ve Basenini Eritmek İsteyenlerin Yarış Alanı" topicindeki yarışmaya ara verildiği için açıldığını bildirmek isterim.Eğer oradaki yarışma tekrar başlayabilirse çok daha büyük çaplı olacağından o topicde yarışmak daha mantıklı olacaktır.

Bu topicin olayı şudur;

Ben bu topici vücudunu mükemmelleştirmek isteyen bayanlar için açtım.Yayvan kalçalardan,hamile göbeklerinden,inek basenlerinden,sarkık göğüslerden,selülitlerden el ele vererek,yarışarak,birbirimizi motive ederek kurtulmak için.Olayımız kilo değil olayımız ölçüler.

Bu topicin formatı ve kuralları şunlardır;

*Ekibimin üyeleri günlük egzersiz menülerini paylaşmalıdır.
*Başlangıçta ve 1-2 hafta sonra alınacak sonuçlarda ölçülerini bildirmelidir.
*Herkes egzersiz programını yapmalı ve bildirmelidir.
*Günlük yoklama alınır ve 3 gün üst üste gelmeyen üye ekipten malesef atılır.
*Haftada bir üye listesi beyanı, 1-2 haftabir üyelerin ölçülerinin beyanı tarafımca yapılır.
*Burada yayvan kalçalardan,hamile göbeklerinden,inek basenlerinden,sarkık göğüslerden,selülitlerden kurtulmak için hertürlü teknik önerisi paylaşılabilir.(egzersizler,kürler,maskeler,masajlar,çaylar vb)
*Herkes programına başlarken ve ilerleyen zamanlara ait bikinili veya tamemen tek renk dar-ince kıyatlerle çekilmiş fotograflarını paylaşabilir,paylaşmalıdır.
*Dsiplinli, motive edici ve takım ruhu ile davranmanızı rica ederim.
*Katılmak isteyenler bizzat bana bildirmelidirler.

Sevgiler

ben katiliyorumm ölcülerimi daha gecen gün aldim...
ben her hafta ölcülmek istemiyorum ayda 1 ölcerim die karar almistim ama 1-2hafta az degilmi?
her ayin 1.de olsa daha iyi olur sahsen ama siz bilirsiniz

Diğer katılacak üyelerde ayda bir ölçülmeyi mantıklı bulursa, her ayın birinde yapmak bana uyar.Ölçülerini, boyunu ve egzersiz programını rapor et canım.

Son düzenleme:
31.03.2011 Tarihinden ölcülerim..

Boy => 1,59 cm
Kilo => 62 kg
Gögüs => 96 cm
Bel => 77 cm
Göbek => 92 cm
Basen => 101 cm

Bayagi bir genisim ben yaaa

Resimlerimide yüklim

Eki Görüntüle 171393

Eklentiler

• $cats12-horz.jpg
    162,9 KB · Görüntüleme: 78
Son düzenleme:
(1 Nisan) Kilo ve Vücut Ölçüleri

Kilo : 80 kg

Boy : 1.69

Göbek : 100 cm

Kalça : 113 cm

Göğüs : 105 cm

Basen : 70 cm

Üst kol : 33 cm

Bilek : 18 cm

Baldır : 40 cm

Ayak bileği : 25 cm​

canim bende bir kac cm daha incelmek isterim dogrusu
ama oyle iddiali degilim
basen problemim yok zaten
biraz karin bolgesinin incelmesini istiyorum olculerimi alinca yazarim
ayrica diger topiginide okuyorum takip ediyorum seni
umarim en kisa zamanda amacina ulasirsin

Öncelikle çok teşekkürederim canım takibin ve katılımın için. Bu topicde önemli olan vücut ne durumda olursa olsun onu daha iyi,daha mükemme hale getirmeyi istemek.İster heryerinde sorun olsun ister sadece göbeğinde bizimle olabilirsin.Yakın zamanda ölçülerini,boyunu ve göbüşü eritmek için hazırlayacağın egzersiz programını rapor edersen deneme sürecine sende katılmış olursun.

Bende geldim ama 1ay çok ölçüm için ve egzersiz hareketleri nerede??
yazmayacakmıydık herkesin yapması gereken hareketleri ben neyi ne kadar yapacağımı bilmiyorum aletli spor yaptığım için hep...
öyle bir liste olsa benim için mükemmel olur ve 15 te bir ölçüm iyidir
bence tabii ...

ben şimdi önceki yarışmaya baktım orada bir haftaymış
bizde cumadan cumaya tartılıyoruz mesela aynı gün ölçüm günü olabilir her cuma ..
evet evet her hafta olsun :81:

Öncelikle üyelerin seçilmesi sonra her üyenin bölgesel sorunun tespitedilmesi gerekiyor.Ancak buna göre bir liste hazırlayabilirim.Öbürtürlü üstün körü olur canım.

ben şimdi önceki yarışmaya baktım orada bir haftaymış
bizde cumadan cumaya tartılıyoruz mesela aynı gün ölçüm günü olabilir her cuma ..
evet evet her hafta olsun :81:

Bakalım benim için fark etmez bu durumu oylarız hatta.Benim şimdi çıkmam gerek akşam giricem tekrar.Canım sende ben gelene kadar ölçülerini,boyunu rapor edersen sevinirim.Mümkünse fotografınıda ekle bugün.

evet canim kim istemezki vucudu daha iyi olsun bende aranizdayim artik
tam olculerimi yazicam heveslendim simdii
ya cok haklisin
bende yapilmasi gereken hareketler neler ne kadar olmali tam bilmiyorum arada mekik cekiyorum
beraber karar verilirse daha verimli olur diye dusunuyorum
bilgilerimizi paylasirizz

Bende profesyonel bir akademiden karın ve kalça egzersizleri cdsi var canlarım.Ya ordan hareketleri,nasıl yapıldığını,kaç tekrar olduğunu yazarım yada direk videoyu ekleyebilirsem eklerim.O CD üzerinden gidelim canlarım.Çünkü profesyonel bir CD.Ayrıca bu CDnin bacak,gögüs ve sırt için olanlarıda var bende.Bu gece ayarlıycam şimdi dışarı çıkıyorum arkadaşlarımla buluşucam.Sporumu yaptım hepinizi öpüyorum

bende katılmak istiyorum ben egzersiz hareketleri yapamıyorum,her gün 1buçuk saat yürüyüş yapıyorum ama 7 li rakamları görürsem o zaman başlarım.aranıza alırmısınız.

bende katılmak istiyorum ben egzersiz hareketleri yapamıyorum,her gün 1buçuk saat yürüyüş yapıyorum ama 7 li rakamları görürsem o zaman başlarım.aranıza alırmısınız.

ALMAZMIYIZ CANIM HOSGELDIN...

Bence ölcümler ayda bir olsun ya her hafta incelemeyiz bence hem ayda bir olunca incelmis olarak gorunce kendimizi daha motive edici olur

Tabiki canım tabiki.Hoşgeldin Öncelikle herkesden ölçülerini,boylarını,fotograflarını istiyorum.Sende en yakın zamanda atarsan programımızı yapıcam.

Diğer arkadaşlar sizde lütfen ölçülerinizi,boylarınızı,kilolarınızı ve fotograflarınızı ekleyin ki.Programlarımızı yapabileyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…