Diva ve İncelme Takımı

günaydın kızlar güne güzel başladım leslie 5 mil 40 dk da oryantal derslerine çalıştım

diva bebegm netim yoktu giremedm kac gündür k bakma yapamadım dün sporu dayımlardaydık ama bugün yapıcam yazarımmmm:KK19:

Tamam ortakcım.Benimde dün bir arkadaşım geldi kalmaya bitek yürüyüşüm kalmıştı.3milini yapmıştım 2 mili kaldı.Bugün rahat rahat tam yapıcam artık:KK15:
selam kızlar nasılsınız dışarıdaydım bugün şimdi başlayacağım egzersizlerime zorunlu hareketleri 100 tekrar yapcam amaa pek inceldiğimi düşünmüyorum ben az mı geliyor acaba neyse 12sinde duruma göree tekrar sayısını artırırım ben dee kendimi size karşı sorumlu hissediyorum çok iyi bir ekip olduk:KK66::KK16:

Kesinlikle zamanla dahada güzel bir ekip olacağız inşallah:KK16:Canım sonuçta ilk hafta ne olacağı belli olmaz ama ilk haftanın ölçümlerinide çok takmamak lazım bence.Ama yinede bazıları bir haftada incelebiliyor.:97:

günaydın hatunlar,dün spor salonunda 1 saat aletli çalıştım.yatmadan öncede bizim zorunlu hareketlerin 5 inden 16 şar adet yaptım :KK16:

Süpersin canım:13:

günaydın kızlar güne güzel başladım leslie 5 mil 40 dk da oryantal derslerine çalıştım

Bende akşama dogru leslie 5mil yapıcam egzersizlerden önce güzel oluyo.:KK8:

mrb kizlarr..dün biz bahceye gittik o yuzden yuruyus falan yapamadim
ama eve gelince biraz leslie yaptim...
bugunde ablamla beraber yürüyüse ciktikk 1mile lesli yaptim 20dkda askimla konusurken hareketler yaptim..
zorunlu hareketlerin bazilarini yaptim sadece hepsini yapamadim:26:

yarinmi ölcüm yapicaz ama benim daha 1hafta olmadi yaa:KK9::KK9:
2gün önce ölcmüs olucamm..
haber verin amaa bana sabahtan ölcüyorum ve tartiliyorum ben hep :92:

günaydın hatunlar ,nerelerdesiniz yahu? şu aralar işlerim çok yoğun olduğu için sizlerle çok sohbet edemiyorum kusra bakmayın emii :KK16: dün akşam spor salonunda 1 saat hoca eşliğinde spor yaptık.sonra yarım saat göbek attık hep beraber :KK9: bel bölgesine çok iyi geliyormuş da.ben akşam ölçüp kendini yazarım diva cığım olur mu? herkese kolaylıklar dilerim

dün sadece zorunlu hareketleri yapabildim. evde kıpırdandım biraz. bugün biraz fazla çalışacağım.
sporu yapayım da ondan sonra ölçerim kendimi belki etkiler :KK1:

yarinmi ölcüm yapicaz ama benim daha 1hafta olmadi yaa:KK9::KK9:
2gün önce ölcmüs olucamm..
haber verin amaa bana sabahtan ölcüyorum ve tartiliyorum ben hep :92:

Tatlım bak mesela bende sizle başlamadım spora herkes öncesindede spor yapıyodu hareketlere beraber başladık yarışma olsun diye herkes aynı gün ölçülüyor.Yoksa bende önceden başladım yani sen erkenden ölçtün kendini geçen sefer ben bekledim bu güne kadar mesela canım

günaydın hatunlar ,nerelerdesiniz yahu? şu aralar işlerim çok yoğun olduğu için sizlerle çok sohbet edemiyorum kusra bakmayın emii :KK16: dün akşam spor salonunda 1 saat hoca eşliğinde spor yaptık.sonra yarım saat göbek attık hep beraber :KK9: bel bölgesine çok iyi geliyormuş da.ben akşam ölçüp kendini yazarım diva cığım olur mu? herkese kolaylıklar dilerim

Tamam canım akşama bekliyorum ölçülerini.Teşekkürederiz:KK16:

dün sadece zorunlu hareketleri yapabildim. evde kıpırdandım biraz. bugün biraz fazla çalışacağım.
sporu yapayım da ondan sonra ölçerim kendimi belki etkiler :KK1:

Şişkinligin falan varsa etkiler belki canım:97:

:KK9::KK9::KK9:
ilk ben yazayım o zaman :)
kilom gram olarak az çıktı. onda pek bir değişiklik yok..
belimde de bi değişiklik yok. olmasında zaten kopacak :KK9:
sorunlu bölgemiz olan basene geldiğimizde sadece 1 cm incelme var.
biraz daha incelir diye bekliyordum ama olmadı :KK43:
hareketleri artırmam gerek.

herkez nerdeee kimse ölcüleri yazmamisss:KK1:

Ben gece dışarı çıktım kızlar ya.Hemen ölçüyorum sen niye yazmadın?

:KK9::KK9::KK9:
ilk ben yazayım o zaman :)
kilom gram olarak az çıktı. onda pek bir değişiklik yok..
belimde de bi değişiklik yok. olmasında zaten kopacak :KK9:
sorunlu bölgemiz olan basene geldiğimizde sadece 1 cm incelme var.
biraz daha incelir diye bekliyordum ama olmadı :KK43:
hareketleri artırmam gerek.

Hayatım basende bir haftada 1cm nedemek biliyomusun sen? bence bu işin aslında nekadar zor oldugunun farkında degilsin.Ne başardıgınında..:KK31:

Evet bomba geliyoooooooooooor

Göğüs 105'den 101 cm'ye
Göbek 100'den 96 cm'ye
Basen 113'den 110 cm'ye

İNCELMİİİİİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:KK52::KK52::KK52::KK52:

merhaba hatunlar
kol: 37
göğüs:101
bel:83
kalça:107
basen:103
bacak 48

benimde bel ile kal.a 1 cm incelmiş :KK64: :KK64: :KK64:

kızlar dün giremedim spor da yapamadım çok hastayım grip oldum bi de regl olmuşum heryerim ağrıyor yatıyorum kendimi iyi hissedersem bi ara kalkıp ölçecem kendimi ödem de var pek iyi sonuçlar çıkacağını sanmıyorum

merhaba hatunlar
kol: 37
göğüs:101
bel:83
kalça:107
basen:103
bacak 48

benimde bel ile kal.a 1 cm incelmiş :KK64: :KK64: :KK64:

Maşallah canım:KK16:

kızlar dün giremedim spor da yapamadım çok hastayım grip oldum bi de regl olmuşum heryerim ağrıyor yatıyorum kendimi iyi hissedersem bi ara kalkıp ölçecem kendimi ödem de var pek iyi sonuçlar çıkacağını sanmıyorum

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.:KK50:

ben yazmadim cünkucume hic bir degisiklik yok..
gecen hafta yazdiklarimla ayni..
bacak ve kolumuda ölcmustum gecen hafta

kol: 28,8 cm
Bacak:60 cm`di gecen hafta

bu hafta yani dün olcdugumde
Kol: 27,5cm
Bacak: 52cm

degisiklik sadece bunlar:KK1:
birde sormayin basima ne geldi bizim evdeki tarti yanlis tartiyormus 1kilo eksik tartiyo
ben kendimi 62kg sanirken meger 63kg müsüm:KK53:
dün gittim yeni tarti aldim allahtan bu dogru tartiyorr:KK52:
ya su ölcülme gunlerini persembe yada cumaya alalim olurrr:KK30:

X