- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
:26:[QUOTE=[COLOR="pu[COLOR="purple"][/COLOR]rple"][/COLOR]Diva_;18499083]Canım agır olmayacak mı ya böyle spor salonu bi taraftan burası bir taraftan? Hani yapabilirim,kaytarmam,vazgeçmem diyorsan tamam ama spor salonuna gidenlerin birde burda yarışmaları zor.:44:
Ben egzersiz yapamadıgımı yazmıştım her gün sabah,öğle, akşam yürüyorum ama ginede elimden geldigi kadarını yapacam.
Ben egzersiz yapamadıgımı yazmıştım her gün sabah,öğle, akşam yürüyorum ama ginede elimden geldigi kadarını yapacam.
ben geldim...
aksam yürüyüsüne bi ablayla ciktik..1saate yakin yuruduk en az 40-45dk
eve gelince pet siselerimle aerobic yaptim 10dk 50 mekik..arada fazla mekikte cektim
yanlar icin 20defa yan mekik cektim..
birde yan pozisyon bacagimi duz sekilde actim kapattim..(hangi kaslari calistiriyor bilmiyorum)
3gündür iyi gidiyorum bakalim hadi hayirlisi asil maraton bundan sonra basliyorr
Canım bu hafta için 8 tekrar yap ozaman.Kilo durumun yüzünden böyle bir durumu sorun etmiyorum canım.
Evet canım daha yolun başı.Tuttugumuzu koparıyormuyuz görücez.
kadin isterse hersey mümkün yeterki beyinde bitsin hersey...
Biz diet yapmiyoruzzz saglikli beslenip spor yapiyoruzzz..teyyy teyy
-halay basi diva
mis gibi dusumuda aldim..bu yorgunlugun ustune iyi uyunur..
yarin okula gidicem o yuzden bayagi bi erken kalkip egzersiz yapmam lazim..
iyi geceler kizlarrr...:79:
Zorunlu haretlere baktım ben bunları yaparım her gün,özellikle kol haretleri hoşuma gitti.
ben de warım ortak bendeeeee ölçülerimi birazdan yazcaam ama yazıp hemen cıkcam cnkü sınawım war daha hic calısmadımm
bel :89
gögüs:104
kalça:118
göbek:114
bilek:16
baldır:43
a.bilegi:24
basen:117
günaydın hatunlar,ben bu akşam spor salonundayım.ilk günüm,bakalım neler yapacağım :26:
ediorum ediorumm etmez miyim senin gibi bi ortagım warken :):):) hatta hic bise yiesim gelmiomidem mi kücüldü ne 4 gündecanımmm egzersizler nerde onu söle bana ben hemen bakim ewet ewet hepsini yaparım zorunluluarı hep yaparım hepp bende katılıomuusm senle miss turkey e bugün aksam 4 ten sora bakcam her seye iice incelicem canım ölcülerimiz de cok yakın dmi senin sınawların yok mu ortak ben cok yogunum ya sınawlar basladı keske ankara da yasasaydın beraber kosardık
ediorum ediorumm etmez miyim senin gibi bi ortagım warken :):):) hatta hic bise yiesim gelmiomidem mi kücüldü ne 4 gündecanımmm egzersizler nerde onu söle bana ben hemen bakim ewet ewet hepsini yaparım zorunluluarı hep yaparım hepp bende katılıomuusm senle miss turkey e bugün aksam 4 ten sora bakcam her seye iice incelicem canım ölcülerimiz de cok yakın dmi senin sınawların yok mu ortak ben cok yogunum ya sınawlar basladı keske ankara da yasasaydın beraber kosardık