Diva ve İncelme Takımı

Divacım benim dde sancılı oluyor ilk 2 gün belime ayağıma sıcak uygulama yapıyoorum daha geçmezse ağrı kesici içiyorum böyle günlerde spor yapmak çok zor haklısın moralini bozma hiç geçtiyse ağrılar kaldığın yerden devam

gunaydin canim kolay gelsin..
ben 2mile leslie yaptim 30dk 50mekik cektim..hafta sonlari sabah aksam yapiyorum cok iyi oluyor..
bende gideyim kahvaltimi yapayim bir güzell

Teşekkürederim canım.Hemen toparladım zaten.Bidaha uzun bir süre sonra yalpalarım böyle inşallaj

Dediklerinin hepsini yaptım bu gece 4 sularında aglıyodum agrıdan düşün.İşlemiyo hiçbişey yaniAgrım geçti bugün inşallah gece yine olmaz.Ama ben zaten sporumu çoktan yaptım.Engelleyemez artık:13:

bugün çok hareket ettim yine yarım saat yürüyüş yaptım temizlik yaptım oğlumun bakımı eşimin beli ağrıyodu dr gittik orda koşuşturmaca offf çok yoruldum benimde belim ağrıyo yorgunluktan

egzersizlerimi yaptim ve uykuya kaciyorum...
grz kizlar..yarin sabah erken kalkip yürüyüse cikicamm

yürümeye bayagi alistim benyaa dün yürüyemedimya icime nasil dert oldu..
ablamlarin pc odasina girdim 45dk leslie yaptim yoksa uyuyamiycaktim gece
bugünde diyorum icimden bi yarim saat yürüyeyim gideyim,yokkk beni ceken birseyyy var kendimi o derece zorunlu hissetmeye basladim

iyi geceler kızlar ancak girebildim
2 saat spor..
lesliyle yürüyüşü bugün yapamadım malum çocuklar evde , koşturmaca ütü derken ..

geç oldu biraz ama yazayım canlar.
pilates ve zorunlu hareketler yarım saat de yürüyüş

geç oldu biraz ama yazayım canlar.
pilates ve zorunlu hareketler yarım saat de yürüyüş

Maşallah çok iyi gidiyorsun programında canım:13:

iyi geceler kızlar ancak girebildim
2 saat spor..
lesliyle yürüyüşü bugün yapamadım malum çocuklar evde , koşturmaca ütü derken ..

Salondaki hareketlerin zaten yeter bile canım

Bendede aynısı var geçen iki gün yapamadım sancılıyım diye.depresyona giriyodum

bugün çok hareket ettim yine yarım saat yürüyüş yaptım temizlik yaptım oğlumun bakımı eşimin beli ağrıyodu dr gittik orda koşuşturmaca offf çok yoruldum benimde belim ağrıyo yorgunluktan
Araya egzersizleri sıkıştırmak seni zorlamaz inşallah.Çok yoruluyor gibisin çünkü normal aktivitelerinde canım

merhaba hatunlar,benimde zorunlu hareketler tamamdır

diva bebegm netim yoktu giremedm kac gündür k bakma yapamadım dün sporu dayımlardaydık ama bugün yapıcam yazarımmmm

selam kızlar nasılsınız dışarıdaydım bugün şimdi başlayacağım egzersizlerime zorunlu hareketleri 100 tekrar yapcam amaa pek inceldiğimi düşünmüyorum ben az mı geliyor acaba neyse 12sinde duruma göree tekrar sayısını artırırım ben dee kendimi size karşı sorumlu hissediyorum çok iyi bir ekip olduk

daha yeni başladık canım. 12sinde incelmemiş bile olsan üzülme.
zamanla olacak. başaracağımıza inanıyorum

günaydın hatunlar,dün spor salonunda 1 saat aletli çalıştım.yatmadan öncede bizim zorunlu hareketlerin 5 inden 16 şar adet yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…