Diva ve İncelme Takımı

az önce bu hareketi yaptım karnım çok kötü ağrıdı 20den fazla yapamadım ona bile zor dayandım offf egzesiz yapmak çok zor geliyo bana en güzeli yürüyüş ama bebeğim olduğu için çıkamıyorum dısarı dısarda yürüyüş yapmak çok zevkli evimin tam karsısında park ve yürüyüş yolu var sabahları çok kalabalık oluyo onları gördükçe daha da hırs yapıyo insan o yüzden dısarda yürüyüş gibisi yok

bende 20defa zor yapiyorum canim..
15-20 yapiyorum biraz agri gecinceye beklyiorum tekrar 20 yapiyorum
sabah aksam 50defa yapiyorum simdilik

egzersizler süper olmus diva..günde 2saatimi kesin spora ayirmam gerekiyor :)))

kosu bandim gelince daha kolay olucak benim icin..:86:

yagsiz kizartiyorum tabikideee
tost makinasinda biraz gevreyene kadar bekletiyorum

İyi yapıyosun canım.Bende gelecek hafta kızartarak yemeye başlıcam ekmeklerimi:97:

onları da yapacağım canım

Tamam canım.Egzerlerimizin topicine bakarsın.

Diva ben aletli spor yapıyorum 2 saat...
bisiklet cardio ve yürüme bandıyla birlikte yaklaşık 12 yada 13 alet var baştan aşşağı heryerin çalışıyor birer birer ...

Biliyorum canım spor salonlarının programlarını.Sen bilirsin ama çok zorlanırsın canım.Bir bak salondaki egzersizlere bide bizimkilere ekleyebileceklerini ekle.

bende 20defa zor yapiyorum canim..
15-20 yapiyorum biraz agri gecinceye beklyiorum tekrar 20 yapiyorum
sabah aksam 50defa yapiyorum simdilik

Kızlar egzersizlerinizi yeni başladıysanız (8x2)x2-3 set şeklinde yapın.Yani 8 tane yapıp arar verin.16ya tamamlayın bunu üç kez yapmanız yeterli.Daha önceden yapanlarsa 15 hareketten sonra ara vermeli.Ara dediysem 5cn falan.

egzersizler süper olmus diva..günde 2saatimi kesin spora ayirmam gerekiyor :)))

kosu bandim gelince daha kolay olucak benim icin..:86:

Teşekkürederim canım.Ayrıca zorunlu hareketler en fazla 45dk sürer bence canım.30dkda yürüyüş yaparsın.:13:

Kızlar egzersizleri paylaştım.Nasıl yapılmaları gerektiği not olarak belirtiliyor.Herkes için zorunlu hareketlere bakınız lütfen.Kabul edenler takımda kalır.Ayrıca haftalık ve aylık birinciler seçilecektir.Dolayısı ile haftalık ölçümlerde incelmedim deyip üzülmek kaytarmak yok.

merhaba,bende size katılabilir miyim? motivasyona çok ihtiyacım var.ince belli kalçalı göğüslü bir hatunum.sanırım ölçülerimi yazıp düzenli takip etmem gerekiyor.bu akşam ölçüp yarın eklerim olur mu

Tabiki katılabilirsin canım.Hoşgeldin5inde en geç yedisinde yarışmaya başlıyoruz.En yakın zamanda bildir lütfen.Egzersizlerimiz alt topicde onlarıda kontrol et.

Benimle beraber RaziyErkan,File76,Hatice_84,Kitie bilgilerini paylaşmış.

Son düzenleme:
Tabiki katılabilirsin canım.Hoşgeldin5inde en geç yedisinde yarışmaya başlıyoruz.En yakın zamanda bildir lütfen.Egzersizlerimiz alt topicde onlarıda kontrol et.

insallah o zamana kadar kosu bandim gelirrr
heycan yaptim ben yaa

hemmmeeen şimdi paylaşıyorumda alt topik ne anlamadım :26: ayy çok piss gaza geldim şimdii

boy: 155 cm
kol: 37
göğüs:101
bel:84
kalça:108
basen:103
bacak 48

yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

divacim hareketler cok guzel de ben yarismaya katilmadan takip edicem sizi
hareketleri yapicam insallah incelme olur ben duzenli yapamam o yuzden yarismaya girmek istemiyorum tum gun kosturuyorum gunduz pek evde olamiyorum aksamda pestilim cikmis oluyor yorgunluktan spor yapamiyorum zaten birde yaramaz bir bebegim var 2 yasinda
yapabildigim kadarini yaparim oyle takip ederim
olculerimi yazmama gerek varmi bilmem yarisma disiyim yinede yazayim incelme oldumu bildiririm
boy169
kilom 60
gogus 91
bel 74 (suan regl olmak uzereyim siskinlik var bir cm fazla olcmus olabilir)
kalca 96

Son düzenleme:
moon[COLOR="purple" .!.:
[/COLOR]serose;18498274]hemmmeeen şimdi paylaşıyorumda alt topik ne anlamadım :26: ayy çok piss gaza geldim şimdii

egzersizleri buldum.epey zorlanacağa benziyorum .emeğine sağlık arkadaşım

hemmmeeen şimdi paylaşıyorumda alt topik ne anlamadım :26: ayy çok piss gaza geldim şimdii

Canım "incelme ekibinin egzersizleri" diye bir konu var.Bu sayfadan geriye gidince açılan sayfada.Orda hergün ekibimizin yapması gereken egzersizler var

Az olsak daha iyi daha dsiplinli daha verimli oluruz.Ben model olucam diyorum RaziyErkaaaan

boy: 155 cm
kol: 37
göğüs:101
bel:84
kalça:108
basen:103
bacak 48

yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Birde seni yiriz yiriz yiriz :89:

Tamam canım.Sen ne yapıyosun ne ediyosun paylaş burda.Her int.e girdiginde mutlaka yaz ama kopma.

egzersizleri buldum.epey zorlanacağa benziyorum .emeğine sağlık arkadaşım

Bende zorlanıcam canım.Ama incelmek erimet için böyle olması gerekiyormuş.Fazla tekrar yağları yakıyormuş.Zorunlu egzersizler 3 bölümde 3'er egzersizden 50şer tane.Birini sabah birini öğle birini akşam yapmayı düşünüyorum ben.Ayrıca o 50 tekrarıda 15 sayıda bir 5 cn dinlenerek yapıcam.Sende öyle yapabilirsin?Korkma canım 1 - 2 haftaya vücut alışıcak.Spor salonuna gitmiş olsaydın aynılarını yaptıracaklardı.O yüzden rahat ol canım

Son düzenleme:
Eger diğer yarışmacılarımızda fazla oldugunu düşünürse ilk bir ay 20-30 tekrarla çalışırız?

şimdi şöyle şekerim,ben çalıştığım için sabah öğle yapamayacağım ancak akşamları yaparım.birde dün spor salonuna yazıldım,yarından itibaren başlayacağım.haftada 4 gün spor salonuna gideceğim.kalan 3 günde de bu egzersizleri yaparım olur mu? tabii pazar günü izinli olduğum için sabah öğle akşam yapabilirim.hiç vakit kaybetmeden incelmek istiyorum yaa.belki 2 ay sonra nişanlanabilirimde,ahhahhh

Canım agır olmayacak mı ya böyle spor salonu bi taraftan burası bir taraftan? Hani yapabilirim,kaytarmam,vazgeçmem diyorsan tamam ama spor salonuna gidenlerin birde burda yarışmaları zor.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…