Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
diva bebegm netim yoktu giremedm kac gündür k bakma yapamadım dün sporu dayımlardaydık ama bugün yapıcam yazarımmmm
selam kızlar nasılsınız dışarıdaydım bugün şimdi başlayacağım egzersizlerime zorunlu hareketleri 100 tekrar yapcam amaa pek inceldiğimi düşünmüyorum ben az mı geliyor acaba neyse 12sinde duruma göree tekrar sayısını artırırım ben dee kendimi size karşı sorumlu hissediyorum çok iyi bir ekip olduk
günaydın hatunlar,dün spor salonunda 1 saat aletli çalıştım.yatmadan öncede bizim zorunlu hareketlerin 5 inden 16 şar adet yaptım
günaydın kızlar güne güzel başladım leslie 5 mil 40 dk da oryantal derslerine çalıştım
yarinmi ölcüm yapicaz ama benim daha 1hafta olmadi yaa
2gün önce ölcmüs olucamm..
haber verin amaa bana sabahtan ölcüyorum ve tartiliyorum ben hep :92:
günaydın hatunlar ,nerelerdesiniz yahu? şu aralar işlerim çok yoğun olduğu için sizlerle çok sohbet edemiyorum kusra bakmayın emii dün akşam spor salonunda 1 saat hoca eşliğinde spor yaptık.sonra yarım saat göbek attık hep beraber bel bölgesine çok iyi geliyormuş da.ben akşam ölçüp kendini yazarım diva cığım olur mu? herkese kolaylıklar dilerim
dün sadece zorunlu hareketleri yapabildim. evde kıpırdandım biraz. bugün biraz fazla çalışacağım.
sporu yapayım da ondan sonra ölçerim kendimi belki etkiler
herkez nerdeee kimse ölcüleri yazmamisss
ilk ben yazayım o zaman :)
kilom gram olarak az çıktı. onda pek bir değişiklik yok..
belimde de bi değişiklik yok. olmasında zaten kopacak
sorunlu bölgemiz olan basene geldiğimizde sadece 1 cm incelme var.
biraz daha incelir diye bekliyordum ama olmadı
hareketleri artırmam gerek.
merhaba hatunlar
kol: 37
göğüs:101
bel:83
kalça:107
basen:103
bacak 48
benimde bel ile kal.a 1 cm incelmiş
kızlar dün giremedim spor da yapamadım çok hastayım grip oldum bi de regl olmuşum heryerim ağrıyor yatıyorum kendimi iyi hissedersem bi ara kalkıp ölçecem kendimi ödem de var pek iyi sonuçlar çıkacağını sanmıyorum
Evet bomba geliyoooooooooooor
Göğüs 105'den 101 cm'ye
Göbek 100'den 96 cm'ye
Basen 113'den 110 cm'ye
İNCELMİİİİİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
merhaba hatunlar
kol: 37
göğüs:101
bel:83
kalça:107
basen:103
bacak 48