dün nette sorun vardı giremedim. dün de bugün de zorunlu hareketleri yaptım.
sıkılaşmaya başladımama ölçmedim salı ölçeceğim.
hafta sonu geldi hayirlisiyla egzersiz ve yürüyüslere sabaah aksam dvm..
dün tembellik yaptim ama bügün öle olmuycak insallahh..
bugünde ablamdayimm eve erken gideyim bari:26:
o kadar olur canımben de bir yandan pilates yapıyorum.
nasıl ağrılarım var bir bilsenbugün zorladı baya :))
hafta sonu geldi hayirlisiyla egzersiz ve yürüyüslere sabaah aksam dvm..
dün tembellik yaptim ama bügün öle olmuycak insallahh..
bugünde ablamdayimm eve erken gideyim bari:26:
canım seni de tebrik ederim. sonuçları almaya başlamışsın :13:
Selam kızlar..
2 saat aletli spor..
birazdan leslie yle 3mil yapacağım .
Ben gece yapacağım sporumu malesef arkadaşımla buluşacağım az sonra
geç olsun yeterki olsun
tsk ederim kizlarr..
bana güc ve moral veriyorsunuz..
bugun ablamdayimyaa misafirleri var yemege döktürdü gene ama hepsinden yiyicem saat 7den önce tabive az miktardaaa..
eve gidincede 1,5saatlik spor beni bekliyorrr...
dus aldiktan sonra ne guzel uyunurrr..
yarinda 6.30-7 gibi kalksam tamamdir benim icinn...
kosu bandimda haftaya carsabaya gelicekmisss
slm kızlar bende dün giremedim buraya kayınvalidemlerdeydim günü vardı ve 2 oda dolusu insan dün çok güzel spor yapmış oldum çünkü 2 katlı ev ve mutfak aşağıda olduğu için kaç yüz kere merdivenlerden inip çıktığımı sayamadım o derece yanidüşünün bulaşık hizmet evi toplama vs..onlar hariç gece yatağa yattığım d bacaklarım çok feci ağrıyodu kalçalarım kollarım heryerim çok kötü yorulmuşum plateste bile böyle olmuyodum bu sabah yapamadım plates çünkü hala ağrılarım var yarın mutlaka yapıcam ama titreşimli zayıflama kemerim var onu takıcam aksama göbeğime dolapta öylede duruyo bosu bosuna bi işe yarasın bari dün herkez çok zayıflamışsın kaçkilo verdin falan dediler çok mutlu oldum son hız devam rejime kızlar
selam kızlar dün işyerimde çok yoruldum dizi izlerken uyuya kalmışım egz yapamadım ama zorunlu egz çok çok yapmışımdır çalışırken büyük çocuklara verdiğim egzersizleri onlarla birlikte yapıyorum bugün de aynı şekilde oldu çalıştım ama şimdi yapcam yatıp yere
divacım biz ne zaman ölçüleceğiz tekrar benim düşüncem bu 8 tekrarlarla 1 haftada pek değişiklik olmaz
Çok kötü hissediyorum kendimi kızlar.Biran önce incelmek güzel bir vücuda kavuşmak istiyorum.Ama iki gündür resmen spor yapamıyorum.(ciddi bir bahanem olsada..)Bu sancılar beni aglatıyor resmen.Hadi birinci gün bilemedim adetlenecegimi sancı gelecegini, ikinci gün niye bıraktım akşama!Aptal kafam Bugün öğlen yemeğimden sonra yapıcam sporumu. Bugün tamamen eski dsiplinime dönüyorum kızlar.Asla vazgeçmek yok.Esnemek,gevşemekte yok!:88:
gevşemek mibir daha duymayayım lütfen.ben kendi kendimi fena gaza getirmiş durumdayım.dün 1 saat spor yaptım.sonra bizim kalça göbek hareketlerinin beşinden üçer adet yaptım.sonra nesfit in sitesinde göbek hareketleri var onları yaptım.haydiii kızlarrr harekett,bereketttt