kızlar egzersiz yapmasam evde yürüyüş yapsam kilolarımı verdikten sonra bi süre egzersiz yapsam incelmek ve sıkılasmak için olurmu belki ozaman zayıf ve hafif olunca daha rahat egzersiz yaparım olurmu ki:26:
Kızlar yarın zorunlu hareketlerimizi yapmaya başlıyoruz.(En az 3 bölgeye ait en az 3 hareketi 8+8 tekrar sayısı ile yapıyoruz)
Asil Ekip
Diva_
RaziyErkan
Hatica_84
Kitie
Yagmurcini3
Deneme Sürecindeki Ekip Arkadaşlarımız
File76
Moonserose
Bayan Göbek(ölçülenler arasında)
1. 114 cm ile Yagmurcini3
2. 105 cm ile File76
3. 100 cm ile Diva_
Bayan Basen(ölçülenler arasında)
1. 117 cm ile Yagmurcini3
2. 113 cm ile File76 ve Diva_
Kızlar yarın zorunlu hareketlerimizi yapmaya başlıyoruz.(En az 3 bölgeye ait en az 3 hareketi 8+8 tekrar sayısı ile yapıyoruz)
Asil Ekip
Diva_
RaziyErkan
Hatica_84
Kitie
Yagmurcini3
Deneme Sürecindeki Ekip Arkadaşlarımız
File76
Moonserose
Bayan Göbek(ölçülenler arasında)
1. 114 cm ile Yagmurcini3
2. 105 cm ile File76
3. 100 cm ile Diva_
Bayan Basen(ölçülenler arasında)
1. 117 cm ile Yagmurcini3
2. 113 cm ile File76 ve Diva_
bende vermistim göbek ölcülerimi:44:
günaydın hatunlar,nasılsınız? ben fişşşeeek gibiyim.dün spor salonunda zorlu ama eğlenceli bir saat geçirdim.diva cığım dediğin gibi kardio ağırlıklı çalıştık.bu akşamda zorunlu hareketlerimi yapacağım ama ben 3 hareket yerine tüm hareketleri deneyeceğim.yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim
eveeeet yarın başlıyoruz
herkese kolay gelsin
bende vermistim göbek ölcülerimi:44:
anaaaaaaaaaam ölçülerde birinciyim ne kaaaadddddddddaaaaaaar mutluluk werici :2::2::2::2:
divaaa uyan artık bebisim haydeeeebise sorcam bir takım sorularım olcak smdi egzzersizlerde hani lastik warya yerde yatıp yaptıgımız hareketler o lstikten olamayanlar yani ben nası yapıcam bide o cemberden de yok bende
günaydın hatunlar,nasılsınız? ben fişşşeeek gibiyim.dün spor salonunda zorlu ama eğlenceli bir saat geçirdim.diva cığım dediğin gibi kardio ağırlıklı çalıştık.bu akşamda zorunlu hareketlerimi yapacağım ama ben 3 hareket yerine tüm hareketleri deneyeceğim.yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim
iyi olan kazansın sekerim
Teşekkürler canıımmmm
Verilen ölçüler arasında en kalın ilk üç canım bunlar
Tatlım olumsuz pekiştireç olsun diye yazdım.Bende çok dombiliyim anacım.İnsan karşılaştırmayınca ne kadar kalın oldugunu fark etmiyomuş
O hareketler zorunlu degil canım.Gögüs hareketleri onlar.Çemberin yoksa çocuklar için plastik toplar var ya onları kullan.İstanbulda olsan lastik yollardım sana bende 3 tane var.Özellikle lastikli egzersizleri verdim.Çünkü gögüs için en sağlamları onlar.
Çok yorma kendini canım.Yinede sen bilirsin.Hadi hayırlısı
Aaay gaza geldim
ayyy biz ne siskoymusuz kız derlerdi de inanmazdımmmbebisim ne kadar bu lastiklerin fiyatı yaw cok mu pahalı aliim diorum kendme ewet ewet gaza gelelim ayy keske ankarada yasasaydın 2 günde zayıflardık birbirmizi gaza getire getire
iyi olan kazansın sekerim
Selam kızlar..
öncelikle dün yaptığım hareketler
2 saat aletli spor..
leslie 1 mile (yeni başladım)
bugün
leslie 2 mile
ve 12de spor salonuna gideceğim..
bende sandim herkezinkiler..
benim gögsüm bile göbegimden büyük yahii
aynaya bakinca sanki göbegim incelmis gibi geliyor yandan..
zorunlu hareketler ne zaman basliyor peki..
gögüs icin olan lastiklerden bende almayi düsünüyorum
bencede iyi olan kazansın,hodri meydan şekerim
okumadim yaaSüper spor yapmışsın canım.Harika gidiyorsun aynen devam.:13:
Zorunlu hareketler bugün başladı ya canım.Okadar yazdım kız okumadın mı
Kıran kırana mücadele
okumadim yaa
hazirliklsiz yakalandik desene..ben 1saat sonra cikiyorum yürümeyeee
gelince yaparim hepsini
en çok ben inceleceğim şimdi başlıyorum egzersizlere