Diva ve İncelme Takımı

:26:[QUOTE=[COLOR="pu[COLOR="purple"][/COLOR]rple"][/COLOR]Diva_;18499083]Canım agır olmayacak mı ya böyle spor salonu bi taraftan burası bir taraftan? Hani yapabilirim,kaytarmam,vazgeçmem diyorsan tamam ama spor salonuna gidenlerin birde burda yarışmaları zor.:44:[/QUOTE]

ben çok pis azimliyimdir kafama koydum mu yaparım ama bir iki hafta deneyelim çok ağır olursa bırakırım mecbur neyapalım

:26:[QUOTE=[COLOR="pu[COLOR="purple"][/COLOR]rple"][/COLOR]Diva_;18499083]Canım agır olmayacak mı ya böyle spor salonu bi taraftan burası bir taraftan? Hani yapabilirim,kaytarmam,vazgeçmem diyorsan tamam ama spor salonuna gidenlerin birde burda yarışmaları zor.:44:

ben çok pis azimliyimdir kafama koydum mu yaparım ama bir iki hafta deneyelim çok ağır olursa bırakırım mecbur neyapalım[/QUOTE]

Tamam tatlım.Sen 2 haftalık deneme sürecindesin ozaman:KK16:

Ben egzersiz yapamadıgımı yazmıştım her gün sabah,öğle, akşam yürüyorum ama ginede elimden geldigi kadarını yapacam.

ben geldim...

aksam yürüyüsüne bi ablayla ciktik..1saate yakin yuruduk en az 40-45dk
eve gelince pet siselerimle aerobic yaptim 10dk 50 mekik..arada fazla mekikte cektim :KK1:
yanlar icin 20defa yan mekik cektim..
birde yan pozisyon bacagimi duz sekilde actim kapattim..(hangi kaslari calistiriyor bilmiyorum :KK52:)
3gündür iyi gidiyorum bakalim hadi hayirlisi asil maraton bundan sonra basliyorr

Kızlar ilk hafta için zorunlu hareketler 8 + 8 16 tekrar şeklinde yapılacak ( Tabiki bireysel arttırma yapmak isteyen yapar ama ilk hafta için böyle.Ekibin durumuna göre her hafta tekrar sayılarını açıklayacağım.)

Ben egzersiz yapamadıgımı yazmıştım her gün sabah,öğle, akşam yürüyorum ama ginede elimden geldigi kadarını yapacam.

zorunlu hareketlere katilamiycakmisin canim:26:
sabah aksam yürümen cok guzell karnini icine cekerek yürürsen karin kaslarinida calistirmis olursun:KK8:

Canım bu hafta için 8 tekrar yap ozaman.Kilo durumun yüzünden böyle bir durumu sorun etmiyorum canım.

ben geldim...

aksam yürüyüsüne bi ablayla ciktik..1saate yakin yuruduk en az 40-45dk
eve gelince pet siselerimle aerobic yaptim 10dk 50 mekik..arada fazla mekikte cektim :KK1:
yanlar icin 20defa yan mekik cektim..
birde yan pozisyon bacagimi duz sekilde actim kapattim..(hangi kaslari calistiriyor bilmiyorum :KK52:)
3gündür iyi gidiyorum bakalim hadi hayirlisi asil maraton bundan sonra basliyorr

Evet canım daha yolun başı.Tuttugumuzu koparıyormuyuz görücez.

Canım bu hafta için 8 tekrar yap ozaman.Kilo durumun yüzünden böyle bir durumu sorun etmiyorum canım.

Evet canım daha yolun başı.Tuttugumuzu koparıyormuyuz görücez.

kadin isterse hersey mümkün yeterki beyinde bitsin hersey...
Biz diet yapmiyoruzzz saglikli beslenip spor yapiyoruzzz..teyyy teyy
-halay basi diva :KK66::KK66::KK66::KK66::KK64:

mis gibi dusumuda aldim..bu yorgunlugun ustune iyi uyunur..
yarin okula gidicem o yuzden bayagi bi erken kalkip egzersiz yapmam lazim..

iyi geceler kizlarrr...:79:

Son düzenleme:
Zorunlu haretlere baktım ben bunları yaparım her gün,özellikle kol haretleri hoşuma gitti.

Zorunlu haretlere baktım ben bunları yaparım her gün,özellikle kol haretleri hoşuma gitti.

Karın-kalça-basen heraketleri zorunlu hayatım.Diğerlerini keyfince yapabilirsin.Plates hareketleri daha rahat yapılabilir belki deneyebilirsin.:KK68:

ben de warım ortak bendeeeee ölçülerimi birazdan yazcaam ama yazıp hemen cıkcam cnkü sınawım war daha hic calısmadımm

bel :89
gögüs:104
kalça:118
göbek:114
bilek:16
baldır:43
a.bilegi:24
basen:117

günaydın hatunlar,ben bu akşam spor salonundayım.ilk günüm,bakalım neler yapacağım :26:

ben de warım ortak bendeeeee ölçülerimi birazdan yazcaam ama yazıp hemen cıkcam cnkü sınawım war daha hic calısmadımm

Tamam canım.Ekliyorum senide.Egzersizlerimize bak yaparım diyosan asil ekiptesin.Ayrıca bu hafta 8+8 tekrar şeklinde zorunlu hareketler.:KK34:

bel :89
gögüs:104
kalça:118
göbek:114
bilek:16
baldır:43
a.bilegi:24
basen:117

Senin ölçülerinde benimkiler gibi ortak.Diyetine devam ediyomusun bakim?

günaydın hatunlar,ben bu akşam spor salonundayım.ilk günüm,bakalım neler yapacağım :26:

Günaydın canıım:KK16: Hadi hayırlısı canım ilk gününde tahminen kardiyo egzersizleri yaptırırlar sadece:KK15:

ediorum ediorumm etmez miyim senin gibi bi ortagım warken :):):) hatta hic bise yiesim gelmiomidem mi kücüldü ne 4 günde :KK1::KK1: canımmm egzersizler nerde onu söle bana ben hemen bakim ewet ewet hepsini yaparım zorunluluarı hep yaparım hepp bende katılıomuusm senle miss turkey e :KK1::KK1: bugün aksam 4 ten sora bakcam her seye iice incelicem canım ölcülerimiz de cok yakın dmi :KK3::KK3: senin sınawların yok mu ortak ben cok yogunum ya sınawlar basladı keske ankara da yasasaydın beraber kosardık :KK8::KK8:

ediorum ediorumm etmez miyim senin gibi bi ortagım warken :):):) hatta hic bise yiesim gelmiomidem mi kücüldü ne 4 günde :KK1::KK1: canımmm egzersizler nerde onu söle bana ben hemen bakim ewet ewet hepsini yaparım zorunluluarı hep yaparım hepp bende katılıomuusm senle miss turkey e :KK1::KK1: bugün aksam 4 ten sora bakcam her seye iice incelicem canım ölcülerimiz de cok yakın dmi :KK3::KK3: senin sınawların yok mu ortak ben cok yogunum ya sınawlar basladı keske ankara da yasasaydın beraber kosardık :KK8::KK8:

"İncelme takımı egzersizleri" topicinde egzersizler forumunda canım hareketler.İyi iyi bari yemiyosan:KK8: benimde canım istemiyor yemek inşallah biranda açlık basman ilerleyen günlerde.:KK51:Canım ben hazırlık okuyorum şuan.Devam zorunluluğumuzu kaldırdılar bende gitmiyorum :KK9::KK9: İngilizce seviyemi çok yükselttim çünkü.İngilizce kursuna gidiyorum hafta sonları sertifika alıcam bu ay sonunda.:KK51: Sende işlerini halletde geri dön topiclere:KK12:

merhaba yağmurcini hoşgeldin ben de ankaradayım nerde koşuyorsun geleyim oraya:KK52:

X