Diva ve İncelme Takımı

dün nette sorun vardı giremedim. dün de bugün de zorunlu hareketleri yaptım.
sıkılaşmaya başladım:KK52: ama ölçmedim salı ölçeceğim.

dün nette sorun vardı giremedim. dün de bugün de zorunlu hareketleri yaptım.
sıkılaşmaya başladım:KK52: ama ölçmedim salı ölçeceğim.

Süpersin canım:13: Ben dün tembellik yapanlar kendinlerine kızsınlar (ben dahil):KK19:

o kadar olur canım :KK1: ben de bir yandan pilates yapıyorum.
nasıl ağrılarım var bir bilsen :KK9::KK9: bugün zorladı baya :))

hafta sonu geldi hayirlisiyla egzersiz ve yürüyüslere sabaah aksam dvm..
dün tembellik yaptim ama bügün öle olmuycak insallahh..
bugünde ablamdayimm eve erken gideyim bari:26:

canım seni de tebrik ederim. sonuçları almaya başlamışsın :13:

o kadar olur canım :KK1: ben de bir yandan pilates yapıyorum.
nasıl ağrılarım var bir bilsen :KK9::KK9: bugün zorladı baya :))

Bünye alışınca agrı olmuyormuş pek.Hareketleri düzgün yapmak çok önemli kızlar plateste çok farklı çok keskin bir agrı varsa o bölgeye çalışmayalım veya çalışırken nefeslerimize çok dikkat edelim.

İnşallaha maşallaha kalmasın işimiz kuşum:KK20:

canım seni de tebrik ederim. sonuçları almaya başlamışsın :13:

Evet ya maşallah Raziyemize:KK16:

Selam kızlar..

2 saat aletli spor..
birazdan leslie yle 3mil yapacağım .

tsk ederim kizlarr..
bana güc ve moral veriyorsunuz..
bugun ablamdayimyaa misafirleri var yemege döktürdü gene ama hepsinden yiyicem saat 7den önce tabi :KK9:ve az miktardaaa..
eve gidincede 1,5saatlik spor beni bekliyorrr...
dus aldiktan sonra ne guzel uyunurrr..
yarinda 6.30-7 gibi kalksam tamamdir benim icinn...
kosu bandimda haftaya carsabaya gelicekmisss :KK31:

slm kızlar bende dün giremedim buraya kayınvalidemlerdeydim günü vardı ve 2 oda dolusu insan dün çok güzel spor yapmış oldum çünkü 2 katlı ev ve mutfak aşağıda olduğu için kaç yüz kere merdivenlerden inip çıktığımı sayamadım o derece yanidüşünün bulaşık hizmet evi toplama vs..onlar hariç gece yatağa yattığım d bacaklarım çok feci ağrıyodu kalçalarım kollarım heryerim çok kötü yorulmuşum plateste bile böyle olmuyodum bu sabah yapamadım plates çünkü hala ağrılarım var yarın mutlaka yapıcam ama titreşimli zayıflama kemerim var onu takıcam aksama göbeğime dolapta öylede duruyo bosu bosuna bi işe yarasın bari dün herkez çok zayıflamışsın kaçkilo verdin falan dediler çok mutlu oldum son hız devam rejime kızlar:KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
selam kızlar dün işyerimde çok yoruldum dizi izlerken uyuya kalmışım egz yapamadım ama zorunlu egz çok çok yapmışımdır çalışırken büyük çocuklara verdiğim egzersizleri onlarla birlikte yapıyorum bugün de aynı şekilde oldu çalıştım ama şimdi yapcam yatıp yere

divacım biz ne zaman ölçüleceğiz tekrar benim düşüncem bu 8 tekrarlarla 1 haftada pek değişiklik olmaz

geç olsun yeterki olsun :KK34:

Aynen canım az sonra yapıcam sporumu:KK31:

tsk ederim kizlarr..
bana güc ve moral veriyorsunuz..
bugun ablamdayimyaa misafirleri var yemege döktürdü gene ama hepsinden yiyicem saat 7den önce tabi :KK9:ve az miktardaaa..
eve gidincede 1,5saatlik spor beni bekliyorrr...
dus aldiktan sonra ne guzel uyunurrr..
yarinda 6.30-7 gibi kalksam tamamdir benim icinn...
kosu bandimda haftaya carsabaya gelicekmisss :KK31:

Oohh hayırlısı canım süper ilerliyosun

slm kızlar bende dün giremedim buraya kayınvalidemlerdeydim günü vardı ve 2 oda dolusu insan dün çok güzel spor yapmış oldum çünkü 2 katlı ev ve mutfak aşağıda olduğu için kaç yüz kere merdivenlerden inip çıktığımı sayamadım o derece yanidüşünün bulaşık hizmet evi toplama vs..onlar hariç gece yatağa yattığım d bacaklarım çok feci ağrıyodu kalçalarım kollarım heryerim çok kötü yorulmuşum plateste bile böyle olmuyodum bu sabah yapamadım plates çünkü hala ağrılarım var yarın mutlaka yapıcam ama titreşimli zayıflama kemerim var onu takıcam aksama göbeğime dolapta öylede duruyo bosu bosuna bi işe yarasın bari dün herkez çok zayıflamışsın kaçkilo verdin falan dediler çok mutlu oldum son hız devam rejime kızlar:KK16::KK16::KK16:

Okadar iş sana yetmiştir doğru diyosun canım
:KK9:
selam kızlar dün işyerimde çok yoruldum dizi izlerken uyuya kalmışım egz yapamadım ama zorunlu egz çok çok yapmışımdır çalışırken büyük çocuklara verdiğim egzersizleri onlarla birlikte yapıyorum bugün de aynı şekilde oldu çalıştım ama şimdi yapcam yatıp yere

Tamam tatlım:13:

divacım biz ne zaman ölçüleceğiz tekrar benim düşüncem bu 8 tekrarlarla 1 haftada pek değişiklik olmaz

Şöyle bir durum var canım.Bizler sürekli spor yapan insanlar degiliz ilk önceligimiz düzenli spor yapmalı alışkanlık edinmek.Şu tekrarlarla bile zorlanıyoruz.Dün nerdeyse kimse yapamamış bak.12 Nisan'da ölçülücez canım ayrıca.

Kızlaaaar akşam sporumuda yapamadım.Sancılandım yine.Bu saatte hala uyuyamadım.Agrılarım geçti çok şükür şuan.Hemen düzgün tempoma geri dönmek istiyorum.Bu adet mahvetti beni ya:KK14::KK14: Off ya oof 2 gündür spor yapamıyorum.Kendimi çok kötü hissediyorum.Elimden kayıp gitcekmiş gibi sanki hevesim.Kızlar lütfen yardımcı olun bana.Bugün hemen öğlen yapıcam sporumu:KK14::KK14:Eski tempoma dönücem bugün.:18:

Çok kötü hissediyorum kendimi kızlar.Biran önce incelmek güzel bir vücuda kavuşmak istiyorum.Ama iki gündür resmen spor yapamıyorum.(ciddi bir bahanem olsada..)Bu sancılar beni aglatıyor resmen.Hadi birinci gün bilemedim adetlenecegimi sancı gelecegini, ikinci gün niye bıraktım akşama!:KK57: Aptal kafam :KK57: Bugün öğlen yemeğimden sonra yapıcam sporumu. Bugün tamamen eski dsiplinime dönüyorum kızlar.Asla vazgeçmek yok.Esnemek,gevşemekte yok!:88:

Çok kötü hissediyorum kendimi kızlar.Biran önce incelmek güzel bir vücuda kavuşmak istiyorum.Ama iki gündür resmen spor yapamıyorum.(ciddi bir bahanem olsada..)Bu sancılar beni aglatıyor resmen.Hadi birinci gün bilemedim adetlenecegimi sancı gelecegini, ikinci gün niye bıraktım akşama!:KK57: Aptal kafam :KK57: Bugün öğlen yemeğimden sonra yapıcam sporumu. Bugün tamamen eski dsiplinime dönüyorum kızlar.Asla vazgeçmek yok.Esnemek,gevşemekte yok!:88:

gevşemek mi :KK20: bir daha duymayayım lütfen.ben kendi kendimi fena gaza getirmiş durumdayım.dün 1 saat spor yaptım.sonra bizim kalça göbek hareketlerinin beşinden üçer adet yaptım.sonra nesfit in sitesinde göbek hareketleri var onları yaptım.haydiii kızlarrr harekett,bereketttt :KK8::KK8:

gevşemek mi :KK20: bir daha duymayayım lütfen.ben kendi kendimi fena gaza getirmiş durumdayım.dün 1 saat spor yaptım.sonra bizim kalça göbek hareketlerinin beşinden üçer adet yaptım.sonra nesfit in sitesinde göbek hareketleri var onları yaptım.haydiii kızlarrr harekett,bereketttt :KK8::KK8:

Haklısın canım bende bugün programımı en iyi şekilde uygulayacağım.Kararlıyım:KK15: Kahvaltıdan sonra yapıcam sporumu sonra dönücem buraya hepinizi seviyorum canlarım:KK16:

gunaydin kizlar...

divacim cok gecmis olsun..
bilirim adet sancilarini kadin doktoruna gitmeni öneririm..
3aylik doguk kontrol kullan inan azaliyor agrilarin..ben suan kullaniyorumm sanki sinek isirigi gibi ertesi gune hic biseyim kalmiyor..
kendini zorlama sonucta saglikli olmazsan zayifliyamazsin,üzme kendini yapamadim diye haftaligin gectiginde telafi edersin..:KK19:

günaydın kızlar kahvaltımı yaptım az önce 2 dilim kepek ekmeğiyle tost portakal suyu bugün evdeeyim kocacığım da yok çalışıyor egzersizlerimi yapacağım güzelce şimdi başlıyorum en az 50 tekrar 12 nisana da bişey kalmadı şurda

X